• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir bir yardım istiyorum boşanma sonrası durum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Boşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor

Boşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor
kendinizi oyalayacak şeyler bulabilirsiniz

Merak ediyorum bakıyorum sürekli hiç bir şey kazandırmıyor geri dönsün diye umut besledim ama ben senden boşandım beni takip etmeyi bırak dedi kötü hissediyorum
haklı,habire sizi takip etseydi rahatsız olmazmıydınız

Evet rahatsız olurdum ben dava açtım ben boşanmak istedim geçici bir duygu mu bilmiyorum . Ama sanki eski günleri arıyorum bu duygu geçer mi

Kendine hakim olacaksın. Öncelikle ruh sağlığın için onu hatırlatan hiçbir uygulamaya bakma çocuğunuzla alakalı bir durum dışında iletişime geçme. Eğer acı çekmekten zevk alıyorsan devam et. biliyorum çok zor ama kendini seviyorsan bakıp etmeyi bırakırsın

Merak ediyorum bakıyorum sürekli hiç bir şey kazandırmıyor geri dönsün diye umut besledim ama ben senden boşandım beni takip etmeyi bırak dedi kötü hissediyorum
Kendinize acı cektiriyorsunuz.Bakin o mutlu keyfi yerinde sevgili bile bulmuş..Kafanızda bitirmeniz lazım..Kendinize hakim olmanız lazım.Yoksa takıntılı saplantılı sorunlu bir kadın haline geleceksiniz.Biseylerle oyalanin kafanızı dağıtacak hobiler bulun.

H
Kendinize acı cektiriyorsunuz.Bakin o mutlu keyfi yerinde sevgili bile bulmuş..Kafanızda bitirmeniz lazım..Kendinize hakim olmanız lazım.Yoksa takıntılı saplantılı sorunlu bir kadın haline geleceksiniz.Biseylerle oyalanin kafanızı dağıtacak hobiler bulun.
haklisiniz Son care psikologa gitmek

Takip etmek derken? Tam olarak ne yapıyorsunuz?

Sosyal medya hesabına bakıyordum fake hesaptan istek yolladım vs o da bunu söyledi

Sosyal medya hesabına bakıyordum fake hesaptan istek yolladım vs o da bunu söyledi
Bir şekilde ne yaptığını ne ettiğini öğrenmeniz kendinize zarar verir. Onun dışında eski eşinizin sizin onu takip ettiğinizin farkında olması onun için de büyük bir sorun. Başımıza bela mı olacak, başımıza iş çimdi çıkaracak, birşey söyleyip huzur mu bozacak belli değil diyordur. Haksız da değil.

Hazmedememen normal. O benim peşimde koşacağına nasıl umursamaz diye.
İyi de adam iyi olsa zaten boşanmazdın.
Yediremediğin her gün senden kayıp.
İmkanın varsa terapi al yok ise Tülay Kök izle bolca. Ve kendini kontrol et.
Bakmamaya zorla, zamanla azalacaktır.

Back
X