Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski günleri arıyorum bu duygu geçer mi
lütfen destek alınAldatma ve şiddet vardı
Sizi tekrar aldatsin ve şiddet uygulasin ister miydinizBoşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor
Ben de bu yüzden kendime çok kızıyorum bu adam kaç kez aldattı hala neyini takip ediyorum diyee pes yani
O zamanları düşününce iyi ki ayrılmışım diyorum ama mutlu olmasını mi hazmedemiyorum bilmiyorumSizi tekrar aldatsin ve şiddet uygulasin ister miydiniz
Doğrusunu yaparsınız..Bisey sormak istiyorum sizi aldatan ve şiddet uygulayan bir adamın nesini arıyorsunuz ya da özlüyorsunuz.yani bunu gerçekten bu durumda olan kadınları anlamak için soruyorum..Bir süre sonra şiddeti ve kötü muameleyi kanıksıyor ve hatta hakettim falan mı diyorsunuz?Bu adamlar sizi bu hale nasıl getiriyor?imkanım var terapi almayı düşünüyorum çünkü hayatıma odaklanmakta zorlanıyorum .
Söyle düşünüyorum bu adam hayatımı çaldı oğlum ile mutlu bi yuvamız olacakken . Şimdi mutlu sevgili yapmış . Belki sevgilisi var diye kıymetlendi ve ya ben oğlumu bi aile içinde büyütmeyi özledimDoğrusunu yaparsınız..Bisey sormak istiyorum sizi aldatan ve şiddet uygulayan bir adamın nesini arıyorsunuz ya da özlüyorsunuz.yani bunu gerçekten bu durumda olan kadınları anlamak için soruyorum..Bir süre sonra şiddeti ve kötü muameleyi kanıksıyor ve hatta hakettim falan mı diyorsunuz?Bu adamlar sizi bu hale nasıl getiriyor?
Karakteri değişmedi ki. O yine aynı adam. Şu an sadece karşısında ki insandan saklıyor.O zamanları düşününce iyi ki ayrılmışım diyorum ama mutlu olmasını mi hazmedemiyorum bilmiyorum
Oğlunuzla mutlu yuvanızın olacağı kişi o değil, bunu size ispatlamak için herşeyi yapmış. İnsanlar eşi olmadan da çocukları ile mutlu bir yuvaya sahip oluyor, hatta çocuğu olmadan, yalnız yaşayarak da mutlu yuvaya sahip oluyor.Söyle düşünüyorum bu adam hayatımı çaldı oğlum ile mutlu bi yuvamız olacakken . Şimdi mutlu sevgili yapmış . Belki sevgilisi var diye kıymetlendi ve ya ben oğlumu bi aile içinde büyütmeyi özledim
Keşke bütün çocuklar anne babaları ile mutlu yaşasalar.Ama yine keşke çocuklar mutsuz ve şiddetin olduğu evlerde büyümeseler.Ayri ama mutlu anne baba görseler.Siz şuan onun bir sevgilisi olması ve mutlu olmasını hazmedemiyorsunuz ama adamın kumaşı sağlam değil,onunla hiç bir kadın mutlu olamaz ve onunda keyfi geçici olur.Kendinize yeni bir şans verin..Sizi seven sayan değer veren biri çıkacak belki karşınıza..Ama önce kendinizi sevip değerli olduğunuzu anlamanız gerek.Yoksa hep aynı tür adamları çekersiniz hayatınıza.O adam mutlu olmaz..Ben daha yuva yıkıp bir çocuğun ahını alıp sonu mutlu biten bir hikaye görmedim..Lütfen psikolojik yardım alın siz bir annesiniz önce evladınız için yapın bunuSöyle düşünüyorum bu adam hayatımı çaldı oğlum ile mutlu bi yuvamız olacakken . Şimdi mutlu sevgili yapmış . Belki sevgilisi var diye kıymetlendi ve ya ben oğlumu bi aile içinde büyütmeyi özledim
Bu adam hayatınızı çalmadı, sadece kötü bir evlilik yaptınız ve bosandiniz. Oğlunuz ile mutlu bir yuvaniz olmayacaktı, çünkü bu adamla evlendiniz. Sizinle mutlu degildi , siz de onunla mutlu değildiniz. Sizin hiç bir zaman mutlu aileniz olmadı ki, o sizin kafanızda ulaşmak istediğiniz ve gerceklesecegine inandığınız bir hayaldi. Oğlunuzun ve sizin o adamla bir evlilik için de mutlu olmanız mümkün değildi zaten. Şeye benziyorsunuz , dayak yiyip yiyip , sonra ama gacomla biz mutluyduk diyenlere.Söyle düşünüyorum bu adam hayatımı çaldı oğlum ile mutlu bi yuvamız olacakken . Şimdi mutlu sevgili yapmış . Belki sevgilisi var diye kıymetlendi ve ya ben oğlumu bi aile içinde büyütmeyi özledim
Mutlu değildik bunu asla söylemem . Sadece mutlu olmayı unut ettim olmadı . Mutlu olabilirdik belki düzelseydi umuduBu adam hayatınızı çalmadı, sadece kötü bir evlilik yaptınız ve bosandiniz. Oğlunuz ile mutlu bir yuvaniz olmayacaktı, çünkü bu adamla evlendiniz. Sizinle mutlu degildi , siz de onunla mutlu değildiniz. Sizin hiç bir zaman mutlu aileniz olmadı ki, o sizin kafanızda ulaşmak istediğiniz ve gerceklesecegine inandığınız bir hayaldi. Oğlunuzun ve sizin o adamla bir evlilik için de mutlu olmanız mümkün değildi zaten. Şeye benziyorsunuz , dayak yiyip yiyip , sonra ama gacomla biz mutluyduk diyenlere.
Eğer uyarsanız iyileştiğinize kendiniz şahit olacaksınız.O kadar iyi gelen şeyler yazmışsınız ki su anki toplumda böyle yadırgamadan birileriyle dertleşmek . Dediklerinize uyacağım
Takip etmeyin tabiko hata sizdeBoşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor
Boşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor