Kızının annesine bakmak istemesi ama kocasının izin vermemesi çok üzücü boyle bir durumda kocayı dinlemek gerekir mi inanın bilemedim anne bu başımızın tacı ama o kadıncağız da mecburiyetten susmuş olabilir.
Eş adayınızın çocuğu var mı bahsetmemissiniz, sizin kızınızı kabullenmiş, benim olmayan çocuğa bakmam, acaba nasıl yaparim, yapamazsam diye korkuyorum dememiş.
Yaşlı, hasta ve yabancı bir insana bakmak elbette kolay değildir ama madem ayri odası olacak, yatılı bakıcı da tutulacak bu durumda kolaylasabilir.
Sizin bulunduğunuz yerde bu koşullarda yasayabilirsiniz. İyi bir eş adayı her zaman insanin karsisina cikmiyor.
Bir arkadasin da dedigi gibi anneyi gorup, tanimakta fayda var, anlasabilecek misiniz diye?
Benim en cok aklima takilan annenizin yapamazsin demesi, sizi tanidigi için. Yani uzun seyahatlerde sorun olur diyorsunuz da calisan insanlar icin uzun seyahat ne kadar mumkün ki zaten, yani yapabilir miyim derken ki nedeniniz bu, daha makul nedenler var oysa ki.
Annesine bakmakla yukumlu olan es adayiniz siz ancak yardimci olabilirsiniz yani birden tek sorumlu gibi gormeyin kendinizi.