Bir fikir verin kızlarrrr :(

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
ablamın düğünü için 2 tane abiye elbise aldım h angisini düğünde giysem acabaa akıl verin bana:26:

Son düzenleme:
yardım edecek başka kimse yomuu

Bence kirmizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer birini kınada giyeceksen,kırmızı renkliyi kınada giymemelisin.Hani gelinler kırmızı giyer ya kınada.

Kesinlikle kirmiziiii

moruda kınada giycem ozamannn

yardım edecek başka kimse yomuu

Bence kirmizi

kırmızıyı düğünde giyin.

Eğer birini kınada giyeceksen,kırmızı renkliyi kınada giymemelisin.Hani gelinler kırmızı giyer ya kınada.

Mor tabikiiiiiiii

Kırmızı bence

annem kafamı karıştırdı yaaa kararsız bıraktı beni

Hiçççç kararsız kalmayın iki tane aldıgnıza göre biri düğün biri kına için dimi? Kırmızıyı kınada giyemiycegnize göre düğünde giyceksiniz. Moruda kınada giyin.

Kınada kırmızı düğünde beyaz giyilmez. Geçen gün facete gördüm bi arkadaşım düğünde beyaz uçuş uçuş abiye giymiş. Kafasına taç takmış gelinle yan yana durunca baya bi baktım hangisi gelin acaba diye o yüzden kırmızıyı sakın kınada giymeyin.

Benim bi arkadaşım var taaaa bi yıl sonra evlenicem şimdiden seçmiş " kırmızı tulum" giycekmiş ! Buda böyle sinir oldugum bi anımdır
Uzun lafın kısası kırmızıııııı :)

Son düzenleme:

morda abartı olmaz değilmi tatlım kına için

Kesinlikle mor..

morda abartı olmaz değilmi tatlım kına için

Eğer siyah mini bi elbisen varsa kınada onu giy. Yoksada moru giy niye abartı olsun sonuçta senin ablanın kınası. Yani moru kınada giyersen en fazla ayy ne güzel heves etmiş süslenmiş derler. Ama kırmızıyı giyersen kınada sanki bu evleniyo diye arkandan dalga geçerler. Azcık süslü ol canım nolcak

sağol canım eger mini bir elbise bulursam kınaya kadar öyle yaparım yoksa kırmızı düğün mor kına için artık teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…