- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Onu ablası demiş galiba 5 senesi var diyeKendi aralarinda kufurlesen ailenin oglu da evlenince sana kufur eder bunu bil.Ayrica bastan aramalari hata daha 5 yil var diyorsunuz kim öle kim kala.Simdiden yüz göz olmaya gerek yokmus.O gun gelince cikip ailenle tanisirlardi damat adayinin daha isi gucu yok,gelecek kurulmamis ama planlar cok.
evlen me yaşına benceAnlamadığım okul bitmiş sınava girmiş daha 5 sene var demiş ablası neye 5 sene var. ?
Ne saçmaymış ablası mı karar veriyormuş ona. 24 yaşında adam çocuk değilki.evlen me yaşına bence
ablası bunu söyleme cüreti bulabilyorsa hatta bu cümleyle işler sekteye uğruyosa evetNe saçmaymış ablası mı karar veriyormuş ona. 24 yaşında adam çocuk değilki.
Aynen bütün işi görümce adayı bozmuş,anneyi babayı doldurmuş resmen.ablası bunu söyleme cüreti bulabilyorsa hatta bu cümleyle işler sekteye uğruyosa evet
Eski konu da vardı di mi? Bu çocuğun 3 mü 4 mü ne kızkardeşi mi vardı? Ben de 4 kızkardeş varsa default olarak kaç yazmıştım :))
Konuya dönersek evet bu iş saygısızlık boyutunda bence de. Terbiyesiz ve saygısız insanlar. Çocuğa söyle ya ailesi adam gibi hemen gelsein ya da sen kopma noktasındasın artık bilsin. Kendi ailesi hakkında ne diyor?
Anlamadığım okul bitmiş sınava girmiş daha 5 sene var demiş ablası neye 5 sene var. ?
Evlenmenize o kadar zaman varsa keşke baştan tanışma konusu geçmeseymiş ama olan olmuş,vardır bir hayır.
Ve evet, evlenmek için sevmek yeterli değil dediğin gibi, bekleyeceğiniz süre içinde ailesinde sorun var mı yok mu anlarsın ona göre kararını verirsin.Daha doğrusu şöyle düzelteyim, ailesinin sorunlu kısımlarında sevgilinin tutumu nasıl ona bakarak kararını verirsin.
Aynen eski konum oydu. 4 abla 1 anne. Çok bunalttılar artık..
Kendi ailesinin haksız olduğunu annesinin ayıp ettiğini söylüyor. Ama klasik kv hemen bi panik atak geçiresi geliyor. Oğlu ona kızınca bi ayılıyor bayılıyor. Bizimki de en son sen gelmezsen de ben gidicem bir özür borçluyuz ailesine demiş. Son durum bu.
Şöyle ki stajyer avukat. Az biraz geliri tabi ki var. Ama çok kazanmıyor onun yerine hakim/savcılık sınavına hazırlanıyor. Uzun olmasın diye detaylara giremedim.
Ailesi dengesiz bence. Beni tanıyolar seviyorlar bence. Ama ne bileyim. Belki de siz haklısınızEvet ya büyük saygısızlık olmuş ailenle kendin konuş madem aksilik olmuş vs. de bu işi de aceleye getirme bekle bakalım çocuk özür dilerim demiş ona bisey diyemiyorum ama ailesi seni istemiyor olabilir canım bi ihtimal yani benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?