Bir FİLM vardı ...??

Konuyu okurken düşündüm de böyle bir konu açsak süper olmaz mı? Bir film vardı....diye.. herkes eski dizileri ya da filmleri yazar, eskileri yad eder özlem gideririz..? Şu anda aklıma geldi..

Konuyu okurken düşündüm de böyle bir konu açsak süper olmaz mı? Bir film vardı....diye.. herkes eski dizileri ya da filmleri yazar, eskileri yad eder özlem gideririz..? Şu anda aklıma geldi..
süper fikir :52::52:
bi sene neydi o ya
rosalindadan sonra mari mar,mercedes
atv hep yayınlıyordu ama şimdi yok daha onlar.bi ara yayınlamışlardı ama eskisi gibi tutmamıştı sanırım

bir kere izlendi aslinda oynasa yine izlenir bence...:1:

evet canım bence de olabilir,hatta konu açmaya gerek yok burdan devam edebiliriz
sizin aklına takılan film,dizi varsa bakalım

neyse bu arada iyi geceler bayanlar,iyi muhabbet ettik yani:)

Son düzenleme:
evet canım bence de olabilir,hatta konu açmaya gerek yok burdan devam edebiliriz
sizin aklına takılan film,dizi varsa bakalım

neyse bu arada iyi geceler bayanlar,iyi muhabbet ettik yani:)

iyi geceler konuyu aciyorsaniz katilirim ACMIYORSANIZ haber edin ben acarim:1::1:
iyi geceler canim evet muhabbet iyiydi ALLAH RAHATLIK VERSIN:38:

Arkadaşlar merhaba bundan sonra bu başlık altından hatırlayamadığımız eskiden izleyip konusunu hatırladığımız ama ismini unuttuğumuz ve bir türlü bulamadığımız filmleri burada paylaşalım bu başlığın çok rağbet göreceğini düşünüyorum :34: sizde benim gibi bir filmi hatırlayamayıp delirmek üzereyseniz mutlaka yazın :3: :28:

Konuyu buraya da açabiliriz, twetty sen istiyorsan açabilirsin benden yana sorun yok onay aldım:) Ama farketmez burdan da devam edebiliriz nasıl isterseniz.

Lisede İngilizce dersinde 'lıke' işleniyordu kelime olarak..I lıke Zeyna yazmıştım tahtaya..Hoca da Benziyorsun zaten demişti:) Bumerang gibi birşeyi vardı ya onun adını bilmiyorum bayılırdım ona..Çok severdim..ta ki Spartacus'teki rolüne kadar:))))))))

zeynanın olduğu dönemlerde herkül filmi de vardı
ha birde sabrina diye bir dizi vardı.3-4 sene önce burda acemi cadı diye yayınlamışlardı

Aaa bende konuyla karşılşmışken eltimin aylardır bana söyleyip bulmamı istediği bir filmi sorayım size :) Yıllar önce izleyip çok etkisinde kalmış sanki bende seyretmiştim o filmi ama adı aklıma gelmiyor adını bulabilirseniz eltime bir süpriz yapayım..:)

Ada da geçen bir film bir anne ve 2 çocuğu o adaya nasıl geldiklerine dair bir fikrim yok ama orada yaşıyorlar ve onlardan başka kimse yok o ada da, bambudan yapılmış bir evleri vardı sankim..Çocukların saçları sap sarı biri kız biri erkek daha sonra anneleri ölüyormuş. Bu kadar bilgiden birşey çıkarabilirmisiniz bilmiyorum ama bana anlattığı bu kadar, fazla detaylı ve heyecanlı bir film değil benim hatırladığımda buydu.. Eltim deniz li orman lı filmlerden hoşlandığı için bu filmin etkisinden çıkamamış belki de güzel filmdir benim çocukluk yıllarıma denk geldiği için hatırlıyamıyorum..

Filmi kesinlikle hatırlıyorum ama adı aklıma gelmiyor..Bir adada yaşıyorlar iki kardeş gibi büyüyorlar ve aşık oluyorlar sadece ikisi var adada..üff hatırlayamıyorum ismini

Filmi kesinlikle hatırlıyorum ama adı aklıma gelmiyor..Bir adada yaşıyorlar iki kardeş gibi büyüyorlar ve aşık oluyorlar sadece ikisi var adada..üff hatırlayamıyorum ismini

Evet evet daha sonra aşık oluyorlardı galiba birbirlerine, Bunlar gerçekte kardeşmiydi acaba ilginçmiş.. :)

ben de filmi biliyorum ama ismini bilmiyordum
netten şimdi araştırdım buldum.mavi göle dönüş filmin adı
afiş de buldum
$MAF6C5~1.webp

ben yazacaktım MAVİ GÖL diye ama ya... Bu filmi çok beğenerek izlemiştim, hey gidi...
Bunlar gerçek kardeş değiller adaya nasıl düşmüşlerdi hatırlamıyorum ama bir süre sonra anneleri ölüyordu
Ölmede önce kızına kadınlıkla ilgili bir çok şeyi anlatıyordu. Aradan yıllar geçiyor kocaman oluyorlar ve tamamen içgüdüsel olarak sevişiyorlar. Kızın karnı büyümeye başlıyor ve çocuktan yorum geliyor, ne çok yemek yiyorsun karının ne çok büyüdü.
aylar sonra ise beklenen son, kız doğum yapıyor ve adamın tepkisi "neden bir bebek yaptın" kızın cevabı ise "ben yapmadım kendi oldu" sanki gökten düştü çocuk tövbe... Velhasıl ada 2 çocuk bir kadın deyince direkt canlanıverdi gözümde.
Bende bir dizi vardı onu arıyorum ama bulamıyorum bulan bilen varsa çok sevinirim.
90 ların başıydı Melekler şehri diye bir dizi film di hafta içi hergün yayınlanıyordu. Bir dedektif vardı ölümden dönmüştü ve hayaletlerle konuşabiliyordu v.s. bu dizinin bir kaç bölümünü bile olsa tekrar izleme şansım olursa eğer çok sevinirim.

Hay çok yaşayın Mavi Göl..Çitlembik onun bir de filmi çıkmadı mı ya Melekelr Şehri diye ben mi yanlış hatırlıyorum?:44:

Back
X