Bir fotoğraf yüzünden

Sitenin içeriği hakkinda beni suçlamayı kesin bir yanlışlık varsa modlar beni zaten banlar daha fazla uzatmayin
zaten kibledik. muhtemelen banlanırsın. erkek olmana rağmen yine kadın nickiyle gelirsin.
sizin gibiler böyle aciz ezik olunca, ancak bu kadar reklam yapabiliyor.

yani şimdi hayat senin hayatın, sen kendini bikinili paylaşmak istiyorsan ki bu kişisel tercihindir buna erkek arkadaşın karışmamalı. annen var, baban var, şahsi fikirlerin var. Mesela ben atmam ama erkek arkadaşım istemeyeceği için değil, kendim doğru bulmuyorum. Yani doğruların yanlışların bir erkeğe göre değişmesin, okiş?

Sevgilinin huyunu bilmiyo musun ?

Dalgamı geçiyon yoksa kız ?

Merhaba ablalarim benim derdim erkek arkadaşımın instaya attigim bikinili foto yüzünden bana demedigini bırakmaması sizce ne yapayım ve isteyene ozelden fotoyu atarım
ınsan atar mı gız onca ınsanın bulundugu hesaplara bıkınılı fotoları hayır vucuduna cok mu guvenıyosun

Merhaba ablalarim benim derdim erkek arkadaşımın instaya attigim bikinili foto yüzünden bana demedigini bırakmaması sizce ne yapayım ve isteyene ozelden fotoyu atarım
çılgın üye seni dala gecıyor bızle fake konu

Sosyal medya hesapları kisiseldir ve kisi istediğini paylaşır
Bu ortak hesap acan ya da kendi hesabina birsey koyarken eş /sevgili/nisanli onayindan gecmek zorunda hisseden insanları anlamıyorum
Elbette herkesin kendi bilecegi bir sey saygi duyarim ama ben kendi adima düşünemiyorum da birlikte olduğum erkek mi benim adima dusunecek gibi bir izlenim bırakıyor bende
Kişinin kendine de ozeli olmali yani sen uygun görüp bikinili fotoğraf paylastin diye erkek arkadasin ya sana ve düşüncelerine saygi duyacak begenmiyorsa da ayrilacak

Bu da mi fake? Şu siteye üye olan erkekleri nasil bertaraf edeceğiz yaa?
Bir de ne anlar bir erkek kadin forumunda takilmaktan
Ben bir erkek forumuna denk gelsem kapatirim yani bana ne herkes kendi alaninda takilsin

Kac aylik sevgilisiniz? eger iliskiniz okdr ciddi deglse normal yani zaten genelde cddi ilskilerde pek instagram vs pek kullanan olmuyo ama eger yok bz cddyz diyosan fotoyu kaldr derm sevgln varsa neden bikinili foto atiyosun anlamadm her erkek gicik olur boyle bseye erkege hakaret gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…