muhtemelen incicisin ve reklam peşindesin yeni siten için.iyide ben öyle bir konu mu açtım benim sitem şu girin diye yooo sadece forumda web sitem bölümüne ekledim buda en doğal hakkım değil mi ?
zaten kibledik. muhtemelen banlanırsın. erkek olmana rağmen yine kadın nickiyle gelirsin.Sitenin içeriği hakkinda beni suçlamayı kesin bir yanlışlık varsa modlar beni zaten banlar daha fazla uzatmayin
Ufkumu genişlettinAçılımı Mother I'd like to f*ck
Belli bir yaşın üzerindeki kadınlar için kullanılan bir terim milf. Sevişmek (kibar yazdım) isteyecekleri olgun kadınlar için kullanıyorlar.
Yaa hiç aklımda bile yokken yine bu konulara girmek zorunda kaldımUfkumu genişlettinçok cahilim bee
Çok tatlısın yaa,takipteyim seniYaa hiç aklımda bile yokken yine bu konulara girmek zorunda kaldım
Kaderim bu benim.
Merhaba ablalarim benim derdim erkek arkadaşımın instaya attigim bikinili foto yüzünden bana demedigini bırakmaması sizce ne yapayım ve isteyene ozelden fotoyu atarım
çılgın üye seni dala gecıyor bızle fake konuMerhaba ablalarim benim derdim erkek arkadaşımın instaya attigim bikinili foto yüzünden bana demedigini bırakmaması sizce ne yapayım ve isteyene ozelden fotoyu atarım
Teşekkür ederim :)Çok tatlısın yaa,takipteyim seni
+18 duyunca hemen damladın di miOyş ekşınlı +18'li konu. En sevdiğim.
Sen erkek değilsen ben de sep değilim dostum.
Ney?Bi kere de pislik üretmeseniz olmuyor mu?Gören de beni şey sanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?