- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Aşık olunan öküz hep aynı öküzdu aslında.
Sadece hormonlar iste.
Az biraz kalbin birileri icin attı mı poşayi paşa yapiyor.
Sonra hayallerindeki aşık olmak istediğin ve seni bulduğuna inandığın adamla hayatın gerçeklerine merhaba dediğinde her gördüğün olumsuzluk ben bu adamı mı sevdim dedirtiyor kendine.
Sevdiğine inanmak bile istemiyor insan.
İtiraf etmek zul geliyor her bünyeye.
Yani hanımlar eskiden gözümün içine bakan adamdi, şimdi düşmanım oldu dediğiniz her insan sadece kendini iyi kamufle etmiş bir ayı.
"Sen gelme ulan ayı "repliği o zamanlar pek rağbet görmüyordu.
Amaaan sürekli karışık boş ver.
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demişler atalar.
Gelmiş gecmis.
Bir insanimsinin sevgisine inandirilmissin en masumundan.
İzdirabini ........... de !
Karakteri follos olan adamın ailesi isterse melek olsun.
Ben yastığa beraber koyduğum başı bilirim.
Adam adam olaydı anası, babası, danasi dediğin dış mihrak (!) niteliğindeki (aslında temel taşı) evin içinde senin yaşam tarzı ve beklentilerine müdahale edip 7/24 saat benim örtüsünü otururken bozmaya kiyamadigim koltugumda g.... rahat rahat serip torunum da torunum deyip boşanma arefesinde torunu değilmiş aslında mesele diye mevzuya uyaanmissam fotoğraftaki görüntüsü ile birlikte layık gördükleri muameleye mahzar olsunlar de geç olur mu ?
İyi ol.
Geçecek
İnsanoğlu hep böyledir ki.
Çoğu insan için geçmiş hep güzel hatırlanır.
Çocukluk, gençlik, eski bayramlar...
Yapımız bu.
Eğer kocana olan aşkın geçmişteki kadar güçlü olsaydı hala evliydin. Mantık başa çıkamazdı bu güçlü duyguyla.
Yani, senin de "o eski halinden eser yok şimdi" . Sadece hayal kırıklıklarının sebep olduğu, geçmişin çok güzel olduğu/kaldığı hissi.
Her şey gibi bu da geçecek.
Gelecekte oğlunla çok mutlu ol inşallah.
İkinize de yorumlariniz için çok tesekkur ederim, ikiniz de hep çok güzel destek oldunuz bana.
Olumsuz, çirkin pek çok şey yaşandı. Adam bambaşka adama dönüştü. Yalanı, iftirası, hakkaniyetsizligi, bencilliği. Ama ben hep aynı ben, ben burada boyle duruyorum, geçmişteki güzel şeyler de yerinde öylece duruyor.
İyi ki eşim böyle bir adama dönüştü, tüm bu yaşananların içinde eşim bana bir kez olsun "sen haklisin, zor, geçer gider" deseydi, ailesine her şeyi hak gördüğü kadar, bana da hiç olmazsa sizlanmayi hak gorseydi, biraz gazımı alsaydi ben asla bosanamazdim. O eziyeti ceker dururdum. Neyse ki, kibirliler de "haklisin" demeye bile dilleri dönmüyor.
Güzel şeyleri görünce nasıl içim gidiyorsa; o çirkinlikleri, çektiklerimi, duyduklarımi, gördüklerimi hatırlayınca da ayni şekilde öfkeleniyorum. Sağ olsun eşim, hic pişman etmedi, hic keşke dedirtmedi bana. İyi ki kurtulmusum.