Patolojik bir yalancı olabilir. Bu da bir hastalık maalesef.
He deyip geçiyorum tabşri caizse yalanları dılındaki sohbeti cazip geliyor. Bana bir zararı dokunamaz konum alırım çünlü farkındayım kendisinin+1
Arkadaşlığınız neden sürdürüyorsunuz?
Tahammül edilebilecek bir durum değil ki siz de açıklarını arayıp durmuşsunuz. Yorucu bir şey bu.
Yalanları dışında yani şizofrenliği dışında bana zararı yok olamz da böyle bir insanın çünkü herkes kanarken dediklerine gayet ben farkındayım olup bitenin ona dediklerine bazen he diyşp geçiyrm hiç üstelemiyrm bile farkedşyrdr muhtemelen. Onun dışında yalan söylemese ve kıskanç olmasa ciddi anlamda sohbetiyle iyi anlaştıgım biriyalanı anlayıp da uzaklaşmama amacınız nedir?
Detayı anlatmazsaydım burada söyledğim konu havada kalacaktı. Dahası ben bu kişiyi 4 yıldır tanıyorum ve yakınız, bu nedenle normal her gün gördüğüm bir insanı iyice tahlil etmiş olabilmem aksi olursa sıkıntılı zaten...Bu kadar ince eleyip sık dokurken yorulmadınız mı?
Ben okurken yoruldum.
ahaahhaha inanmıyorumBende çok var böyle tiplerden. Yalanları da seninkinin yalanlarına çok benziyor üstelik. Sanırım patolojik bir durum.
1. Örnek Sevgilimin reklam ajansı var, şuan boşanma sürecinde evlilikleri zaten yıllar önce bitmiş, birlikte duruşmalarına bile gittik beni herkesle müstakbel eşim diye tanıştırdı. Gerçekte adam kumarhane işletiyor, sorduğumda gayet açık bir şekilde karısından ayrılmayı hiç düşünmediğini, üstünde çok emeği olduğunu anlatıyor
2. Örnek annesinin o daha bebekken Bulgaristanda biçer döverin altında kalarak öldüğünü üvey annesinin ona çok kötü davrandığını bayağı ayrıntılarıyla anlatıyor. Sonradan anlıyoruz ki annesi gayet tatlış bir kadın olmakla beraber gayet öz annesi.
Bir de şu var bahsettiğim her iki insan da hiç alakaları olmamasına rağmen jest mimik tip olarak birbirini andırırdı. Bir de ikisi de sürekli fizyolojik olarak hasta olduklarını ve dışarda herkesin onları süzdüğünü filan iddia ederdi.
ahaahhaha inanmıyorumarkadaşım da aynı şekilde üvey annem dediği kadına demediğini bırakmıyor ki kadın kulakalrımlaa duydum nasıl üzerine titriyor erzaklar gönderiyor ta nerelerden acıyoru o akdına evde anneme de ankatıyorum hiç hak etmşyor o anne babayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?