Bir garip arkadaş... Çok ilginç, sorunlu bir profil anlatacağım

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Hatta o da yunan olduğunu iddia ediyordu ve burssuz okuduğu halde(sonradan sınıf arkadaşından öğrendim) erasmus için hocalarının onu çok desteklediğini okulda ilk üçte olduğunu iddia ettiğini desem :) bu hastalar aynı yalanı mı söylüyor acaba? Ben o kızdan uzaklaştım. Beni korkutmaya başlamıştı. Yalanların ardı kesilmiyordu. Hangisi doğru bu da mı yalan diye diye paranoyaklaşmıştım, iletişimi kestim huzur buldum.
Benimki de aynı oratapamsını 3. 20 bilşyordm geçen boşluguna denk geldi yanımda açtı notalrını üçmüş sadece hemen panik oldu kapattı tabi hahahah

Mitomani deniyor buna canım.Öyle bir noktaya geliyor ki yalanına kendi de insnır oluyor artık.

Kültürel olarak anlaşıyor olabilirsin ama güvenilir bir insan tipi değil.Sana hayatta bir şey katmayacak insanlarla sıkı ilişkiler kurma derim.

Fakat deli olduğum nokta hocalara varana kadar herkese yalan söylemesi ve etkisi altına alması şanslı yani şam şeytanı cinsi ama herkes matah bişey sanıyor onu. Bu sene de ben ttiyatro eğitimi aldım diyor bana başka bi gün de salsa aldım diyor diğer gün de şan eğitmi aldım diyor. bir de bunları genel de bşrebşr bana değil arakdaşşarla toplandığımuz da söylüyor aveller de inanıyor belli. :KK48:istanbul agelelş daha 4 yıl oldu 3 semt dışında bir mekan bilmez maşallah her şeyi görmüş almış

arkadasinizin ciddi bir kompleks sorunu var
yazik gercekten insan annesinden de utanir mi diyecem ama tum bdv olarak biliyoruz ki kendini doguran kadindan utanan kompleksliler de var
ben olsam sirf kompleksli oldugu icin bile gorusmeyi keserdim

Son düzenleme:
Arkadaşının ağır piskolojik sorunlari var. Benimde vardi. Adini yalan baronu koymuşdum. Ben arkadaşlığı kesdim çünkü en sonunda bana camur atmaya başlamıştı.

Fakat deli olduğum nokta hocalara varana kadar herkese yalan söylemesi ve etkisi altına alması şanslı yani şam şeytanı cinsi ama herkes matah bişey sanıyor onu. Bu sene de ben ttiyatro eğitimi aldım diyor bana başka bi gün de salsa aldım diyor diğer gün de şan eğitmi aldım diyor. bir de bunları genel de bşrebşr bana değil arakdaşşarla toplandığımuz da söylüyor aveller de inanıyor belli. :KK48:istanbul agelelş daha 4 yıl oldu 3 semt dışında bir mekan bilmez maşallah her şeyi görmüş almış
Eeeee?

Bize ispatlamana gerek yok inandik ok

Sen ne yapmayi dusunuyorsun?

Belki sadece sana değil kendinede yalan söylüyor, buna inanmak istiyor..

Kendiyle sorunları olduğu belli
Halbuki yaşantısı zorlu değil gayet iyi ev var arkadaşıyla payşatığı her ay aile para gönderiyor gayet yiyip içebilşyor gezebilşyor özgür ben ise kıt kanaat geçiniyırum ailemle yaşadığım halde imkanlarımız kısıtlı, babam asabi çok zor biri her gün evde hır güristediğim zaman okul gğnleri dışında arkadaşlarımla kahve içmek için bile bir bahanemin olması lazım babam için düşünün böyle bira ailem var. ama ben ilgili ya da kendimle ilgi yalan ya da abartı şeyler söylemiyorum. yerimde olsa kudurur sanırım

Bence özgüvensiz yalanlarla popüler olmaya çalışıyor.sıradan biri olduğunu kabul edemiyor

Halbuki yaşantısı zorlu değil gayet iyi ev var arkadaşıyla payşatığı her ay aile para gönderiyor gayet yiyip içebilşyor gezebilşyor özgür ben ise kıt kanaat geçiniyırum ailemle yaşadığım halde imkanlarımız kısıtlı, babam asabi çok zor biri her gün evde hır güristediğim zaman okul gğnleri dışında arkadaşlarımla kahve içmek için bile bir bahanemin olması lazım babam için düşünün böyle bira ailem var. ama ben ilgili ya da kendimle ilgi yalan ya da abartı şeyler söylemiyorum. yerimde olsa kudurur sanırım

Yani ?
Sen bu kızı biraz kıskanıyorsun gibi geldi bana :işsiz:

yalan söyleme hastalığı olabilir. benim anlamadığım şey bu kişi kardeşiniz vs değil yani görüşmek zorunda değilsiniz ve yalan söylediğinizi hissetmişsiniz. neden didikliyosunuz ki?

Eeeee?

Bize ispatlamana gerek yok inandik ok

Sen ne yapmayi dusunuyorsun?
İçimi döktüm bir nevi ve fikirlerinizi merak ettim ikna vs. etmeye çabalamıyorum... somut durumu anlatıyorun yalnızca. Gırtlakyacak halim yok, öyle bir dünya arkadaşım da yok gittiği yere kadar arkadaş kalacagım o ise kendi yalan dünyasında dilediği gibi ömrğ boyunca yaşayacak

İçimi döktüm bir nevi ve fikirlerinizi merak ettim ikna vs. etmeye çabalamıyorum... somut durumu anlatıyorun yalnızca. Gırtlakyacak halim yok, öyle bir dünya arkadaşım da yok gittiği yere kadar arkadaş kalacagım o ise kendi yalan dünyasında dilediği gibi ömrğ boyunca yaşayacak
Peki.

Bizim de üniversitede böyle bir arkadaşımız vardı ama ondan ziyade bu arkadaşımızın yalan söylediğini ortaya çıkarmaya çalışan ve sürekli bize anlatan bir başka arkadaşımızdan daha fazla rahatsız olurdum.

Çünkü yalan söyleyen muhtemelen bir rahatsızlıktan dolayı söylüyordu, nitekim hayatı yoluna girince bu huyundan vazgeçti. Ama o diğer arkadaşın köşeye sıkıştırmaya çalışması, sürekli sorular sorması ve sonra da anlatıp durması hiç hoş değildi.

Sizin de konuyu açma nedeninizi anlayamadım. Ya olduğu gibi kabullenin ya arkadaşlık yapmayın.

Bence özgüvensiz yalanlarla popüler olmaya çalışıyor.sıradan biri olduğunu kabul edemiyor
Doğru tespit evet. dedğin gibi hep bir oldugun farklı görünme, tepeden bakan tavrı var en göz önünde o olmalı yolda izde giderken bile gözler bende okunca içerliyor bakışlarından anlıyorum.

Beni univ yillarin goturdun
Biz kabullenmistik deli diyip geciyoduk
Cok zor zamanlarmda bana cok destek oldu.
Kardesi varken tek cocuk oldugunu soylemisti
Dubaideki meshur oteller varya orda dayisi calisirdi ve ardina bir suru hikaye ...

Boynum kirildi iyilestim demisligi bile var:D

Bak hatirladikca guluyorum
Hastahane hikayelerini dinleseniz bitmez..

Biz cok ta sey yapmiyoduk tum sinif alt ust evre ciddiye almiyoduk yani oda oyle biriydi

Doğru tespit evet. dedğin gibi hep bir oldugun farklı görünme, tepeden bakan tavrı var en göz önünde o olmalı yolda izde giderken bile gözler bende okunca içerliyor bakışlarından anlıyorum.
Kompleksli bir tip bu yaramaz aksine zarar veriyor size.ben de mesafe konulması taraftarıyım

Back
X