Bir garip arkadaş... Çok ilginç, sorunlu bir profil anlatacağım

Bizim de üniversitede böyle bir arkadaşımız vardı ama ondan ziyade bu arkadaşımızın yalan söylediğini ortaya çıkarmaya çalışan ve sürekli bize anlatan bir başka arkadaşımızdan daha fazla rahatsız olurdum.

Çünkü yalan söyleyen muhtemelen bir rahatsızlıktan dolayı söylüyordu, nitekim hayatı yoluna girince bu huyundan vazgeçti. Ama o diğer arkadaşın köşeye sıkıştırmaya çalışması, sürekli sorular sorması ve sonra da anlatıp durması hiç hoş değildi.

Sizin de konuyu açma nedeninizi anlayamadım. Ya olduğu gibi kabullenin ya arkadaşlık yapmayın.
Hayatı gayet düzenli, özgür istediği vakit sosyalleşebilecegi bir yaşamı var, ekonomik olrak da sıkıntılı değil birebir şahidim. biz kıt kanaat geçinen bir aileyiz sosyal hayatım da buna bağlı ve babamın baskıcı biri olamsından mütevellit epey kısıtlı ama ben okuluma derslerime hayatımı düzene sokmaya odaklanmışken bütün bunlara rağmen, arkadaşımın defaatle yalan söylüyor olmasının hiçbir haklı ve meşrulaştırılacak yanı yok. Ki ben de onun yalanlarının ifşası için onla bunla temasta bulunmuyorum aklı olan idrak eder zaten...

Detayı anlatmazsaydım burada söyledğim konu havada kalacaktı. Dahası ben bu kişiyi 4 yıldır tanıyorum ve yakınız, bu nedenle normal her gün gördüğüm bir insanı iyice tahlil etmiş olabilmem aksi olursa sıkıntılı zaten...
Yolunuzu ayırın öyleyse, yalan söylüyormuş kafanıza silah dayamıyormuş benimle arkadaşlık edeceksin diye. Daha iyi bir öneri olursa onu da değerlendirin tabi :KK66:

Beni univ yillarin goturdun
Biz kabullenmistik deli diyip geciyoduk
Cok zor zamanlarmda bana cok destek oldu.
Kardesi varken tek cocuk oldugunu soylemisti
Dubaideki meshur oteller varya orda dayisi calisirdi ve ardina bir suru hikaye ...

Boynum kirildi iyilestim demisligi bile var:KK70:

Bak hatirladikca guluyorum
Hastahane hikayelerini dinleseniz bitmez..

Biz cok ta sey yapmiyoduk tum sinif alt ust evre ciddiye almiyoduk yani oda oyle biriydi

Bizim mevzuda ben hariç olayı çakan yok herkes yiyor yalanlarını gayet sohvette muhabetteler çok tuhaf.

Hayatı gayet düzenli, özgür istediği vakit sosyalleşebilecegi bir yaşamı var, ekonomik olrak da sıkıntılı değil birebir şahidim. biz kıt kanaat geçinen bir aileyiz sosyal hayatım da buna bağlı ve babamın baskıcı biri olamsından mütevellit epey kısıtlı ama ben okuluma derslerime hayatımı düzene sokmaya odaklanmışken bütün bunlara rağmen, arkadaşımın defaatle yalan söylüyor olmasının hiçbir haklı ve meşrulaştırılacak yanı yok. Ki ben de onun yalanlarının ifşası için onla bunla temasta bulunmuyorum aklı olan idrak eder zaten...

Öncelikle bahsettiğim kişinin de problemleri maddi değildi. Bana kalırsa ailesinden beklediği sevgiyi göremiyordu.

Ikinci olarak kimse yalanı meşrulaştırmıyor dikkat ederseniz. Altında yatan psikolojik bir neden olabilir, hoşunuza gitmiyorsa arkadaşlık etmeyin deniyor.

Siz neden kendi şartlarınızla arkadaşınızın şartlarını kıyaslayıp duruyorsunuz hem. Onun yalanları ile sizin koşullarınızın bağlantısını kuramadım.

Ayrıca son cümlenizdeki hakaretiniz hoş değil. Yaşınızın gençliğine veriyorum.

Öncelikle bahsettiğim kişinin de problemleri maddi değildi. Bana kalırsa ailesinden beklediği sevgiyi göremiyordu.

Ikinci olarak kimse yalanı meşrulaştırmıyor dikkat ederseniz. Altında yatan psikolojik bir neden olabilir, hoşunuza gitmiyorsa arkadaşlık etmeyin deniyor.

Siz neden kendi şartlarınızla arkadaşınızın şartlarını kıyaslayıp duruyorsunuz hem. Onun yalanları ile sizin koşullarınızın bağlantısını kuramadım.

Ayrıca son cümlenizdeki hakaretiniz hoş değil. Yaşınızın gençliğine veriyorum.
Birincisi siz sürekli bir şekilde yalan söylemesinin nedenini problemleri olabilecegine bagladınız bende problemi yok demek istedim s. Kendisine derdmi anlattığım da kontra yapıp abartır dırumunu hep o da. ama yaşadıklarımın zerresini yaşasa neler yapar tahmin edebiliyorum.... İkincisi ise, en son yazdığım cümleyi inanılmaz yanlış anlamışsınız bağlamından kopmuş cümle. ben o cümleyle onun yalan söyledğini aklı olan anlar demek istemiştim.

Ee soyleseydin bu sal besiktasta ki su cafenin bak logosu /ismi var uzerinde diye.
Yada rahatsizsan neden arkadaslik yapiyorsun ki yapma bolece aa yine yakaladim bak diye ugrasmamis olursun
Daha sonra fark ettim yanımda degildi kendisi

Böyle insanların rezil edilmesi taraftarıyım. İnsan kendinin rahatszı olduğunu anlamaz mı anlar gidip tedavi olmak istemiyorsa bu durumdan memnundur.
Gerçekten doğru yorum getirdiniz konuya. çünkü bu tarz insanlara naif yaklaşılıyor yalan söylediği bahsedilnce. hatta konu açınca burda arkadaşlar sorunları vardr gibisinden söylemler geliştirdiler an itibariyle. fakat bence alakası yok tamamen haz alıyor ve bunun adı "kötülük"

bir arkadasim var hep zengin bunu istiyor adi ne resmi varmi goster diyorum gecistiriyor ..doktorla sevgiliydim diyor adi ne diyorum boşver diyor ...simdide dershanede zengin bir cocuk bunu seviyordu sonra bu istemedi ...baskasiy
la sevgili oldu anlatinca otomatik inanmiyor ...kendimi kimseye ezdirmem der :KK71:

Yani ?
Sen bu kızı biraz kıskanıyorsun gibi geldi bana :işsiz:
yahu daha neler ad hominem yapıyorsunuz şu anda lütfen. komik olmayın anltmaya çalıştığım sizn bahsettiğiniz gibi problemi sevgisizlik vs. degil. tamamen haz alıyor bu durumdan elle tutulur bir sorunu yok ki, bu nedenle hasta kafadan yalana vuruyor tedaviye ihtiyacı var diyeyim, demek istiyorum bilmem anlatabiliyor muyum...?

bir arkadasim var hep zengin bunu istiyor adi ne resmi varmi goster diyorum gecistiriyor ..doktorla sevgiliydim diyor adi ne diyorum boşver diyor ...simdide dershanede zengin bir cocuk bunu seviyordu sonra bu istemedi ...baskasiy
la sevgili oldu anlatinca otomatik inanmiyor ...kendimi kimseye ezdirmem der :KK71:
Bizimkisi baya destekli sallıyor fakat.:KK71:

Back
X