- 28 Ocak 2017
- 724
- 266
- 103
Hayatı gayet düzenli, özgür istediği vakit sosyalleşebilecegi bir yaşamı var, ekonomik olrak da sıkıntılı değil birebir şahidim. biz kıt kanaat geçinen bir aileyiz sosyal hayatım da buna bağlı ve babamın baskıcı biri olamsından mütevellit epey kısıtlı ama ben okuluma derslerime hayatımı düzene sokmaya odaklanmışken bütün bunlara rağmen, arkadaşımın defaatle yalan söylüyor olmasının hiçbir haklı ve meşrulaştırılacak yanı yok. Ki ben de onun yalanlarının ifşası için onla bunla temasta bulunmuyorum aklı olan idrak eder zaten...Bizim de üniversitede böyle bir arkadaşımız vardı ama ondan ziyade bu arkadaşımızın yalan söylediğini ortaya çıkarmaya çalışan ve sürekli bize anlatan bir başka arkadaşımızdan daha fazla rahatsız olurdum.
Çünkü yalan söyleyen muhtemelen bir rahatsızlıktan dolayı söylüyordu, nitekim hayatı yoluna girince bu huyundan vazgeçti. Ama o diğer arkadaşın köşeye sıkıştırmaya çalışması, sürekli sorular sorması ve sonra da anlatıp durması hiç hoş değildi.
Sizin de konuyu açma nedeninizi anlayamadım. Ya olduğu gibi kabullenin ya arkadaşlık yapmayın.