Bir garip arkadaş... Çok ilginç, sorunlu bir profil anlatacağım

Arkadaşına seni sorsak o neler derdi acaba
Yahu anlamıyorum size niye bu akdar dokundu bu konu... sizler de büyük ihtimalle hayatını bğyük çogunlugunu yalanla dolanla idame ettiren modellerdensiniz . Söz konusu arkadaşım laf arasında yalanlarıyla laf sokmaya çaılışan biri rahatladınuz mı nasıl biri oldugundan detaylarıyla bahsetmedim başarılarımı kıskandıgından da bahsetmedim ne oluyor size böyle?

Benim de bir arkadaşım başkalarına villada sitrede oturdugunu söylerdi.
Halbuki babası issiz sabah aksam kahvede çilekeş annesi 2 odali rutubetli bir evde oturuyorlardı.
Üstüne kıyafetlerini o bu verir genç kız ne de olasa son model giyinmeye çalışırdı.
Sanırım olmak istedikleri şekili anlatmaya çalışıyorlar.
Ya da ben ezik değilim kendilerini o şekil ispatlamaya çalışıyorlar.
Öncesine inmek gerekli zamanında birileri dalga geçtiyse kendine koruma kalkanı olarak yalan tercih etmiş olabilir.
Bir de sırf hava olsun diye aslını inkar edenler var köyde yaşayan sınıf arkadaşım sanki residencede oturruyor gibi gösterip amcası ziyarete geldiğinde renkten renge girip yanına bile yaklaşmamışlıgı vardır.
Kesinlikle benima arkadaşım da öyle babasının memleketni kültürünü bile inkar edşyor gizliyor özünü inkadar eden şerefini kaybeder..

Sizi niye bu kadar alakadar ediyor anlamadım. Yalanlardan rahatsız oluyorsanız irtibatı kesersiniz...

Yok sevdiğim bir arkadaş diyorsanız da o zaman bu şekilde dedektif gibi takılacağınıza, karşınıza alıp konuşun, sebeplerini öğrenin, gerekiyorsa tedavi olması için yardımcı olun...

Biz burda o kız hakkında "tüh, kaka" desek ne geçecek elinize? Ne amaçla açtınız bu konuyu?
Az da olsa konuyu detaylarıyla anlatabilecegim tek platform bu analtabiyor muyum buraya abuk sabuk aşkımı özledim onsuz yapamıyorum triplerinde aptalca konu açsaydım yazsaydım farklı yaklaşırdınz eminim...

valla ne olursa olsun ben bu derece manyaktan uzaklasırım, oz annem yunan bu benım uvey annem dıyebıkecek bı manyaktan hersey beklenır baslarım onun muhabbetıne, olmayıversın onun muhabbetı

Bu kadar sığ olabilmeniz dehşetedengiz gerçekten. bu kişi benim yakın arkadaşım olur olmaz her yerde yalan söylüyor sizin için oldukça normal olsa da benm gbi ilişkilerde dürüstlüğe önem verenler için kafa kurcalayıcı bi hayli. Her dakika rutin bir şekilde, her konuda yalan söylemenin özelle, zartla zurtla ne alakası var. Sizin karşınızda böyle biri olsa zevk alırsınız demek ki sürekli söyledği yalanlardan hiç aklınız karışmaz neden böyle diye.. Tuhaf cidden
Sig oldugumu da nereden cikardin? Seninle ayni dusunmeyenler sig mi? Bunun hukmunu sen mi veriyorsun?
Sen milletin ahlak polisi, karar mercii falan misin?
Durustluk meziyet degildir. Insan isen durust de olmak zorundasin zaten. Ancak kisi durust ya da degil diye ozel hayatina kadar kurcalamak senin vazifen olmus artik. O kisi sana ne zarar verdi? Seni kirdi mi? Uzdu mu? Incitti mi? Bunlardan bahsetmiyorsun ya da sana soyledigi yalandan bahsetmiyorsun da takilmissin bir annesinin ozlugu uveyligine salina kadar kurcalamissin. Bu ne terbiyesizliktir ya. Bu ne kendini bilmemezliktir. Sana ne. Yalan soylerse soylesin bu onun problemi. Sonucta kaybedecek kendisi. Senin kaybedecegin ne var onun yalanlarindan? En fazla silersin arkadasliktan olur biter. Milletin ahlak polisi sen misin? Hakimlige mi soyundun? Ben mi anlatamiyorum sen mi geri zekalisin anlamadim. Git kendi derdinle ugras. Onun yalanciligi onu baglar. Bu kadar sikayetciysen gorusme arkadas. Gorusuyorsan da lafini etme. Bu ne ya.

valla ne olursa olsun ben bu derece manyaktan uzaklasırım, oz annem yunan bu benım uvey annem dıyebıkecek bı manyaktan hersey beklenır baslarım onun muhabbetıne, olmayıversın onun muhabbetı
Ben de bazen sizin gibi düşünüyrm özünğ nkar eden her dakkika atan birinden her kötülük gelir ki fesatlıgı da mevcut blmiyorum... uzaaklışırım xamanla

Ben de bazen sizin gibi düşünüyrm özünğ nkar eden her dakkika atan birinden her kötülük gelir ki fesatlıgı da mevcut blmiyorum... uzaaklışırım xamanla
Aynen yapilacak tek sey uzaklasmaktir. Baska da yapilacak bir sey yok. Konu sahibi kizin hayatini desip desip durmus. Ozeline kadar. Bu arada da arkadasligina da devam etmis.
Durustlukten dem vuruyor bir de...

Ba
Sig oldugumu da nereden cikardin? Seninle ayni dusunmeyenler sig mi? Bunun hukmunu sen mi veriyorsun?
Sen milletin ahlak polisi, karar mercii falan misin?
Durustluk meziyet degildir. Insan isen durust de olmak zorundasin zaten. Ancak kisi durust ya da degil diye ozel hayatina kadar kurcalamak senin vazifen olmus artik. O kisi sana ne zarar verdi? Seni kirdi mi? Uzdu mu? Incitti mi? Bunlardan bahsetmiyorsun ya da sana soyledigi yalandan bahsetmiyorsun da takilmissin bir annesinin ozlugu uveyligine salina kadar kurcalamissin. Bu ne terbiyesizliktir ya. Bu ne kendini bilmemezliktir. Sana ne. Yalan soylerse soylesin bu onun problemi. Sonucta kaybedecek kendisi. Senin kaybedecegin ne var onun yalanlarindan? En fazla silersin arkadasliktan olur biter. Milletin ahlak polisi sen misin? Hakimlige mi soyundun? Ben mi anlatamiyorum sen mi geri zekalisin anlamadim. Git kendi derdinle ugras. Onun yalanciligi onu baglar. Bu kadar sikayetciysen gorusme arkadas. Gorusuyorsan da lafini etme. Bu ne ya.
İnsanları aptal yerine koymaya kalkan bir yalncının badguardlıgına soyunan sensin. Bana kimse fındık kadar aklıyla yalan söyleyemez ben nasıl dürüst davranıyorsam o da öyle olmak zorunda. Eve kırıyor yalan söyleyen bşr insan niçin ve nasıl seni kırmayabilir he? sizin olayları süzgeçten geçirşp analiz etme yetiniz bu kadar sığ sularda işte...

Aynen yapilacak tek sey uzaklasmaktir. Baska da yapilacak bir sey yok. Konu sahibi kizin hayatini desip desip durmus. Ozeline kadar. Bu arada da arkadasligina da devam etmis.
Ne deşmesi ne eşmesi.... Habire annesinin yunanlıgından söz eden kendisi, bilmediği her konu hakkında aa evet biliyordum deyip beyin yakan kendisi. siz iyi misiniz allah aşkına?

Umarım hayatınıza böyle biri dahil olur ya ki siz de kavrayabilin durumu. kimbilir dahildir belki de bu kadar iyimsever birğ oldugunuza göre dürüst olmayana karşı...

En yakin arkaasiniz, oda arkadasiniz, kardesiniz, sevgilinizin kardesi vs.. degilse problem edilecek hicbir sey yok. Yani ben anlamadim . Sizin icin cok onemli birisiyse konusup tedaviye Zorlayin. O kadar onemli degilse zaten sizi ilgilendirmez. Uzerine dusmeyin.

En yakin arkaasiniz, oda arkadasiniz, kardesiniz, sevgilinizin kardesi vs.. degilse problem edilecek hicbir sey yok. Yani ben anlamadim . Sizin icin cok onemli birisiyse konusup tedaviye Zorlayin. O kadar onemli degilse zaten sizi ilgilendirmez. Uzerine dusmeyin.
En yakın arkadaşım. Konuşmak istiyorum zaman zaman akkımdan geçiyor fakat nereden nasıl başlayacagımı kestiremiyorm bastıracagından eminim yalanla nasıl yapsam kuvvetli bir delille yüzüne vurmayı tedavi olması gerektiğini söylemem gerek

Çok tepki göstereceginden eminim dibine kadar inkar edip beni suçlu çıkaracaktır çünkü gündelik konularda ihtilafa düştüğümüz sohbetlerde haksız iken bastırmaya çalışıyor şiddetle karşısındakini

tam bir rahatsız.
gülerek üstten üsten saydırırsanız siniri bozulacaktır :)

Birçok kez yalanını yakalamışsınız. Arkadaşlığınızı da bitirmiyorsunuz sohbeti cazip geliyormuş. Ne gibi bir sorun gördünüz de konuyu açtınız anlamadım.

Düşüncemi belirtmem gerekirse arkadaşınız şizofren ya da türevleri bir psikolojik rahatsızlığa sahip olabilir. Bu tehlikeli bir durum ve arkadaşlığı bitirmek için bir sebep. Bu kadar yalan söyleyen bir insanın size cazip gelen sohbeti ne kadar doğruları barındırıyordur onu da bilemedim.

Back
X