- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evey cok özenti ama kardesimle kanka olmaua calismasi ve beni boslamasi sence nasil bir durumAmaaan salla gitsin boşver düşünme bile.
Bildiğin özenti işte.
Hoş değil tabi. Ben olsam mesafe koyardım .Evey cok özenti ama kardesimle kanka olmaua calismasi ve beni boslamasi sence nasil bir durum
Suan koydum zaten ama uzuldum kac senelik insandi hayatimda..umarim aklima gelenler basima gelmwZHoş değil tabi. Ben olsam mesafe koyardım .
Ama farkedilmicek seyler degilki ..başta hep sormasi.zaten...yani seviyodum suana kadr ama bu tarz seyler olunca buz.gibi oldumBence kendinizi boş yere yoruyorsunuz. Bu kadar ayrıntıyı nasıl fark ettiniz şaşırdım doğrusu. Hoşlanmıyorsanız en kötü mesafe koyarsınız. Acaba bu bayana gereksiz yere takmış olabilir misiniz?
Asla ozel.olarak tanistirmadim.cnm gorumcemle zaten ailesel.olarak binada gorusuluyordu kaynanamlar ve arkadasimin esini ailesi falan..onu ordan taniyor...kardesimi de iste merak sardi birden dogim gununde karsilastolar falan bilerek tanistirmadim yaniGörüşme çevrenle neden tanıştırıyosun?
Saniriim gozlemlemek de mantikli kiz.dogum gununden beri yazmiyor ben yazdim.hikere cok soguk.cvp yazdi ..sinir oluyorum.ya suan onakısaca ve net arkadaşın DENGESİZİN teki mesafe koy yada ne yapmaya çalıştığını anlamak için sadece gözlemle
Ben sevmem benim tanıştırdıgım iki kişinin samimi olup da benle görüşmemesini. Kardeşin ne düşünüyo görüşecek miymiş onunla. Görümcen görüşmemiş kardeşin görüşürse sana böyle davranan biriyle ayıp eder. Ama zaten görüşürse kardeşinin de bi arkadaşına falan takılır onu da unutur bazı insanlarda bu huy varAsla ozel.olarak tanistirmadim.cnm gorumcemle zaten ailesel.olarak binada gorusuluyordu kaynanamlar ve arkadasimin esini ailesi falan..onu ordan taniyor...kardesimi de iste merak sardi birden dogim gununde karsilastolar falan bilerek tanistirmadim yani
Kardesim de pek olumsuz dusunmuyo cazip geldi onu oyle.mwrak.etmesi begenmesi o da ona takip atmis.zaten valla bakicaz zamanla umarim aklima gelenler basima gelmwz...bensiz gorusmezlwr ama bize geldiginde lardesimi de cagartir.mutlaka kesin artik ve ikisi muhabet eder ben orda kalirim yine sen olsan napardin cnmBen sevmem benim tanıştırdıgım iki kişinin samimi olup da benle görüşmemesini. Kardeşin ne düşünüyo görüşecek miymiş onunla. Görümcen görüşmemiş kardeşin görüşürse sana böyle davranan biriyle ayıp eder. Ama zaten görüşürse kardeşinin de bi arkadaşına falan takılır onu da unutur bazı insanlarda bu huy var
Benimde bikere başıma geldi iki alakasız yakın arkadaşımı ben tanıştırdım ve beni unuttular o yüzden ben artık bi arkadaiımla mı görüşüyorum diğeriyle de ayrı görüşüyorum. Kız kardeşinin de yapmaması lazımdı. Ben olsam arkadaşın zaten sana soğuk davranıyomuş mesaj da atmıyomuş büyük ihtimal ikisi şuan tanışıyolar falan. Arkadaşımla görüşmezdim o yüzden. Senin çevrenden birileriyle yakınlık kurmaya çalışması falan özenti gibi biri heraldeKardesim de pek olumsuz dusunmuyo cazip geldi onu oyle.mwrak.etmesi begenmesi o da ona takip atmis.zaten valla bakicaz zamanla umarim aklima gelenler basima gelmwz...bensiz gorusmezlwr ama bize geldiginde lardesimi de cagartir.mutlaka kesin artik ve ikisi muhabet eder ben orda kalirim yine sen olsan napardin cnm
sende onun davrandığı gibi davran canım neden bunu kendine sıkıntı yapıosunki.keşke tek derdimiz bunlar olsa.hem zaten arkadaşın değilmiş o insan onu anlamış oldun.arkadaşın olsaydı candan samimi insan olurdu menfaatleri için sanki seni kullanıor gibi yanlış anlama ama bu arada arkadaşın yaşı kaç.çok çocukcaymış davranışları.sen anneymişsin sanırım ona göre daha olgun davranman lazım sonuçta çocuk yetiştiriosun böyle davranışları olan insan daha olgunlaşmamış demekkiSaniriim gozlemlemek de mantikli kiz.dogum gununden beri yazmiyor ben yazdim.hikere cok soguk.cvp yazdi ..sinir oluyorum.ya suan ona
Bide kardeşine söyle bu kadın böyle böyle davranıyo diye. Baktın görüşüyo ben bozulurdum yaniKardesim de pek olumsuz dusunmuyo cazip geldi onu oyle.mwrak.etmesi begenmesi o da ona takip atmis.zaten valla bakicaz zamanla umarim aklima gelenler basima gelmwz...bensiz gorusmezlwr ama bize geldiginde lardesimi de cagartir.mutlaka kesin artik ve ikisi muhabet eder ben orda kalirim yine sen olsan napardin cnm
Yok canim para mihabeti dehil kendi durumu da iyi hatta ben ondan daha düsügum cevresindeki jerkez durumu iyi kisiler kendi seciyor ama onlarla takilmak hosuna gidiyor hep bi ozenti ben onu cok guzel dinledihimden seviyor beni sanirim onlari anlatiyor bana kuzenin kocasi pirlanta almis falan uzuluuor bole dirumlara bariz ozenti yaniZenginlere merakli?? Sebeb ne ki durumu iyi olanlar O nun cebine para mi koyacak? Ya da iş filan bulurlar diye mi dusunuyor hani bu tarz çevrem olsun işim gorulsun gibisinden acaba???
Kendi durumu çok iyi degil galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?