Bir garip arkadas!!!

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Benim 5 senedir gorustugum bir arkadasim.var cok sık gorusmesekde surekli msj sosyal.medyada gorusuruzbu arkadasima bu ara sinir.olmaya basladim..beni senelerdir asiri sevdini soyler kardesimsin canimsin bilmem ne bende cok seviniyorum tabi severim de kendisini..ama kendi biraz sosyetiklere kokoşlara zenginlere merakli..cogu muhabettinden bunu anliyorum..mesela eskiden gorumcemle hep yakin olma çabasi vardi..gorumcemde kendi isi olan altinda arabasi cok elit modern bir insandir..gorumcem pek yüz vermedi ona sorada muhabetleri tamamen bitti..ana bana hep onun hakkinda soru sorar ben anlatirken şevkle dinler..simdide kardesim konusunda ayni seyi yapiyor sanki..kardesimde süslu püslu bakimlidir havasi da vardir azicik:) bana son zamanlarda onu soruyor hep bide ayni yastalar ..kardesimun kina gecesi olmadan cok soru sordu organizasyon tutcakmi cnm nasil olcak acaba cok.meraj ediyorum.tarzi sorular..sonra gelfi kina gecesine valla bende sasirdim onu gorunce buyuk bir merakla.seyretti organizasyonlu kinamizi..ama dugune gelmedi ne himetse..sora msj la da olsa soruyo kardesimi .2 hafta once kizim dogum gununde bir araya gelindi...kardesimin yanindan ayrilmadi sorular soruyor nerdeyse benle.pek.muhabeti olmadi kendimi salak gibi hisettim.sonra takip yollamis butun resimlerimi begendi diyo kardesim..bana msj da atmuyo artik..sanki kardesimle arkadaslik kurma çabasinda..bilmiyorum.cok tuhaf seyler hissediyorum suan hakkinda...belkide kanka olurlar hic bileniyorum.suan ama bana ayip.etmis olmazmi sizce? Dogim.gununden sonrada hep cevrimici olup yazmamasi da tuhaf hani benle alakasi yok gibi benim araciligimla yakinimdaki kendi sevdigi tarzdakilerle gorusmek ister gibi seyler hissediyorum kizlar..empati kurarmisiniz?

Bence kendinizi boş yere yoruyorsunuz. Bu kadar ayrıntıyı nasıl fark ettiniz şaşırdım doğrusu. Hoşlanmıyorsanız en kötü mesafe koyarsınız. Acaba bu bayana gereksiz yere takmış olabilir misiniz?
Ama farkedilmicek seyler degilki ..başta hep sormasi.zaten...yani seviyodum suana kadr ama bu tarz seyler olunca buz.gibi oldum

kısaca ve net arkadaşın DENGESİZİN teki mesafe koy yada ne yapmaya çalıştığını anlamak için sadece gözlemle

kısaca ve net arkadaşın DENGESİZİN teki mesafe koy yada ne yapmaya çalıştığını anlamak için sadece gözlemle
Saniriim gozlemlemek de mantikli kiz.dogum gununden beri yazmiyor ben yazdim.hikere cok soguk.cvp yazdi ..sinir oluyorum.ya suan ona

Ben sevmem benim tanıştırdıgım iki kişinin samimi olup da benle görüşmemesini. Kardeşin ne düşünüyo görüşecek miymiş onunla. Görümcen görüşmemiş kardeşin görüşürse sana böyle davranan biriyle ayıp eder. Ama zaten görüşürse kardeşinin de bi arkadaşına falan takılır onu da unutur bazı insanlarda bu huy var

Kardesim de pek olumsuz dusunmuyo cazip geldi onu oyle.mwrak.etmesi begenmesi o da ona takip atmis.zaten valla bakicaz zamanla umarim aklima gelenler basima gelmwz...bensiz gorusmezlwr ama bize geldiginde lardesimi de cagartir.mutlaka kesin artik ve ikisi muhabet eder ben orda kalirim yine sen olsan napardin cnm

Zenginlere merakli?? Sebeb ne ki durumu iyi olanlar O nun cebine para mi koyacak? Ya da iş filan bulurlar diye mi dusunuyor hani bu tarz çevrem olsun işim gorulsun gibisinden acaba???
Kendi durumu çok iyi degil galiba.

Aman 5 yil ne ki, benim 15 yillik arkadasim hamileligini benden sakladi, 6 aylikken agzindan kacirdi. Nazar degdiririm diye soylemiyor, benim de gozlerim kapkara zaten nazar da degdiremem ki :)

Aynı tarz bir arkadaş var bendede,ben bunların ruh hastası olduklarını düşünüyorum. Hatta onunla alakalı konuda açmıştım galiba.
Üstümden silkeledikçe yapışıyor,sinir hastası etti beni yeminle.
Çok eskiden oturduğumuz mahallede komşumuzdu,sonradan yıllarca görüşmedik .altı yedi yıl önce bir denk geldik bir sardı kanser hücresi gibi dengesiz asosyal
Sosyal medyamdaki akram yakın arkadaşlarım neredeyse çoğunu eklemiş,hiç alakası olmayan arkadaşlarımdan birinin evine bile gitmiş neler neler arkamdan ne dolaplar.
Bence kardeşinizide uyarın defedin hayatınızdan komple

Benimde bikere başıma geldi iki alakasız yakın arkadaşımı ben tanıştırdım ve beni unuttular o yüzden ben artık bi arkadaiımla mı görüşüyorum diğeriyle de ayrı görüşüyorum. Kız kardeşinin de yapmaması lazımdı. Ben olsam arkadaşın zaten sana soğuk davranıyomuş mesaj da atmıyomuş büyük ihtimal ikisi şuan tanışıyolar falan. Arkadaşımla görüşmezdim o yüzden. Senin çevrenden birileriyle yakınlık kurmaya çalışması falan özenti gibi biri heralde

Saniriim gozlemlemek de mantikli kiz.dogum gununden beri yazmiyor ben yazdim.hikere cok soguk.cvp yazdi ..sinir oluyorum.ya suan ona
sende onun davrandığı gibi davran canım neden bunu kendine sıkıntı yapıosunki.keşke tek derdimiz bunlar olsa.hem zaten arkadaşın değilmiş o insan onu anlamış oldun.arkadaşın olsaydı candan samimi insan olurdu menfaatleri için sanki seni kullanıor gibi yanlış anlama ama bu arada arkadaşın yaşı kaç.çok çocukcaymış davranışları.sen anneymişsin sanırım ona göre daha olgun davranman lazım sonuçta çocuk yetiştiriosun böyle davranışları olan insan daha olgunlaşmamış demekki

Bide kardeşine söyle bu kadın böyle böyle davranıyo diye. Baktın görüşüyo ben bozulurdum yani

Zenginlere merakli?? Sebeb ne ki durumu iyi olanlar O nun cebine para mi koyacak? Ya da iş filan bulurlar diye mi dusunuyor hani bu tarz çevrem olsun işim gorulsun gibisinden acaba???
Kendi durumu çok iyi degil galiba.
Yok canim para mihabeti dehil kendi durumu da iyi hatta ben ondan daha düsügum cevresindeki jerkez durumu iyi kisiler kendi seciyor ama onlarla takilmak hosuna gidiyor hep bi ozenti ben onu cok guzel dinledihimden seviyor beni sanirim onlari anlatiyor bana kuzenin kocasi pirlanta almis falan uzuluuor bole dirumlara bariz ozenti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…