Bir garip arkadas!!!

Ufak tefek uyariyorum insalah anlar ona kannmaz

Suan muahbet etseler kardesim derdi ama cunku bugun hordum hemen takip attini ve rekor begeni yaptini soyledi

O da anne canim...24 yasinda kardesimle ikisi ben 28 yasindayim..ama cok guzel bir arkadaslimiz vardi bana asiri sevdini falan soyluyodu

Zaten samimiyet kurarlarsa cok ama cok boziluriim dogum hununde zaten vidi vidi baya konustular ..oyleko arkadasim benle pek ilgolenmedi bile
Kardeşimle de ister istemez sinirlenir görüşmek istemezdim ben çünkü öyle oldu arkadaşlarımla görüşmedim daha

Madem kendi durumu da iyi niye boyle fellik fellik sizin etrafinizdakilerin peşine dusuyor ki? Maddi durumu iyi olan insanlarin cevresinde de kendisi gibiler olur zaten çoğunlukla az mı gelmiş. Anlamadim birşey. Ilginç geldi.

Gerek yasadigin muhit, gerek calistigin yer, gerek gittigin mekanlar olsun kendi maddi durumuna yakin insanlarla ic ice olursun, karsilarsin zaten. Maddi durumu iyi olan hic kalmamiş gibi davranmasi, hayranlik duymalar filan bana kendisinin özenti ve maddi durumu düşük bir tipmiş gibi gelmisti.

Kardeşimle de ister istemez sinirlenir görüşmek istemezdim ben çünkü öyle oldu arkadaşlarımla görüşmedim daha
Iste kardes olunca biraz farkli oluyo ama.ins o samimiyeti kurmazlar arkadasim.kesin msjlar atar ona bundan eminim.o da cevap yszar ama.bulusmaz heralde kardesim

Maddi.durumu orta canim evleri arabalari var ama gercekten cok.ama.cok.ozenti bunu biliyodum.zaten herkwzin bi kusuru olur diye de pek ustinde durmuyordum..valla kafami cok karistirdi suan..ben ayni kisi hakkinda baska bir konu acmistim.bundan oncekiydi sanirim buara hep ust uste geldi ona karsi dusuncelerim acaba ben mi abartiyorum diyede hep.sizlere soruyorum

Kardeşiniz ona soramaz mi? Önce ablam sonra niye benle yakınlaştın felan gibi derdin ne gibi ?? sorular sorsun anlarsınız belki niyetini...!

Niyeti yok aslinda sadece dedigim tarzdaki kisilerle arkadaslik kuruup kendini gelistormek falan
kırılmış kızmışsınız biraz da kıskanmışsınız onlarla muhabbetini haklısınız
kardeşinizle nasıl aranız.. iyiyse o sorsun açık açık neden benimle yakınlaşmaya çalışıyorsun ablamla epey uzaklaşmışsın
gibi.. bakalım ne diyecek

Kardesimin hosuna gider surekli kardesimi cok begendini soyluyolardu zaten ..sorarsa ole seyler der o onunda hpsuna gider bana bi faydasi olmaz sormasinin

Kiskanc ama zararsizdir .ama yinede bu yaptiklari cok soguttu hala msj yazmiyor belki uzuun bi sure sonra baslaar yazmaya ama surede kardesimle yazisirmi hic bilmiyprum soramiyorumda kardesime
Niye soramazsin ki kardeşine aranız biraz resmi mi sanki onunla da sorunlarınız var gibime geldi canım doğru mu kardeşin arkadaşın gibi galiba seni de kendime benzettim daha sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…