- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Senin arkafason da cok ayip etmis sanaAman 5 yil ne ki, benim 15 yillik arkadasim hamileligini benden sakladi, 6 aylikken agzindan kacirdi. Nazar degdiririm diye soylemiyor, benim de gozlerim kapkara zaten nazar da degdiremem ki :)
Ufak tefek uyariyorum insalah anlar ona kannmazAynı tarz bir arkadaş var bendede,ben bunların ruh hastası olduklarını düşünüyorum. Hatta onunla alakalı konuda açmıştım galiba.
Üstümden silkeledikçe yapışıyor,sinir hastası etti beni yeminle.
Çok eskiden oturduğumuz mahallede komşumuzdu,sonradan yıllarca görüşmedik .altı yedi yıl önce bir denk geldik bir sardı kanser hücresi gibi dengesiz asosyal
Sosyal medyamdaki akram yakın arkadaşlarım neredeyse çoğunu eklemiş,hiç alakası olmayan arkadaşlarımdan birinin evine bile gitmiş neler neler arkamdan ne dolaplar.
Bence kardeşinizide uyarın defedin hayatınızdan komple
Suan muahbet etseler kardesim derdi ama cunku bugun hordum hemen takip attini ve rekor begeni yaptini soylediBenimde bikere başıma geldi iki alakasız yakın arkadaşımı ben tanıştırdım ve beni unuttular o yüzden ben artık bi arkadaiımla mı görüşüyorum diğeriyle de ayrı görüşüyorum. Kız kardeşinin de yapmaması lazımdı. Ben olsam arkadaşın zaten sana soğuk davranıyomuş mesaj da atmıyomuş büyük ihtimal ikisi şuan tanışıyolar falan. Arkadaşımla görüşmezdim o yüzden. Senin çevrenden birileriyle yakınlık kurmaya çalışması falan özenti gibi biri heralde
O da anne canim...24 yasinda kardesimle ikisi ben 28 yasindayim..ama cok guzel bir arkadaslimiz vardi bana asiri sevdini falan soyluyodusende onun davrandığı gibi davran canım neden bunu kendine sıkıntı yapıosunki.keşke tek derdimiz bunlar olsa.hem zaten arkadaşın değilmiş o insan onu anlamış oldun.arkadaşın olsaydı candan samimi insan olurdu menfaatleri için sanki seni kullanıor gibi yanlış anlama ama bu arada arkadaşın yaşı kaç.çok çocukcaymış davranışları.sen anneymişsin sanırım ona göre daha olgun davranman lazım sonuçta çocuk yetiştiriosun böyle davranışları olan insan daha olgunlaşmamış demekki
Zaten samimiyet kurarlarsa cok ama cok boziluriim dogum hununde zaten vidi vidi baya konustular ..oyleko arkadasim benle pek ilgolenmedi bileBide kardeşine söyle bu kadın böyle böyle davranıyo diye. Baktın görüşüyo ben bozulurdum yani
Kardeşimle de ister istemez sinirlenir görüşmek istemezdim ben çünkü öyle oldu arkadaşlarımla görüşmedim dahaZaten samimiyet kurarlarsa cok ama cok boziluriim dogum hununde zaten vidi vidi baya konustular ..oyleko arkadasim benle pek ilgolenmedi bile
Yok canim para mihabeti dehil kendi durumu da iyi hatta ben ondan daha düsügum cevresindeki jerkez durumu iyi kisiler kendi seciyor ama onlarla takilmak hosuna gidiyor hep bi ozenti ben onu cok guzel dinledihimden seviyor beni sanirim onlari anlatiyor bana kuzenin kocasi pirlanta almis falan uzuluuor bole dirumlara bariz ozenti yani
Iste kardes olunca biraz farkli oluyo ama.ins o samimiyeti kurmazlar arkadasim.kesin msjlar atar ona bundan eminim.o da cevap yszar ama.bulusmaz heralde kardesimKardeşimle de ister istemez sinirlenir görüşmek istemezdim ben çünkü öyle oldu arkadaşlarımla görüşmedim daha
Maddi.durumu orta canim evleri arabalari var ama gercekten cok.ama.cok.ozenti bunu biliyodum.zaten herkwzin bi kusuru olur diye de pek ustinde durmuyordum..valla kafami cok karistirdi suan..ben ayni kisi hakkinda baska bir konu acmistim.bundan oncekiydi sanirim buara hep ust uste geldi ona karsi dusuncelerim acaba ben mi abartiyorum diyede hep.sizlere soruyorumMadem kendi durumu da iyi niye boyle fellik fellik sizin etrafinizdakilerin peşine dusuyor ki? Maddi durumu iyi olan insanlarin cevresinde de kendisi gibiler olur zaten çoğunlukla az mı gelmiş. Anlamadim birşey. Ilginç geldi.
Gerek yasadigin muhit, gerek calistigin yer, gerek gittigin mekanlar olsun kendi maddi durumuna yakin insanlarla ic ice olursun, karsilarsin zaten. Maddi durumu iyi olan hic kalmamiş gibi davranmasi, hayranlik duymalar filan bana kendisinin özenti ve maddi durumu düşük bir tipmiş gibi gelmisti.
Arkadaşın tuhafmış canım kıskanç mıdır nedirIste kardes olunca biraz farkli oluyo ama.ins o samimiyeti kurmazlar arkadasim.kesin msjlar atar ona bundan eminim.o da cevap yszar ama.bulusmaz heralde kardesim
Niyeti yok aslinda sadece dedigim tarzdaki kisilerle arkadaslik kuruup kendini gelistormek falanKardeşiniz ona soramaz mi? Önce ablam sonra niye benle yakınlaştın felan gibi derdin ne gibi ?? sorular sorsun anlarsınız belki niyetini...!
Kiskanc ama zararsizdir .ama yinede bu yaptiklari cok soguttu hala msj yazmiyor belki uzuun bi sure sonra baslaar yazmaya ama surede kardesimle yazisirmi hic bilmiyprum soramiyorumda kardesimeArkadaşın tuhafmış canım kıskanç mıdır nedir
kırılmış kızmışsınız biraz da kıskanmışsınız onlarla muhabbetini haklısınızNiyeti yok aslinda sadece dedigim tarzdaki kisilerle arkadaslik kuruup kendini gelistormek falan
Sizi basamak olarak kullanmış o zaman , huyunu da öğrenmişsiniz oluruna bırakın bence izleyip görün.Niyeti yok aslinda sadece dedigim tarzdaki kisilerle arkadaslik kuruup kendini gelistormek falan
Sosyal medyada bi soz paylastim bu konuyla ilgili hemen ustune alip msj yazdi uyanikSizi basamak olarak kullanmış o zaman , huyunu da öğrenmişsiniz oluruna bırakın bence izleyip görün.
Kardesimin hosuna gider surekli kardesimi cok begendini soyluyolardu zaten ..sorarsa ole seyler der o onunda hpsuna gider bana bi faydasi olmaz sormasininkırılmış kızmışsınız biraz da kıskanmışsınız onlarla muhabbetini haklısınız
kardeşinizle nasıl aranız.. iyiyse o sorsun açık açık neden benimle yakınlaşmaya çalışıyorsun ablamla epey uzaklaşmışsın
gibi.. bakalım ne diyecek
Niye soramazsin ki kardeşine aranız biraz resmi mi sanki onunla da sorunlarınız var gibime geldi canım doğru mu kardeşin arkadaşın gibi galiba seni de kendime benzettim daha sakinKiskanc ama zararsizdir .ama yinede bu yaptiklari cok soguttu hala msj yazmiyor belki uzuun bi sure sonra baslaar yazmaya ama surede kardesimle yazisirmi hic bilmiyprum soramiyorumda kardesime
Evet biraz resmiyiz o da kendini bisey sana tip.zaten:dNiye soramazsin ki kardeşine aranız biraz resmi mi sanki onunla da sorunlarınız var gibime geldi canım doğru mu kardeşin arkadaşın gibi galiba seni de kendime benzettim daha sakin
Anladım zaten :) boşver görüşürlerse görüşşünler ikisiyle de az görüşürsün kendi farklı çevrenden arkadaşlarınla daha yakınlaş sendeEvet biraz resmiyiz o da kendini bisey sana tip.zaten:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?