Bir Garip Aşk- Kanal 7

oslana

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
3.870
272
363
İstanbul
İKİ FARKLI İNSANIN AŞK DOLU HİKAYESİ ‘BİR GARİP AŞK’ KANAL 7 EKRANLARINDA

Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında.

Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

‘Bir Grip Aşk’ 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

2012 yılında dizi Hindistan'da sayısız ödüller almış. Arap ülkelerine, Rusya'ya, Bulgaristan'a, Kanada'ya ve ülkemize satılmış. Hindistan'ın bilinen en iyi dizisi olarak lanse ediliyor.

hint flmlerini severim bunu izlemedin netten sonra izleim keşke aşkın peşinde tekrar gelse

bu dizi kanal 7 de denk geldikçe görür , şöyle bir bakar geçerdim.. çok saçma gelmişti.. dakikalarca bakışmaları, arnav'ın psikopat derecesindeki kibiri, kushi'nin her şeye burnunu sokması falan
derken geçenlerde tv de izleyecek bişey bulamamanın verdiği can sıkıntısı ile izledim biraz... ertesi gün, sonraki gün derken bir baktım dizinin müptelası olmuşum :)
netten ilk bölümünden itibaren izlemeye başladım, tv kesmez oldu artık, çünkü tv den yeni bölümlerini bekleyemez oldum :) şuan netten devam ediyorum bu diziye, 70 küsürlü bölümlerdeyim... ama nette her bölüm 20 dakika...
tv de dört beş bölüm birleştirip koymuşlar... diziyi izlemeyen varsa, ve aşk dizilerine alakası varsa mutlaka izleyin derim...
arnav ve kushinin o bakışma sahneleri başlarda saçma ve komik gelirdi, ama şimdi onlar bakıştıkça aahh aahhh diyorum :)

işim evime yakın olduğundan öğlen araları eve gidiyorum. kanallarda dolanırken izlemeye başladım. hint filmlerini de çok severim. hint dizisi olunca dikkatimi çekti bir iki bakayım dedim aynı sizin dediğiniz gibi ilk başlarda saçma geldi sonra her gün izlemeye başladım. zamanım kısıtlı olduğundan bir kısmını kaçırıyorum ama olsun. o dakikalarca gereksiz bakışmalarına bende çok gülüyorum bazende sinir oluyorum.
geçen bir bölüm vardı arnav kushiyi yıkılmak üzere olan bir evden kurtarıyordu. arnav eve geldi önce bayağı bir dolandı hiç bağırmıyor ama sağa sola bakınıyor sonra kushinin telefonunu buluyor bir sürede gereksiz telefonun ekranına bakıyor. sonra nasılsa bağırmayı akıl ediyor. kushide duyuyor ama bir iki bağrınıp hafifçe kapıyı yumruklayıp gidip köşeye oturuyor. içimden kızıyorum kızım iyice bağırıp ortalığı yıksana ııh yok. sonra arnav hemen bağırmayı kesiyor kendince oraya buraya bakıyor. nihayetinde kızı buluyor ev yıkıldı yıkılacak bunlar birbirine bakışıyor çıkıp gitsenize yahu diyorum bu kez içimden. en son arnav kushiyi odadan çıkarıyor kushi elini çekiyor arnav önce bir süre arkası dönük kameraya bakıyor sonra kushiye dönüp birbirlerine bakıyor bölüm bitiyor.
bölümler 20 dkmış demek. bunun rahat 5 dk bakışma ile geçiyor. o şhayama da nasıl sinir oluyorum melek yüzlü şeytan. melekler gibi karısını nasıl aldatıyor.

ayyy sorma şuan o sahne gözümde canlandı resmen
ev yıkıldı yıkılacak bunlar bakışma derdinde... çok komik gelyor bakışma sahneleri ama yine de çok sevyorum ben onları yaa, çok tatlılar.. ve çok romantikler.. ikisi de deli gibi aşık ama biri çocukluğa vurup geçiyor, diğeri burnu havada
shyam'a bende çok sinir oluyorum, adam resmen pislik.. karısı da nasıl güzel nasıl tatlı, kushi den güzel valla anjeli... sen kaçıncı bölümlerdesin canım, ben 90 küsüre geldim... çok heyecanlı gidiyor, her nekadar bakışmalar bi beş on dakkayı alsada her bölümde yine de çok güzel gidiyor... sen baya gerilerdesin sanırım istersen sana spoiler verebilirim
hatta merak ettiğin noktalar varsa anlatabilirim zevkle
çünkü bu diziyi ben altyazılı izliyorum ve bütün sayfalarda araştırdım, dizi hakkında her bilgiye sahibim asıl ismi İSS PYAR diye bişey.. çok güzel şeyler olacak sabırla izle...
bak aşağıdaki resimlere, inanılır gibi değil dimi
arnav'ın kushiye böyle sarılması falan.. böyle sahneleri görebilecekmiyiz çok meraktayım...

Eklentiler

• images (3).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 6.998
  • images (4).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 970
  • images (5).webp
    7 KB · Görüntüleme: 1.481
  • images (6).webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 10.780
  • images (7).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 3.050
  • üü.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.275
Son düzenleme:

tvden takip ettiğimden ben daha gerilerdeyim. bugünkü bölümde mesela kushi tatlıcılık yapmaya başladı arnavların evine tatlı götürdü. bencede anjeli daha güzel. ayy ben birde şeye çok gülüyorum arnavın alakasız zamanlarda ne görse aklına kushi geliyor ondan sonrada flashbackler geliyor.
birde ne zaman açsam lavanya naniden zılgıtı yiyor. çok küçük bir hata yapsa bile ortada büyük bir sessizlik oluşuyor sanki kız atom bombası atmış gibi ortalığa nani ne diyecek diye izliyor ev halkı.
sorma sorma spoileri çok pis yedim bile çok türkçe kaynak bulamayınca ingilizce bir yazıyı okudum. dalmış okurken kendi kendimi gayet başarılı bir şekilde spoilerledim.şimdi spoileri söylemeyeyim belki o bölümlere gelmemişsindir

ay evet ya flashbackler çok sıkıyor bazen aynı şeyi bir bölümde on kez gösteriyorlar.. sen çooook gerilerdesin daha, ama orjinalinden izlemeni tavsiye ederim, sesler dublajlanınca duygu yok oluyor... kushinin arnavın kendi sesleri inan daha duygulu... ben en çok yengeye uyuz oluyorum, kadın mikser gibi ortalığı karıştırmakta üstüne yok..
akash hakkında ne düşünüyorsun , çok tatlı dimi :)
payel de güzel kız ama hiç biri anjeli kadar değil... anjelinin duru bi güzelliği var.. lavanya mesela çok itici..
her nekadar arnav kibirden ölecek olsa da çok güzel rol yapıyor...

bende netten izlemeye geçtim 360 küsürlere geldim. diğer kızlar khushiden güzel ama khushinin mimiklerin rol yeteneği onlardan çok daha başarılı. birde şeytan tüyü var şirin bir kız bence. lavanya sonradan 10 numara bir insana dönüşüyor. ilk başlarda gıcıktı ama sonra karakteri büyük bir değişime uğruyor. bende bir ara halaya çok gıcık oldum shayama methiyeler düzdükçe. sonraları anjeliye sinir oldum. ilk başlarda çok hızlı izledim ama şimdi geriye kalan bölümler azaldığından yavaş yavaş izliyorum. o değilde koca iş adamına 400 bölümlük diziyi neredeyse 1 adet kahverengi takım elbiseyle çektirdiler ya pes dedim

seni bilmiyorum ama ben 350 den sonrasında çok sıkıldım, sardırarak gittim o derece.. arnav ve kushinin düğün ritüellerinden sonra, ve tabiki 300 bölümdür beklenen o yakınlaştıkları yıldızları izledikleri sahneden sonra artık çok çabuk sıkıldım.. :)
genel itibarıyle tüm izleyenler öyle olmuş.. çünkü o kadar çok kavuşamama ihtimalleri yaşandı ki, artık birlikte olmaları imkansıza dönüşmüştü.. 300 lü bölümlerde kavuşma gerçekleşince, dizinin de gidişatı sıktı... bence düğün ritüelleri tamamlandıktan sonra ve malum gerdek olayı nihayet bulduktan sonra final yapmalıydı dizi... 350 yi geçmeyecekti en mantıklısı... dizinin amacı zaten onların imkansız aşkı, ve imkansızın mümküne dönüşmesiydi.. dönüştükten sonra bitmeliydi en güzeli.. senarist biraz uzatmış sündürmüş :)

bende shayamlı kısımları,arnav kaçırıldığındaki kısımları ve khushi ile arnavın uzun uzun bakışmalı kısımları atlata atlata izledim. düğün kısmındada ritüellerin çoğunu payalın düğününde de uzun uzun anlattıkları için biraz sıkıldım açıkçası. bu dizi sayesinde hintlilerin sürekli birşeyler kutladığını ve tatlıya olan düşkünlüklerini öğrenmiş oldum. birde hitap cümlelerini öğrendim buaji, mamaji vs. bana şimdilik garip gelen artık evlendikten sonrada khushinin arnav öpmek istediğinde hala kaçması. belki diziyi uzatacaklardı ama reytingler düşünce vazgeçip bitirmiş olabilirler gibi geldi bana.

türkçe ile ortak kelimelerde var dikkatimi çekti, mesela PERİŞAN, EĞER, daha çok kelime vardı da unuttum şuan.. duydukça şaşırıyordum :) aynen kutlayacak çok şeyleri var, bayramları falan çok fazla
ama renkler muhteşem di... birde tanrıça heykelini minik salıncağa oturtup ibadet etmeleri çok komikti :) aslında herkes arnava kızıyor, karekterine falan sert olmasına kibirli olmasına falan.. ama aslında bence kushi çok itici davranıyordu. hem seviyorsun deli gibi aşıksın ama adamın sana yaklaşmasına izin vermiyorsun. adam asla kendinden beklenmeyecek şeyleri zar zor yapmaya çalışıyor, tam yaklaşıyor öpecek, hemen yüzünü çeviriyor utanmak da biryere kadar yani..evlenmişsin sonuçta öyle veya böyle.. arnav iyi bile sabretti kushiye adam dizinin başında çok iticiydi tamam da kushiye aşık olduktan sonra çok değişti, herşeyi yaptı onun için.. ama kushi ne yaptı, anca başını belaya soktu durdu

diziyi bitirdim bende önceki mesajına kesinlikle katılıyorum. shayamın kötülükleri daha önce ortaya çıkmalı evlendiklerinde de dizi bitmeliydi en fazla evlendikleri sahneden sonra 2-3 dk lık bir kısım çekilip sonraki hayatları çocuklarının olduğu falan gösterilebilirmiş. o zaman çok çok daha başarılı bir son olurmuş. sonradan çektikleri 8 bölümlük kısım olmasa ki oda pek matah birşey değil diziyi özetlemişler sadece dizi o saçma sapan mrs india yarışmasının finaliyle bitecekmiş.
arnav bencede çok değişti adam khushinin gönlünü almak için jelebi bile yaptı daha ne yapsın khushi güya yarışmayla kendinin bir kimliği olduğunu arnava ispatlayacak ne alakaysa. arnavın khushiye açtığı yemek şirketi falanda havada kaldı. ama yinede güzel bir diziydi.

kesinlikle öyle.. haklısın... evlendikleri bölümden sonra yani ritüellerin bittiği bölümden sonra hamile haberi alsaydık, yada hamile olduğunu arnava söyleseydi, yada ne ileyim, çocukları doğsa ikisi de o roamntik bakışmalarını yapsa, veya arnav çocuğu boynuna bindirse de şöyle saadet dolu bir aile sahneleri izleseydik çok daha güzel ve başarılı olurdu
arnav tam evlenilecek bir erkek, ama kushi tam evlenilecek bir kız mı orası şüpheli

sen öyle deyince kaynanasının MANAROMA diye uyardığı gibi uyarasım geldi
demek izliyorsun adram, sevdinmi peki, ben izledim netten bitirdim , tamı tamına 398 bölüm
ama bölümler 20 şer dakka
İzliyorum canım. Selam merhaba güle güle ağzıma yapıştı:))))Baştan kardeşime kızdım hint dizisi sardırma başımıza diye.Sonra o diğer televizyonda seyretmeye başlayınca gel izle bari iki televizyon çalışmasın dedim.Tabi böylelikle izlemeye başladım.Baştan çok komik geldi uzun uzun bakışmaları.Dalga da geçtim epey.Sonra baktım baya baya izliyorum.Hatta kamera arkasını falan bulup izledim.Çok sıcak başroldeki kız.Arnav`la çok samimiler.20 dakika mı?Ben de bugün diyordum ki reklam olmasa bu dizi toplam 15 dakikadır.Neredeyse bilmişim:)Eee anlatsana neler oluyor.Ne zaman sevgili olacak bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…