Mamiciyi ben de seviyorum, dizinin maskotuDizideki aşıkları alıp diğerlerini bir tekneye koyup okyanusa salacaksın.Fuzuli yani. Ama bak Manorama dursun ya o güldürüyor beni.
Komik kadın.Mamiciyi ben de seviyorum, dizinin maskotuBugün ki bölümde Khushinin önceki 2 dansını kestiler ama ya, dört gözle bekliyordum onun danslarını
Sayfasına gelip yazdığınıza göre bilmeniz gerek:)Dizideki bir karakter devamlı selam merhaba güle güle diyor olur olmaz.Bu da herkesin diline dolandı tabi.Selam-merhaba-güle güle ne anlama geliyor? Hep tekrarliyor kaynana
Evet gerçekten çok anlamlı şarkı. Dizi de güzel tavsiye ederim:)Bayıldım bende bu müziğe özellikle sözleri de anlamlıymış.
BÜTÜN BÖLÜMLERİNİ NETTEN İZLEDİM GERÇEKTEN HİNT DİZİLERİNE BAĞIMLILIK YAPTI BU DİZİYE BAŞLAMAM ONDAN SONDA BİR HİNT DİZİSİ DAHA İZLEDİM NETTEN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEYEN ARKADAŞLAR VARMI HİNT DİZİLERİ
bende benithaa adlı diziyi bitirdim oda harika idi o dizide kanal 7de başlıyormuş biraz ara verdim kociş kızmaya başladıben varım netten bitirdim.. çok harikaydı gerçekten.. ardından rang rasiya2yı zliyorum şimdi 100 lü bölümlerdeyim o da çok güzl tavsiye ederim ısrarla... hatta kanal 7 de başlayacak bu dizi yakında... bu dizi de çok çok güzel çok ağladığım sahneler oldu...
bende benithaa adlı diziyi bitirdim oda harika idi o dizide kanal 7de başlıyormuş biraz ara verdim kociş kızmaya başladı
ama sonra senin diziyi izleyeceğim
kesinlikle katılıyorum çok edepli dizi çekiyorlar sanıım öpüşme sahnelerine izin verilmiyormuş hindistandabeinteha hindistanda müslüman bir ailenin durmunu anlatıyormuş değilmi, özetine bi bakmıştım, inşallah aklımda o dizide.. rang rasiyayı bitirince ona başlayacağım inşallah.. hint dizilerindeki ahlaka hayranım, edepli terbiyeli ve açık saçık sahnelerin olmayışı çok güzel.. çocuk çoluk rahatca izleyebilir yani
kesinlikle katılıyorum çok edepli dizi çekiyorlar sanıım öpüşme sahnelerine izin verilmiyormuş hindistanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?