Bir Garip Aşk- Kanal 7

bende aynen senin gibi başladım canım, daha doğrusu şöyle oldu, malum o saatlerde tv de pek bişey olmuyor.. bende çocuğu okula bırakıp geldikten sonra üşüdüm diye çay koyuyorum
bir kaç kez öyle denk gelmişti ve ben nefret ederim hint dizilerinden, bilhassa kore dizilerinden tiksinirim...
bir iki kez öylesine bi göz attım diziye derken bi süre sonra farkettimki ben bu diziyi sevmişim
çocuğu bırakıp gelip hemen açar oldum zamanla hatta bir süre sonra artık tv yetmez oldu, dur bakayım nette neler olmuş falan filan diye ucunu kanattıkça dizinin hintçe halini buldum, yani orjinalini.. altyazılı.. birkaç baktım derken bölümler aldı başın gitti
20 şer dakka da olunca çerez gibi bitiveriyor bölümler... 398 bölümmüş, tövbe bitiremem ben bunu arılayamam bile derken ohhoooo bitti bile dizide neler olacak anlatayım ama heyecanı kaçarsa karışmam dur başa spoiler yazayım da izlemeyenler kızmasın
SPOİLER......
uzunca bir süre bunlar böyle didişmeye devam edecekler, ikisi de birbirine aşıklar ama ikisi de kabul etmiyorlar
arnav zaten aşka inanmadığı için bilmiyor bile, zamanla kafayı sıyıracak kushiyi neden bukadar çok düşünüp duruyorum diye shyam zaten fitne fesat tümüyle, epey karıştıracak ortalığı, arnav tam aşkını itiraf edecekken shyam herşeyi mahfedecek falan epey malzeme var o sahnelerde.. hatta ciddi ciddi gözlerimin dolduğu sahneler olmuştu
bizzat merak ettiğin kısımlar varsa oraları da söyleyebilirim zevkle
okadar çok şey oluyor ki hanginden başlasam bilemedim
kolay kolay dizi beğenmeyen , hele de gündüzleri tv yi hiç açmayan ben nasıl izleyebildim hala şoktayım

Anlat anlat heyecanlı oluyor.Evleniyor dizi devam mı ediyor.Nişanı atıyor mu Arnav.Şiyam`ı affediyor mu karısı?Hangi siteden izliyorsun?

Diziyi hepimiz aşağılamışız ama müptelası da olmuşuz.

Anlat anlat heyecanlı oluyor.Evleniyor dizi devam mı ediyor.Nişanı atıyor mu Arnav.Şiyam`ı affediyor mu karısı?Hangi siteden izliyorsun?

Diziyi hepimiz aşağılamışız ama müptelası da olmuşuz.

ben şu linkten izledim genelde ama bazen açılmayan bölümlerde de herhangi bi siteden izlemeye devam ettim.. dizinin hintçe ismi : Iss pyar ko kya naam doon...

http://www.hintfilmcenneti.com/556/iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-1-bölüm

SPOİLER.....
evleniyorlar ama evlenme sebebpleri çok farklı.. arnav shyam ile olan durumu öğrenince kushiye fena bir intikam planlıyor.. kushi tamamen suçsuz biliyorsun ama arnav işte elimizdeki anlamaz ki
öyle şeyler yapıyor öyle sıkıntılar çektiriyor ki kushiye resmen arnava sövesin geliyor payal ile akash'ın nişanı atılmıyor ama atarım nişanı diye kushiyi tehdit ediyor, zaten kushiyle evlenme esnasında da aynı tehdidi yapıyor.. kushi de zavallım kabul ediyor ağlaya inleye
shyamın karısı çok tatlı aslında çok seviyordum onu ama resmen salak, affediyo kocasını..
shyam arnavın kushiye aşık olduğunu hissediyor (arnav bile hissedememişken :) :)
karşılıklı düşman oluyorlar, kushi perişan oluyor arada.. başına gelmedik kalmıyor.. inan daha anlatırım uzun uzun ama sanki heyecanını alıyormuşum gibi hissettim şimdi, et dersen ederim devam

Son düzenleme:
Arnav gizlediği için mi intikam alıyor?Ne yapıyor kıza?Şiyam`la evleniyor mu Kushi?Anlat yahu önemli değil benim için?Merak ediyorum.

Vuslat ne gülüyorsun.Hazır gelmişken cevaplasaydın bari.
Çok sabırsız gördüm seni

Khushi'nin de Syham'ı sevdiğini sanıyor, kendince ablasını korumak için Khushi'yle evleniyor, sonra Shyam Arnavı kaçırdığında Khushi canı pahasına onu kurtarıyor... Tabi Arnav da Khushi'nin suçsuz olduğuna inanıyor. Syham, Arnav la Khushinin planı sayesinde yaptığı herşeyi itiraf edip kodesi boyluyor:))

Adra sryretmene gerek kalmadı

Merak ediyorum işte.
Kushi'yle sevdiği için değil ablasını korumak için evleniyor yani.Ee Kushi anlamıyor mu?Bu Arnav da çok odunmuş yahu.Kaçırılma sahnesini nette görmüştüm.İyi bari mutlu son yani.Yok ben yine merakla seyrederim.Hiç önemli değil öğrenmem.

Yok anlamıyor, neden nefret ettiğini söylemiyor Arnav:) Daha çok var öğrenmesine:)) Gerçekten odun:) Kıza zehir ediyor hayatıBugün NK geldi Khushinin kadim dostu olacak kişi:))
Khushinin hitabıyla Naniji:)) Çok kalın ses vermişler NK e orjinal sesi daha güzel

Vayy hain Arnav.Yeni gelen çocuk da çatlak:)Onu kıskanıyor şimdi de.

Arnav odunlukta mastır yapmış bir adamceğiz yahu. Diziye vaktiyle internette başlamıştım. Kafa dağıtmak için bire birdir. Lakin bazı sahneler uzarda uzar. Bakışmalar, Kushi'nin sakarlıkları, şalını bir yerlere takması o sıra Arnav'ın orada olup onu kurtarması. Lavanya zavallım iyi bir kız oluyor ama yinede Arnav'ın kalbinde yer edinemiyor. En çok Kushi'nin Lavanya ile haddinden fazla yakınlaşmasını yadırgamıştım. Malum sonuç olarak dizinin gidişatı Arnav ve Kushi'nin birleşmesi yönünde. Ben dizide bile böyle bir şeyi kaldıramıyorumBazı saçmalıklar barındırsa da hakikaten eğlenceli ve fazla renkli bir dizi. Tv'De yayınlanması da bir hayli isabetli bir karar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…