Bir garip basenli genç kız

ince bel,basenler ve iri popo moda ve kadınsı değil mi,bakınız kim kardashian:9:

Kim Kardashian'ın hamile hallerine ne demeli :D O fiziğini korumak için çok çalışıyormuş günde 200 mekik falan çekiyormuş bir de sporu diyeti falan bıraksa kim bilir nasıl olur diyeceğim ki şu sıralar görüyoruz :) Elin yabancısında olunca popo da kıymetli bel de bizde olunca tüh pis şişko oluyo.Ama onlarınki aman ne orantılı ne güzel oluyo kalça işte :)

Aslında güzel bir vücut şekli ama kararında olmalı mesela ben 2 3 kilo bile alsam hop basen olarak dönüyor.Normalde 52 53 kilolarda iyi bir fiziğim var işte o zaman güzel kadınsı duruyor :)

ah ahh olanlar istemiyor olmayanlarda ariyor böyle, mesela ben.baden ve popo namina bisey yok bende :(

Hahaha bu lafı en çok annemden duyuyorum o da benim tam tersim incecik bacaklar sıfır popo kocaman bir karın.Ben yanında giyinince ne güzel tombik bacakların var diye seviyor beni ah azcık bende de olsaymış diye dert yanıyor hemen :)

Hahaha bu lafı en çok annemden duyuyorum o da benim tam tersim incecik bacaklar sıfır popo kocaman bir karın.Ben yanında giyinince ne güzel tombik bacakların var diye seviyor beni ah azcık bende de olsaymış diye dert yanıyor hemen :)

:D iste insan kendinde olmayana ariyor hep ama azcik olsaydi iyiydi :D

ah ahh olanlar istemiyor olmayanlarda ariyor böyle, mesela ben.baden ve popo namina bisey yok bende :(

bende göbek var, basen ve popo yok, ama kilo aldıkça onlar da belirginleşiyor:9: bence hoş duruyor ince bel, belirgin kıvrımlı basen ve popo, çok aşırı olmamak kaydıyla tabi.

Kim Kardashian'ın hamile hallerine ne demeli :D O fiziğini korumak için çok çalışıyormuş günde 200 mekik falan çekiyormuş bir de sporu diyeti falan bıraksa kim bilir nasıl olur diyeceğim ki şu sıralar görüyoruz :) Elin yabancısında olunca popo da kıymetli bel de bizde olunca tüh pis şişko oluyo.Ama onlarınki aman ne orantılı ne güzel oluyo kalça işte :)

Aslında güzel bir vücut şekli ama kararında olmalı mesela ben 2 3 kilo bile alsam hop basen olarak dönüyor.Normalde 52 53 kilolarda iyi bir fiziğim var işte o zaman güzel kadınsı duruyor :)

evet çok kilo almış ama biz de hamile kalmadan bilemeyiz ne olacağımızı:34: kararında olduktan sonra her şey güzel bence:1:

Sabah 10da üzerine peynir sürüp kızarttığım 2 dilim tam buğday ekmeği yedim yanında da böğürtlen çayı içtim.
Saat 3te evde her şey tükendiğinden gene aynı 2 dilin ekmekle 1 domates yedim.
Saat 5te bir hurma attım ağzıma ya allah diye başladım sınava 5 sayfa yazdım kesin 35 40ta kalırım :D

8 buçukta eve geldim o zamandır uyuyorum kızlar.Şimdi uyandım yeni bir sınav hazırlığı.

Tavuk yoğurt süt falan aldım gene aynı düzene devam edicem.Yarın tartılıyorum bakalım neler bekliyo beni 2. Haftamı tamamlıyorum.

SEvgiyle kalın :)

incecik bel iri kalçalar, kulağa güzel gibi geldi :) tam amerikan zencisi fiziği, beyonce gibi :)) keşke bende de olsa benim beden büyük bacaklar kollar ince patatese kürdan batırmış gibi, kilo verince de kollardan bacaklardan gidiyor :)

incecik bel iri kalçalar, kulağa güzel gibi geldi :) tam amerikan zencisi fiziği, beyonce gibi :)) keşke bende de olsa benim beden büyük bacaklar kollar ince patatese kürdan batırmış gibi, kilo verince de kollardan bacaklardan gidiyor :)

Zaten en son nereye kilo alırsak ordan kaybediyoruz asıl erimesini istediğimiz yerler gene en sona kalıyor ne yazık ki :) Beyonce deyince akan sular durur her şeyine hayranım :)

Herkese merhaba,

Bu sabah 11de kahvaltımı ettim.1 domates 1 ufak salatalık biraz peynir ve kızartılmış 2 dilim tam buğday ekmeği eşliğinde.
Saat 3te 1 çay bardağı türk kahveli sütümü içtim.
6daki akşam yemeğimde 1 domates 2 dilim tam buğday ekmeği ve ızgara tavuk yedim.Yanına da 1 bardak ayran yaptım.

Geceye doğru bir bardak yeşil çayımı da içerim kısmetse.Su içmeyi unuttum desem yeridir bardağı sürekli gözümün önünde tutsam iyi olur.

Sınav dönemi sebebiyle ev içindeki yürüyüş ve hareketler devam etmekte.

3 kilo verdim ama pek bir mutlu olamadım nedense.İnsan daha fazlasını ister ya o hesap herhalde benimki de.İnanıyorum 1 ay içinde en az 5 kilo daha vereceğim.Siz de sakın umudunuzu yitirmeyin.

Sevgiyle ve kendinizle barışık kalın :)

Çok mutluyum çookk. :52:
2 kilo daha vermişim.
Yani toplamda 5 haftada 6 kilo. :8::8:
Geriye sadece 5 kilo kaldı.
Onu da haziranın ortalarına kadar veririm inşallah.
Yaşasınn zayıflamak!! :32::32:

Çok mutluyum çookk. :52:
2 kilo daha vermişim.
Yani toplamda 5 haftada 6 kilo. :8::8:
Geriye sadece 5 kilo kaldı.
Onu da haziranın ortalarına kadar veririm inşallah.
Yaşasınn zayıflamak!! :32::32:

Tebrik ederim :) Ben de 2 haftada 3 kilo verdim.Ama hiç bildirimde bulunmuyorsun kızıyorum bak :)

Sabah kahvaltımı 10 buçukta yaptım.Böğürtlen çayı içtim yanında 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates ve ufak bir salatalık yedim.

Saat 2 de 3 4 kaşık yoğurt yedim.

Akşam yemeğimi 5 buçukta yedim.2 parça ızgara tavuk 1 bardak ayran 1 domates ve 2 tane taze soğandı mönümüz.

Geceye doğru da 1 bardak kefir içmeyi planlıyorum.

Bugün pek hareket edemedim tabi bu duruma üzülüyorum ama diyetten önce derslerim daha önemli.Ben de ikisini birden yürütmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Sevgiyle ve bol egzersizle kalın :)

Tebrik ederim :) Ben de 2 haftada 3 kilo verdim.Ama hiç bildirimde bulunmuyorsun kızıyorum bak :)

Sabah kahvaltımı 10 buçukta yaptım.Böğürtlen çayı içtim yanında 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates ve ufak bir salatalık yedim.

Saat 2 de 3 4 kaşık yoğurt yedim.

Akşam yemeğimi 5 buçukta yedim.2 parça ızgara tavuk 1 bardak ayran 1 domates ve 2 tane taze soğandı mönümüz.

Geceye doğru da 1 bardak kefir içmeyi planlıyorum.

Bugün pek hareket edemedim tabi bu duruma üzülüyorum ama diyetten önce derslerim daha önemli.Ben de ikisini birden yürütmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Sevgiyle ve bol egzersizle kalın :)

Her defasında unutuyorum. :30:
Ama bundan sonra daha dikkat edicem. :40:

Selam herkese,
Sabah 11deki kahvaltımda liptonun limonlu çayından içtim yanında 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine peynir sürüp yedim.
1 buçukta 5 6 tane çilek yedim.
4te çok acıktım gene 5 6 çilek yedim.
5 buçukta akşam yemeğimi yedim.1 parça haşlama tavuk eti 1 bardak ayran 1 domates 2 taze soğan ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.Birazdan yeşil çay içeceğim.

3 4 gündür tam bir nefs mücadelesi veriyorum.Dün resmen diyet bozmanın dibine vurdum.Simit çiğ köfte dürüm ve 3 top dondurma midesizlik böyle bir şey neredeyse 2'şer saat arayla yedim.Hatta dondurma çiğ köfte arası yarım saat falan.
Ondan önceki gece de kazandibi yedim.Sanırım bir kırılma noktası yaşıyorum.

Sınavlar dolasıyla gece gündüz birbirine girdi resmen ve psikolojim bozuldu.Yemeklerde kaçamaklar yapmaya başladım bir başladım mı ipin ucu kaçıyor zaten.Ama bugün topladım kendimi artık canım deli gibi dondurma istiyor gidip almıyorum. Sabahlasam bile ağzıma bir lokma bir şey koymayacağım.3 4 gündür hem dersler hem diyet bozmak baya üzücüydü.

Ben de durumlar böyle neyse ki çabuk toparlandım.

Sevgiyle kalın, benim yerime de bol bol uyuyup spor yapın e mi bende ikisi de yok

Herkese merhaba,

Eski yeme düzenime geri döndüm çok şükür.

Sabah 10.30da 2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine peynir sürüp fırınladım.
İşler güçler derken 4te evde olabildim 5 çilek 5 tane de erik yedim.
Sonra kısa bir şekerleme yaptım ve şu an akşam yemeğimi yiyorum.Biraz geç oldu ama bu geceyi de yine sabaha bağlayacağız zaten çalışırken.1 tabak kuru fasülye, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak ayran mönümüz.

Bugün pantolonumu zor tuttum düştü düşecek aa bu da ama açılcak her yerim diye kızmış numarası yapıyorum da istemem yan cebime hesabı.Moralim yüksek bugün keyifler yerinde :)

Gece de yeşil çayımı içerim oh mis.

Sevgiyle kalın hanımlar :) Hani benim takipçilerim herkes bir yerlere dağılmış :)

Back
X