Bir Garip Bebiş Meselesi

Patolojik olan sizsiniz, kibledim.
Hanımefendi Allah tarafından hiçbir zaman çocuğum olmasın istiyorum demiş, onun duasına amin dedim, sorununuz ne.

Ayrıca gerçekten bu psikoloji de olan biri hiç bir zaman istemeden çocuk sahibi olmasın..
Sanki kürtaja karşı çıkmışım.hakaret etmişim gibi yorum yapıyorsunuz.
Ben hanımefendinin fikrine katılıyorum.
Bebekleri katil gören bu kadar nefret biri anne olmasin zaten.
Olmalı mı diyim, ne diyim.....

Hanfendinin duasına amin derken aslında kendi içinizde beddua ettiniz. Cocuk sahibi olamamak sizin için beddua cünkü. Allah içinizi niyetinizi görüyor bir anne olarak siz bunu kendinize yakıştırıyosanız ben bi şey diyemem zaten :)

Tamam size ne bundan? O da öyle düsünüyo de geç. Neden inşallah cocugun olmaz diye beddua ediyor? Cünkü bunu söyleyen hanımefendiye göre bu bir beddua. Allah görüyo herkesin içini niyetini , kendine yakıstırıyosa bunu bir anne olarak ben bi şey diyemem.
Beddua değil, kişinin kendi isteğine amin diyorum, asla beddua değil, bu tamamen sizin alginiz.
Asla çocuk istemiyorum diyen birine, inşallah bir gün olur mu diyelim.

bence psikolojiniz kesinlikle normal değil bir uzmandan yardım almanızı öneririm . Bebek aldıracağını böyle güle oynaya anlatan bu kadar istekli bir sizi gördüm !! Madem bu kadar istemiyorsanız korunmayı bileceksiniz !! Banlanmamak için daha fazla yazmayacağım

Korunma yöntemi %100 sonuç vermez. Herkes anne olmaya hevesli olmak zorunda değil. Öyle düşünüyorsanız siz yardım alın.

Anne ve eş sevgisini karıştırmak bence sapıkça. Çekirdek aile içinde ihtiyacım yok. Olmak zorunda da değil.

Eş sevisiyle evlat sevgisini kıyaslayan sizsiniz ama Cok saçma gerçekten. Sizin gibi sapikca demiyorum edebim gereği.

Korunma yöntemi %100 sonuç vermez. Herkes anne olmaya hevesli olmak zorunda değil. Öyle düşünüyorsanız siz yardım alın.
Anne olmak zorunda değilsiniz tabiki tercih meselesi . Ama oluşmuş bir canlıyı öldürmek başka bir şey önleminizi kat ve kat almalıydınız

Tamam size ne bundan? O da öyle düsünüyo de geç. Neden inşallah cocugun olmaz diye beddua ediyor? Cünkü bunu söyleyen hanımefendiye göre bu bir beddua. Allah görüyo herkesin içini niyetini , kendine yakıstırıyosa bunu bir anne olarak ben bi şey diyemem.

E size ne ondan? Bence çocuk sevmeyen istemeyen birine çocuğun olmaz demek beddua değil zaten istemiyor 😂. Kazayla filan da olmasın zaten aldıracak besbelli siz niye onca laftan ona takılı kaldınız.

ya geçin şu yaş takıntısını, anlamıyorum belki de kompleksiniz vardır 30lu yaşlarda olup evlenmediniz belki vs. kimse size laf etmiyor bi sakin, nedir bu devamlı kınamalar yani.. reşit olalı seneler olmuş yaş YİRMİDÖRT. 18 yaşında evlenmiş gibi muamele etmeniz ne mana yani..
Avukatlar başladı 😂😂😂

Beddua değil, kişinin kendi isteğine amin diyorum, asla beddua değil, bu tamamen sizin alginiz.
Asla çocuk istemiyorum diyen birine, inşallah bir gün olur mu diyelim.

Sizi ilgilendiren ne ki bu kadar? Söylediğim ve düşündüğüm her şey gerçek bu yüzden saldırıyorsunuz. Çocuğu olan bir ailenin konforu ile olmayan ailenin konforu arasında uçurum var. Kıskançlık duymayın benden size tavsiye. Keşke herkes benim kadar bilinçli olsa ama doğsun büyür, aman Allah rızkını verirden öteye geçemiyorsunuz. Tek amaç doğurmak. Anne olmak çok kutsal çünkü.. Kimse anne olmak, bunu istemek zorunda değil. Toplum baskısı yüzünden anne olmak istemeyeni bile psikolojik problemli gibi görüyorsunuz. Bence asıl komik olan da bu. Saygı duyun.

E size ne ondan? Bence çocuk sevmeyen istemeyen birine çocuğun olmaz demek beddua değil zaten istemiyor 😂. Kazayla filan da olmasın zaten aldıracak besbelli siz niye onca laftan ona takılı kaldınız.

Beddua değil derken bence niyet önemli. Söyleyen kisi cocuk sahibi olmayı o kadar kutsal görüyor ki inşallah çocugun olmaz demek onun icin bi beddua.
Takılı Kalırım çünkü bi insana beddua etmeyi çok iğrenç buluyorum. Bence bir annenin cocuguna öğretebileceği en önemli şey iyilik ve iyi niyettir. Kötü niyet saçan insanlar çocuk büyütmemeli. Dedigim gibi Allah biliyor insanın içini, dünyada kötü niyetli dileklerin kimsenin yanına kalacagını düsünmüyorum

Sizi ilgilendiren ne ki bu kadar? Söylediğim ve düşündüğüm her şey gerçek bu yüzden saldırıyorsunuz. Çocuğu olan bir ailenin konforu ile olmayan ailenin konforu arasında uçurum var. Kıskançlık duymayın benden size tavsiye. Keşke herkes benim kadar bilinçli olsa ama doğsun büyür, aman Allah rızkını verirden öteye geçemiyorsunuz. Tek amaç doğurmak. Anne olmak çok kutsal çünkü.. Kimse anne olmak, bunu istemek zorunda değil. Toplum baskısı yüzünden anne olmak istemeyeni bile psikolojik problemli gibi görüyorsunuz. Bence asıl komik olan da bu. Saygı duyun.
Bu kadar söyledigimden bunu mu çıkardınız..
Ben size saldirmadim, konu sahibi fikir sormuş, ben de kendi penceremden anlattım.
Ben sizin evlat istememe hakkiniza saygı duydum ama siz bizim evlat sevgimize olağanüstü komik yaklaşımlar getirdiniz.
Neyse sizi de gozardi eder, kibler saygılar dilerim 💕

gerçek olan şey herkesin annelik güdüsüne sahip olamaması, ve buna hazır olamaması hanımefendi. sizin gerçek diye nitelendirdiğiniz şeyler saygı çerçevesinde söyledikleriniz genel yargılardır. her anne delidir, çocuklar en güzel duyguların, anların katilidir demeniz değil... yazdıklarınızı tekrar bir okuyun bence.

Gece saat 2ye kur, sonra tekrar saat 4'e kur, sonra saat 6'ye,.. Ve uyandir. Gidip mutfakta süt isitsin.

Bu nedir diye sorarsa, "hani bebek istiyordun ya, bebek işte böyle birşey" de.

Kolay saniyor beyefendi bebege bakmayi. :işsiz:
bu oneriyi esim cocuk isterken ben henuz istemiyorum dedigimde keske kullansaydim:)

Eş sevisiyle evlat sevgisini kıyaslayan sizsiniz ama Cok saçma gerçekten. Sizin gibi sapikca demiyorum edebim gereği.

Çekirdek aile içinde sevgi gördüğü için çocuk fikrinin olumlu olduğunu söyleyen birine 'eşiniz de sizi seviyordu ne gerek vardı' dedim. Sevgi bir ihtiyaçtır sonuçta buna inanıyorum. Siz istediğiniz yöne çekebilirsiniz tabii. Bir kadın nasıl anne olmak istemez "amannn allahımmm" taşlamak zorundasınız. Lütfen devam edin.

Bazı yorumları şaşkınlıkla okudum.
Bunun yaşla alakası yoktur canım.
Eğer gerçekten hazırsanız yaşınız buna gayet uygun.
Ama iyice tartarak hazır mısınız değil misiniz ona emin olun.
Eşin sana yardım eder mi?
Bebeğe gece sırayla bakar mısınız?
Eve geldiğinde 1 2 saati ona ayırır gerekli ilgiyi verir mi? Maddi durumunuz bi bebeğe yetecek durumda mı?
Siz anne baba olursanız bir çocuğu hakkıyla yetiştirip topluma kazandırır mısınız en önemlisi bu.
Büyütmek çok kolay.
Emzrirsin, doyurur altını alırsın bebe büyür.
Ama yetiştirmek çok çok farklı.
Bu devrin anne babalığı çok zor ne yazık ki.
Ben 25 yaşındayım eşim 37.
Oğlum 23 yaşında oldu.
Şimdi 2. Bebeği istiyoruz.

Çünkü ben hazırdım buna emindim, eşiminde iyi bir baba olacağına emindim.
Emin olmasam asla yapamazdım.
Çok şükür yanılmadım.
O yüzden 2. Bebeği istiyoruz.

Öncesinde 3.5 sene gezdik tozduk. Bu süreçte iyice tanıdık birbirimizi.
Biz o zamanda istiyorduk ama olmadı. Şimdi iyiki olmamış diyorum.
Ve bana sorarsan bir çift 3 sene geçmeden çocuk yapmamalı. Çünkü o bebiş kucağa geldiği andan itibaren hayat bambaşka bir duruma evriliyor. Ve eskisi gibi asla olmuyor :)
Karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

gerçek olan şey herkesin annelik güdüsüne sahip olamaması, ve buna hazır olamaması hanımefendi. sizin gerçek diye nitelendirdiğiniz şeyler saygı çerçevesinde söyledikleriniz genel yargılardır. her anne delidir, çocuklar en güzel duyguların, anların katilidir demeniz değil... yazdıklarınızı tekrar bir okuyun bence.

Sizinle aynı düşünmek zorunda değilim. Bana göre delice, çılgınca geliyor. İnsanların hayat kalitesini değiştirdiğini biliyorum. Duygusal, cinsel anlamda etkilediğini biliyorum. Mutsuzluğunuzu bilinçli insanlara saldırarak atmaya çalışmayın. Ki şurada bana saldıran herkesin mutsuz olduğuna inanıyorum şu anda. "Kadınlar doğuştan annedir" fikrinden çıkarsanız belki biraz daha mutlu olursunuz.

Çekirdek aile içinde sevgi gördüğü için çocuk fikrinin olumlu olduğunu söyleyen birine 'eşiniz de sizi seviyordu ne gerek vardı' dedim. Sevgi bir ihtiyaçtır sonuçta buna inanıyorum. Siz istediğiniz yöne çekebilirsiniz tabii. Bir kadın nasıl anne olmak istemez "amannn allahımmm" taşlamak zorundasınız. Lütfen devam edin.

Asla anne olmak istemediginiz için yorum yapmıyorum. Soyledikleriniz çok abartı ve anne olanlara deliliktir derseniz bana da cevap hakki vermiş olursunuz. Siz neden bebekleri seven bebek isteyen veya anne olmuş kisilerin duygularını fikirlerini yargılıyosunuz???asıl taslayan sizsiniz ilk başta ve her cumlenizde her kelimenizde.

Aynı şeyleri hissediyorum 6 aylik bebeğim var
Bidaha çocuk düşünmuyorum inanilmaz zorlanıyorum
Bu günleri unutabilceğinide zannetmiyorum
Unutmakta istemiyorum

Allah bu çocuğuma saglikli uzun ömür versin başka istemiyorum ben
aynı durumdayım. hatta bir tık öteye taşıyıp bebeğimin çok eziyet ettiği anları da videoya çektim ki izleyince ileride ikinciden vazgeçeyim :KK48: tabi ileride yine de çoook tatlıydıııııı diyip kendimi gazlarmıyım bilemem

Asla anne olmak istemediginiz için yorum yapmıyorum. Soyledikleriniz çok abartı ve anne olanlara deliliktir derseniz bana da cevap hakki vermiş olursunuz. Siz neden bebekleri seven bebek isteyen veya anne olmuş kisilerin duygularını fikirlerini yargılıyosunuz???asıl taslayan sizsiniz ilk başta ve her cumlenizde her kelimenizde.

Gerçekleri yazdığım için size öyle geliyor bence. Motive olmaya ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorum.

Evet kesinlikle herkesin kendi fikri 🤷🏻‍♀️
erkek ne kadar fedakar olursa olsun ne kadar bebeğe bakarsa baksın
bebeğin %80 bakımı annede
emzirmesi, gece yanında sizi istemesi, anne kokusuna ihtiyaç duyması vs.
doğuracak ve büyütecek olan sizsiniz karar hakkının çoğunluğu sizde o yüzden
hayırllısı olsun

Back
X