- 27 Nisan 2012
- 15.652
- 18.762
- 498
- Konu Sahibi chamallows
-
o zaman üşencine veya inat olsun diye yapmış ne demekseesim.kredi odedigi icin bazen sıkışabiliyor ama cocuk dogunca annem cocugun bez mama gibi butun masraflarini ustlenip bekarken aldigim yetim ayligimi bana vermeye basladi yani cocugun ona yuku yok madden birde ben musrif bir insan degilim her imkani denerim olmuyor diyorsam o gervekten olmuyordur bunu bilir parasi olmasaydida soylerdi zaten ki dedigim gibi cocugun ona bir masrafi yok
Biberon değiştirmek yerine uçları satılıyor 2 numara biberon ucu alablrsinizherkese iyi aksamlar
hic uzatmadan konuya girmek istiyorum
6 aylik bir bebegim var 2 numarali mamaya gecince mamadanmidir bilmem dunden beri biberondan akmiyordu esime yarin gelirken evdeki biberonlarin 6 18 ay olanini ve birde 2 numarali baska bir mama almasini soyledim.
daha onceden yine gidip aynisindan aldigi istedigim disinda cocugun bir turlu ememedigi kotu biberonun aynisini almış gelmis
sinirlendim ya bunu yine niye aldin aynisi evde var zaten bundan icebilse yenisini neden isteyeyim dedim mamayida almamis ona gore sorun biberonmus kizim tabi ememedi o biberonu ememedikce acliktan agladikca aglamaya basladi beyimiz gecmis odaya telefonla oynuyo canım su cocuga normal bir biberonla emzik alip gelirmisin acliktan agliyo sutum yetmiyo dedim ALMIYORUM naparsan yap gibi bir cumle çıktı agzindan gayet ciddi ve sinirli bi sekilde.
almıyosan topla pılıni pirtini yallah ananin evine gorunme gozume bosayacagim seni dedim hic bisey olmamis gibi evdeki biberonu aldi çıktı gitti giderken sanada saka yapilmiyo ne merakliymissin bosamaya dedi birde kapiyi yumrukladi tabi ve gitti biberonu almaya ama ben saka yapmadigini biliyorum ve o telefonla oynayip zaman kaybedip gitmedigi icin suan kizim biliyorum yari aç uyudu cok sinirlerim bozuldu sıkmaktan butun dislerim agriyor suan o getirecegi biberonu kafasinda parcalamak istiyorum
yaninda ben olmadan hic bir seyi duzgun yapamayan markasini verdigim sutu bile dogru alip getiremeyen bu adamla neden evlendim bilmiyorum aylardir bunu kendime soruyorum hic bir cevap yok dayanamiyorum sinirlerime hakim olamiyorum artik
genel olarak aynı şeyler soruldu burdan yazayım
mamanin markasini değil ay olarak numarasini degistirdim ilk olarak ve mamanin erimedigini farkedince yeni bir mamaya gecmek zorunda kaldigim icin bu kriz oluştu yani benim daha once gidip almadıgım bir sey bitmedi evde var olani kullanamadim sorun ya mamada ya biberondaydi isimi sansa birakamazdim
erkektir anlamaz diyip gecmeyelim anlamak zorundalar mevzu çocuksa eger ölumlu dunya bugun varim belki yarın yokum geride cocugunun hic bir seyinden haberi olmayan bir babayla birakmak istemem cocugumu herkes gibi
Tamam da dalgınlığına gelmiştir, aklında başka bir şey vardır, yorgundur. Zeka ve dikkat aynı şey değil ki. Belki de sadece dikkatsiz bi adam. O zaman diyeceksiniz ki; “markete gidince beni ara. Teğit edelim”. Eşim yanlış olmasın diye ekstra bir şey söylersem arar mutlaka. Çok dikkatli olmasına rağmen. Ama çözüm kesinlikle “yallah ananın evine. Boşuyorum seni” değil. Eşinizin de hiç mi gururuna dokunmadı anlamadım.6 ay boyinca hic bir sorun yasamayip yeni numarali mamaya gecince olustu sorun ki denemeden bilemeyecegim birsey biliyo olsam zaten sorun cikmazdi ortaya herseyi bizmi yapacagiz herrseyi zaten hersey bizim omuzumuzda herzaman 6 ayda bir kere bir biberonu mamayi alip getiremiyorsa bu onun sahsi sorunudur insan hergun evde gordugu seyin bir buyugunu alamazmi bu adam odtü mezunu 10 sene tek yasamis nasil bensiz bisey yapamiyor onu anlamiyorum
evdeki biberonu aldi gitti aynisindan almak icin biberon ucunu ama yine yanlis biberon ucu geldi allahtan onunla icti mamayida degisince problem kalmadio zaman üşencine veya inat olsun diye yapmış ne demekse
şimdi bunlara da sığır deyince ayıp oluyor tövbe tövbeeeeee
bu arada getirdi mi yeni biberon mama içti mi bari kuzu
cozum bosamak degilde almıyorum demek nedemek sanki bana ordan 2 kilo domates al gel demisim gibi bi rahatlikTamam da dalgınlığına gelmiştir, aklında başka bir şey vardır, yorgundur. Zeka ve dikkat aynı şey değil ki. Belki de sadece dikkatsiz bi adam. O zaman diyeceksiniz ki; “markete gidince beni ara. Teğit edelim”. Eşim yanlış olmasın diye ekstra bir şey söylersem arar mutlaka. Çok dikkatli olmasına rağmen. Ama çözüm kesinlikle “yallah ananın evine. Boşuyorum seni” değil. Eşinizin de hiç mi gururuna dokunmadı anlamadım.
biberon degismek degildi aslinda amacim kullandigim biberonun buyuk boyundan vede 6 18 olanindan istedim her iki ihtiyacimda gorulsun diye biberondan memnundum zaten sorun mamaymisBiberon değiştirmek yerine uçları satılıyor 2 numara biberon ucu alablrsiniz
hepsini denedim siringa ignesiyle yakarak genisletmek lazimmis onuda burdan ogrendimazıcık genişletseydınız biberonun memesını...
ay sonunda beni tam olarak anlayan biri cikti su kk dacanım boşuna yıpratma kendini vallahi ne yaparsan yap bizim anladığımız ve ilgilendiğimiz gibi değiller. İşin en büyük sebebi dinlemiyorlar bizi. Benim de başıma geldi daha 3 aylık bebek sütüm azaldı cocuk ağlamaktan perişan sonra anladım kı sütüm azalmış dr. yazdım hemen iki tane mama ismi verdi söyledim beyimize ctesi günü akşam 10 cıvarları bu saatte nerden bulim, nöbetçi eczane var şurada burada konumuna göre telefonunu ayarladım git yok. araba ile 3 dk yürüse 10 dk. mesafe. idare et pazartesi alırsın. o gece aynı seninkine benzer kriz geçirdim neyseki anladım kı erkek milleti kıt kafalı çalışmıyor. birdaha hiç bir şeyi ona bırakmadım. herşeyini ben alıyorum bebeğimin.
bu arada bebek arabasını katlamayı bilmiyor katlarsam açmayı bana soruyor hala. geçen hafta sonu dedim olurda şurda araba çarpar ölürsem bu çocuğa nasıl bakcaksın bilmiyorum diye zerzerişte bulundum.
Ama çok ilgili çok sever oğlunu o benden daha çok düşünür. Hafta sonu saat başı bezini değiştirtir. Pişik olmasınmış cocuk. oo bisürü şey takma, takmıyorum bende.
vallahi canım yapcak bişey yok. Maalesef kafa başka çalışıyor bizim kadar olaya hakim değiller ötesi ilgili değiller. eminim mamanın numarası biberon ucu büyüklüğü vs. hiç bişeyin farkında değil. Dinlemek ve anlamak gibi bir kaygılarıda olmadığı için maalesef içleniyoruz. Bizimki Dr. kontrollerine geliyor dr. konuşursak oradaki konuları anlıyor çünkü orada pür dikkat dr. dinliyor. Ama ben bişey diyim anlamaz. herşeyimi internetten sipariş veriyorum. Önden ayına göre ne ihtiyacım olacaksa.ay sonunda beni tam olarak anlayan biri cikti su kk da
ahahaha al iste ayni vallahi ayni yavallahi canım yapcak bişey yok. Maalesef kafa başka çalışıyor bizim kadar olaya hakim değiller ötesi ilgili değiller. eminim mamanın numarası biberon ucu büyüklüğü vs. hiç bişeyin farkında değil. Dinlemek ve anlamak gibi bir kaygılarıda olmadığı için maalesef içleniyoruz. Bizimki Dr. kontrollerine geliyor dr. konuşursak oradaki konuları anlıyor çünkü orada pür dikkat dr. dinliyor. Ama ben bişey diyim anlamaz. herşeyimi internetten sipariş veriyorum. Önden ayına göre ne ihtiyacım olacaksa.
dahası komik bişey anlatayım. biraz gül.
Sleepy nin 65 TL bir paketi var reklam msj ona gelmiş. Bana attı nasıl diye. bende açtım baktım hım iyiymiş yazdım. 3 numaramıydı diye yazmış. Yok canım bunlarda numara yok gece gündüz var yazdım. Nasıl diyip aradı hemen. Paketin içeri kadın pedi ve ıslak mendil felan dedim. He ben bez zannettim ne bilim dedi kapattı.
aklima o an geldi aslinda birde mini etek giyip cikaaim geldi sumsuk herif ya sinir ediyo beni :)))Baktın kalkıp almıyor mu? Üstünü giyip bebeği kucağına vereceksin.şu çocuğa yarım saat bak ben biberon alıp geleyim diyerek dış kapıya yönel.bak nasıl paşa paşa kalkıyor:))
Hiç sinirlenip kendine stres yapma.asla bir anne kadar detay baba dahi olsa düşünemez (istisnalar hariç) Rabbim hiçbir bebeği annesiz bırakmasın inşallahaklima o an geldi aslinda birde mini etek giyip cikaaim geldi sumsuk herif ya sinir ediyo beni :)))
Kıssadan hisse hiç önemli değil iyi bir baba mı eş mi ona bak biraz kadın cocukla ilgilenince salıyorlar kendilerini olaya konuya adapte olamıyorlar birde bu tarz şeyler olunca hepten ilgisizleşiyorlar. zor geliyor isteselerde onların anlayacağı konular değil gibi geliyor.Tamamen ilgisizlik başka bişey değil.ahahaha al iste ayni vallahi ayni ya
dogru diyorsunuzbu arada hiç hırslanma boş yere kendini yıpratma zaten bebeğin küçük onun dünyaya alışması beslenmesi ihtiyaçları derken insan kendini kaybediyor birde kocandan desteksiz olduğun kanısına varıp iyice yıpranırsın.
biraz büyüyünce görevleri iyi dağıtınca cocukla yaşamayı da öğreneceksiniz. Çok şey bekleme ona yapacağın en büyük kötülük öç mü almak istiyorsun onun beceremeyeceğini cocuğun sen olmasan perişan olacağı psikoljiyi dayat bak nasıl adam olduğunu göreceksin. Şuan herşeyini ben alıyorum bebeğimin oda dahil olmak için atılım yapıyor hep tökezliyor baktım geçen markette gitmiş emzik almış 6-12 aya göre aferin ya tutturmuşsun doğru almışsın diyorum öğreneiyorum işte diyip motive oluyor kendi çapında. bir yere gittiğimizde sen tut çocuğu sen daha iyi tutyorsun felan diyorum şevkleniyor. biraz ezip biraz pofpoflayarak idare ediyorum.
kesinlikle kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kapasitesi bu işte.
Alttaki tickerda hamilesinizde o yuzden dedim. Neyse siz delmeye devam edin o halde yanliz adamlar bosuna uyari koyup ayina gore baslik uretmiyor degil mi :)Benim oğlum 2 yaşına geldi bile lık lık içiyor :)
:)hatasini biliyo ama hata yaptim demiyo simdide miy miy pesimde dolaniyo gıcık ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?