bir garip biberon kavgası

EFSANE:))))))

Nasıl başarmış bunu ya?
Sormaa dahada komiği memur ilk oğlumun ismini sistemde görüyo tabi benimkide akıllıya kağıdı atıyo. Soruyo memur eminmisin diye benimkide tabi eminim diyo. Eve geldi kimliği verdi ben tabi şokk. Ortalığı ayağa kaldırdım ama ne fayda. Biberonmuş mamaymış dert etmeyin yani ahahaha

Sorun bence biberonda değil de emzikteymiş. Üç delikli hızlı akışlı olanları var.Bebişinizin ayına göre alıyorsunuz.

Ay çok yaşayın çok güldürdünüz beni...
Olurda 3.çocuk gelecek olursa bizzat siz gidin nüfusa
İşinizi şansa bırakmayın...

Evlerde olan ufacık şeyler bile büyük dert olmuş halde ülkece vahim durumdayız. Normal aılevı bıdurum bana göre. Aşılamayacak sorun olsa danışın da garıp geldi. Almaya gıtmıs kapanmıs mevzu

Cocuk geliyor isler degisiyor maalesef.
Babalar biraz daha yüzeysel bakiyor bu durumlara. Cok takılmayın derim. Evet demeseymis yiymis ama buna benzer seyler her evlilikte oluyor. Zaten cocuklarin sadece annelerin olmadigini kavrayabilse babalar biz daha mutlu cocuklar daha huzurlu olacak.

kredi karti kullanmiyoruz bilinen sitelerdede kapida odeme kolayligi yok birde bu 2 gun icerisinde olan bi olay acil olmasa kendomde hider alirdim ama hem cocuk acti hem uyku saatiydi

Git herhangi bir bankadan hesap açtır kendine yada esin adına . Zaten çoğu banka ücretsiz yada çok cüzi rakamlarla açıyorlar hesabi. Ne almak istiyorsan eşine söyle o miktarda para yatırsın hesabına. Hesap kartinida kredi karti gibi her turlu alisveriste kullanabiliyorsun tek farki icine para yüklemen lazim.Ben böyle yapiyorum. Bezi mamayı biberon oyuncak ıvır zıvır çok şey aldım. En çok kullandigim siteler ebebek ve mama için kırmızıbeyazeczane.com. Hem nette çoğu zaman kampanyalar oluyor. Toplu alışverişlerde güzel indirim yakaliyorsun. Bide çok sık bebek maması markası değiştirme cidden hepsinin tadı farklı oluyor. Durumun varsa Hipp orta halliysen Bebivita ya da Bebelac öneririm. Hipp cidden tad olarak anne sütüne en yakın marka. Hem kendimi sağdım hem mama verdim çocuğuma ordan biliyorum birebir içerek test ettim yani :)

Biberonun ucunu kürdanla delebilirsiiniz. Kolay açılıyor ucu. Ama sanırım mamada sorun var. Maalesef sütüm olmadığı için oğlumâ mama kullandım geçişlerde hiç sizinki gibi bir sorun yaşamadım. İsterseniz mamanızı değiştirin

Canim erkekler bazı konularda bizim gibi olmuyorlar iste. Bu kadar doldurup durma kendini. Şimdi şöyle de bir durum var. Eve geldiğinde aldıklarını görünce niye yine bunu aldin ki zaten evde aynısı var.... gibi konusmussun ya, bensiz bisey halledemiyorsun havasını da almışsa o konuşmada; o da kızmıştır sana. Tek tarafli dusunme. Bu kadar sert olma. Biberondu namaydı su numara bu numara ... bunlar antin kuntin ayrıntılı işler çoğu erkeğe göre. O kadar ağır lafın üstüne, sana çok daha baska cevaplar da verebilirdi esin. Bu kadar yıpratma kendini de ilişkinizi de.

Aslında şaka yapmamış ama sen çok güzel bir şekikde cevabını verince korkup hemen kıvırmaya başlamış. Duruşunu takdir ettim.
Sinir olma boşu boşuna. Kendine yazık. Mümkün olduğunca da kendin almaya çalış. Madem beceremiyor. Hem kendini yıpratmamış olursun.

anlik gelisen bir problemdi mama degismedim ayni mamanin 2 numarasina gectim sadece ve bu problemi yasadim boyle bir sorun yasayacagimi bilsem her turlu onlemi onden alirdim zaten

foto attim whatsaptan kendimde giderdim ama kizim 7 de uyuyor gece uykusuna yatiyor yani adama 2. gittiginde whatsaptan yine resim attim evdeki biberonu ornek diye aldi gitti yine yanlis baslik geldi allahtan biberonlardan birine uydu yani dikkatli olmak birseyi incelemek bukadar zor yani onun icin bilmiyorsan sor bir personele degilmi onu bile kendine gurur yapiyor ben biliyorum havasinda hala yani aksam o tartismadan sonra yine yanlis biberon ucu geldi

hamileyken 9 ay evde temizlik yapmadim hep o yapti hakkini yemeyeyim simdi uine yap desem yine yapar ama esimin bir huyu var birseyi bilmiyorsa ben anlamiyorum bir bakarmisiniz demez kimseye.
bildigini defalarca yanlis okur yinede yanlis okudum demez yani dunku problemde burdan patlak verdi zaten

biberonun ucu uzun damaksiz sacma birsey ve kizim damaksiz biberonlari kullanamiyor

Hamileymissiniz hayirli olsun. Sakin oyle birseyi kendiniz yapmaya kalkmayin. Allah muhafaza cok genisler falan bebegin soluk borusuna kacar ya da baska sey olur. Ama kendiniz ellemeyin

Benim oğlum 2 yaşına geldi bile lık lık içiyor :)

4 senelik evliyim bir kere incitmedim kotu laf etmedim bu cocuk icin 3 sene dr kapilarinda gezdim tedaviler gordum almiyorum diyince kan beynime çıktı anlik olan birseydi yoksa kizimin herseyini gider kendim alirim hic gormedigi birsey istesem anlayacagimda evde 3 tane aybisindan olan seyin bir boy buyugunu almak bukadar zor olmamali olumlu dunya yarin bana bisey olsa cocugun herseyiyle ilgilenebilecek bir birey olsun isyiyorum ama yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…