- Konu Sahibi chamallows
-
Sormaa dahada komiği memur ilk oğlumun ismini sistemde görüyo tabi benimkide akıllıya kağıdı atıyo. Soruyo memur eminmisin diye benimkide tabi eminim diyo. Eve geldi kimliği verdi ben tabi şokk. Ortalığı ayağa kaldırdım ama ne fayda. Biberonmuş mamaymış dert etmeyin yani ahahahaEFSANE:))))))
Nasıl başarmış bunu ya?
Ne geçebilir sizce bomboşş bir kafadan ne geçer
O an aklından ne geçiyordu acaba?
Sormaa dahada komiği memur ilk oğlumun ismini sistemde görüyo tabi benimkide akıllıya kağıdı atıyo. Soruyo memur eminmisin diye benimkide tabi eminim diyo. Eve geldi kimliği verdi ben tabi şokk. Ortalığı ayağa kaldırdım ama ne fayda. Biberonmuş mamaymış dert etmeyin yani ahahaha
Ay yok cnm. Boşuycam inşallah. Beni tanıyoken( genç daha)
Ay çok yaşayın çok güldürdünüz beni...
Olurda 3.çocuk gelecek olursa bizzat siz gidin nüfusa
İşinizi şansa bırakmayın...
kredi karti kullanmiyoruz bilinen sitelerdede kapida odeme kolayligi yok birde bu 2 gun icerisinde olan bi olay acil olmasa kendomde hider alirdim ama hem cocuk acti hem uyku saatiydi
anlik gelisen bir problemdi mama degismedim ayni mamanin 2 numarasina gectim sadece ve bu problemi yasadim boyle bir sorun yasayacagimi bilsem her turlu onlemi onden alirdim zatenGit herhangi bir bankadan hesap açtır kendine yada esin adına . Zaten çoğu banka ücretsiz yada çok cüzi rakamlarla açıyorlar hesabi. Ne almak istiyorsan eşine söyle o miktarda para yatırsın hesabına. Hesap kartinida kredi karti gibi her turlu alisveriste kullanabiliyorsun tek farki icine para yüklemen lazim.Ben böyle yapiyorum. Bezi mamayı biberon oyuncak ıvır zıvır çok şey aldım. En çok kullandigim siteler ebebek ve mama için kırmızıbeyazeczane.com. Hem nette çoğu zaman kampanyalar oluyor. Toplu alışverişlerde güzel indirim yakaliyorsun. Bide çok sık bebek maması markası değiştirme cidden hepsinin tadı farklı oluyor. Durumun varsa Hipp orta halliysen Bebivita ya da Bebelac öneririm. Hipp cidden tad olarak anne sütüne en yakın marka. Hem kendimi sağdım hem mama verdim çocuğuma ordan biliyorum birebir içerek test ettim yani :)
Hamileymissiniz hayirli olsun. Sakin oyle birseyi kendiniz yapmaya kalkmayin. Allah muhafaza cok genisler falan bebegin soluk borusuna kacar ya da baska sey olur. Ama kendiniz ellemeyinKeske biberonun ucunu azıcık genişletmeyi deneseydin canım ya
foto attim whatsaptan kendimde giderdim ama kizim 7 de uyuyor gece uykusuna yatiyor yani adama 2. gittiginde whatsaptan yine resim attim evdeki biberonu ornek diye aldi gitti yine yanlis baslik geldi allahtan biberonlardan birine uydu yani dikkatli olmak birseyi incelemek bukadar zor yani onun icin bilmiyorsan sor bir personele degilmi onu bile kendine gurur yapiyor ben biliyorum havasinda hala yani aksam o tartismadan sonra yine yanlis biberon ucu geldiEşimden marketten şunu şunu al gel derim gider hemen arar neydi diye söylerim 5dk sonra bida arar sonra bida ayyyy anlamaz hiç geçen yumurta istedim gözüme girmek için ucuz olanı almış sözde fişi de almaz asla alsada yolda atar yaw s yumurta açtım al canım yumurta ye dedim o nerden geldi diyo sen aldın ya dedim şok adam aman bida da istemem hele ki çocuklarla ilgili bişeyi hiç istemem sende araba vardır illa ki çıkıp beraber alsaydınız çocuk da hava alırdı konu da büyümezdi
İlla eşinden isticeksem eşime internettwn fotoğrafını bulup atardım senin yerinde olsam
hamileyken 9 ay evde temizlik yapmadim hep o yapti hakkini yemeyeyim simdi uine yap desem yine yapar ama esimin bir huyu var birseyi bilmiyorsa ben anlamiyorum bir bakarmisiniz demez kimseye.Ne yalan soyleyim benm esim yapsa fittiririm ben de hii buyuk konusmayim ama esim de boyle yapmaz yani, bej daha yeni hamileyim 2.5 yillik evliyiz daaha
Kesinlikle dogru soyluyorsunuz boyle erkeklerden nefret ediyorum Allahtan esim oyle degil onlar evde 3 erkek oldugu icin her isi yapmislar annelerine hep yardim etmisler o yuzden hic birseyden elini cekmez gerek alis veris olsun gerek ev isi olmasi gerekende bu zaten
biberonun ucu uzun damaksiz sacma birsey ve kizim damaksiz biberonlari kullanamiyorBiberondan değil, büyüme atağından kaynaklı olabilir biberon reddi.
Yeni biberon almanıza gerek yok, ucu değişse ayına göre yeterlidir.
Evimde onlarca biberon var ilk bebeğimden kalma.
İkincide uçlarını kendim delmeye başladıö, her birine 2 ayda bir uç alımca bayağı bir masraflı oluyor.
Bir de kaşık biberonlar var, onu deneyin.
Düzelecektir.
Asıl mevzuua gelirsek, eşiniz her erkek gibi kendisine alınmayan bir şeyi fuzuli görmüş.
Emin olun neredeyse hepsi aynı.
Bu işleri kendiniz halledin, yoksa asabınız daha çok bozulur.
olmuyor urun de problem varmis sanirim netten baktim.hep ayni sikayet mama erimiyorÖnce su sonra toz karışımı koyupkasikla karıştırın
Hamileymissiniz hayirli olsun. Sakin oyle birseyi kendiniz yapmaya kalkmayin. Allah muhafaza cok genisler falan bebegin soluk borusuna kacar ya da baska sey olur. Ama kendiniz ellemeyin
4 senelik evliyim bir kere incitmedim kotu laf etmedim bu cocuk icin 3 sene dr kapilarinda gezdim tedaviler gordum almiyorum diyince kan beynime çıktı anlik olan birseydi yoksa kizimin herseyini gider kendim alirim hic gormedigi birsey istesem anlayacagimda evde 3 tane aybisindan olan seyin bir boy buyugunu almak bukadar zor olmamali olumlu dunya yarin bana bisey olsa cocugun herseyiyle ilgilenebilecek bir birey olsun isyiyorum ama yok yaniAslında şaka yapmamış ama sen çok güzel bir şekikde cevabını verince korkup hemen kıvırmaya başlamış. Duruşunu takdir ettim.
Sinir olma boşu boşuna. Kendine yazık. Mümkün olduğunca da kendin almaya çalış. Madem beceremiyor. Hem kendini yıpratmamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?