- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi chamallows
-
tig denedim sis denedim herseyi denedim kasikla yedirmeyi bile denedim enjektor hic aklima gelmedi kizdigim ben cirpiniyorum cocuk ac diye aciktikca iyice sinirlendi yogurt vereyim dedim cocuk sinirden onu bile yemedi ben cirpinirken rahat rahat telefonla oynamasina sinir oldum kuş kadar cocuk bi uorumdada acikladim 2 gun icerisinde olan bir olay ve tek basima gidemem evim merkeze alisveris yerlerine uzak arabasiz gidemem en cabuk cozum onun alip gelmesiydi oda evdeki yanlis biberonun aynisini alip gelince beynime kan fiskirdi ya
tam olarak ayni seyi istiyorum bende yarin bir hastalansam cocuga bakabilecek bir baba yok ortada bana bir sey olsa bu cocuk perisan olur herseyini ogren diyorum gosteriyorum mesela dusa giriyorum dustaykennsesleniyorum altini degistirirmisin pisik olmasin diyorum ogrenmesi icin taktik yapiyorim banyodan cikiuorum cocugun altini acmis beni bekliyo cunku hala bir bezi baglayamiyor mamasini hazirlada sen yedir cok yoruldum diyorum nasil beceriyorsa o cocuk ne zaman onun elinde beslense bogulma tehlikesi atlatiyor kizim sessiz ve karanlik ortamda uyur hava kararinca besigini iki sallasan hemen kendisi uyur alabilecegi her egitimi verdim cocuga adam boyle bir cocugu bile uyutamiyor cocuk sinir krizi geciriyor neden cunku telefon elinden dusmuyor 2 salliyor 3 telefona bakiyor ogrensin istiyorum evet ben varim ben yapiyorum suan ama olmayabilirim acol bir isim cikabilir hastam olabilir hastalanabilirim gunlerce bakamayabilirim belki diyorum ama adamin umrunda degil umrunda olan tek sey canak okey buda beni cildirtiyor boyle yapacagini bilsem o yolu cocuk sirtimda yurur yine giderdim ama bir kez daha guvenemeyecegimi anlamis oldumNiye yalniz gidemiyorsun? Bebegi esine birak ve git. Sanirim esine hic birakmiyorsun bebegi. Hali ile adam umursamaz oldu cünkü bag yok bebigi,ile. Hadi onuda gectim, otobüs takside mi yok? Biraz bebeginiz ile bagimsiz olmayi ögrenmelisin.
Ha elbette esin bu olaya iyi tepki vermedi, dogru biberon ve mama'yi alabilirdi. Hani o konuda haklisin fakat sirf annesin diye kizin hasas nokta diye bosanma konusunu etmen cok cok yalnis. Bu sekilde iliski lackalasir. O bebegin sadece mamaya degil, huzurlu bir anne babayada ihtiyaci var.
Esine yavas daha cok sorumlukuk ver. Bez degistirme olsun. Banyosunda yardim, temizlik yaptiginda onunoyalasin, uyutmasinida esin yapabilir mesela.
Yoksa bu tempoda devam edersen, evliligin ciddi yara alir.
bizimki dun bir hisimla eline biberonu aldi gitti yine yanlış basligi aldi geldi iyimi ped istesem uzerinde ped yaziyor diye gogus pedi alir gelir yani oyle dikkatsiz oyle umursamaz oyle kendinden emin ay sinirlerim bozuluyo gulerek yaziyorum ya bazenEsiniz biraz usengec veya umursamaz bence. Cok sık olan bir durum degilse bazen kafasi dolu veya yorgunluktan yapiyordur. Yaptigi seyi istemeye istemeye yaptigi icinde dikkat etmemis olabilir.
Erkekler anlamaz diye bisey yok. Niye erkekleri bu kadar zekasiz ilan etmeye bayiliyoruz bilmiyorum ama bu dusunce bazi erkeklerin işine geldigi kesin.
Resmini gosterdigim urunu alacagi yere cocugu salsam bulur illaki eninde sonunda.
Esime oje, ped, kozmetik dahi aldiriyorum urunun markasini, varsa urun numarasi veya urunun model ismiyle birlikte fotografini atiyorum hic yanlis alip gelmedi.
tam olarak ayni seyi istiyorum bende yarin bir hastalansam cocuga bakabilecek bir baba yok ortada bana bir sey olsa bu cocuk perisan olur herseyini ogren diyorum gosteriyorum mesela dusa giriyorum dustaykennsesleniyorum altini degistirirmisin pisik olmasin diyorum ogrenmesi icin taktik yapiyorim banyodan cikiuorum cocugun altini acmis beni bekliyo cunku hala bir bezi baglayamiyor mamasini hazirlada sen yedir cok yoruldum diyorum nasil beceriyorsa o cocuk ne zaman onun elinde beslense bogulma tehlikesi atlatiyor kizim sessiz ve karanlik ortamda uyur hava kararinca besigini iki sallasan hemen kendisi uyur alabilecegi her egitimi verdim cocuga adam boyle bir cocugu bile uyutamiyor cocuk sinir krizi geciriyor neden cunku telefon elinden dusmuyor 2 salliyor 3 telefona bakiyor ogrensin istiyorum evet ben varim ben yapiyorum suan ama olmayabilirim acol bir isim cikabilir hastam olabilir hastalanabilirim gunlerce bakamayabilirim belki diyorum ama adamin umrunda degil umrunda olan tek sey canak okey buda beni cildirtiyor boyle yapacagini bilsem o yolu cocuk sirtimda yurur yine giderdim ama bir kez daha guvenemeyecegimi anlamis oldum
bosanma aslinda o anda almiyorum diyince sanki cocugunun besinini almayi bile kendine bir meziyet saymasina o almayinca ortada kalacakmisim gibi kendini poh pohlamasina karsilikti erken bir saate ben alamam sen taksiyle git kendin sec dese zaten giderdim ben isten gelirken alirim diyip aksam cocugun uyku saatine 1 saat bile kalmamisken almiyorum demek nedemek oyle bir luksu yok almiyorum diyop cocugunu bir kez bile olsa aklindan ac birakmayi aklindan gecirmis adamin neden kahrini cekeyim almayacaksa eger ben almiyorum gondermiyorum diyen bir babanin kiziyim kizima kimse almiyorum diyemezKesinlikle haklısınız.
Ne demek erkek anlamaz. Ben şok oldum yorumlara baktıkça.
Anlaşılmayacak ne varmış?
Eşiniz almış olmak için almış belliki.
Madem gitti oraya biberon almaya onuda doğru yapmak çok zor olmamalı.
Bilmiyorsa ,orda emin olmak için görüntülü arayabilir,whatsaptan resim atıp hangisi diye sorabilir yeter ki istesin yani.
Ayrıca mamayı da almadan gelmiş. Marka belirtildikten sonra kutunun üzerini okuyup kendi bebeğinin ayına uygun olanı seçip almak ne kadar zor olabilir ki?
Konu sahibi boşanma kelimesi konusu dışında ben size hak veriyorum. Git 3-6 ay giysi al dememişsiniz alt tarafı mama ve biberon alacak. Kocaman iş güç sahibi,üstelik baba olmuş bir adamın bu kadarını yapabilmesi gerekiyor.
kredi karti kullanmiyoruz bilinen sitelerdede kapida odeme kolayligi yok birde bu 2 gun icerisinde olan bi olay acil olmasa kendomde hider alirdim ama hem cocuk acti hem uyku saatiydi
bunlari biliyorum ama bana acil cozum lazimdi yani internetten siparis versem en erken 2 gunde elime gececekti bunlar boyle bir sorun olusacagini bilsem onlemini onceden alirdim internetede babasinin alip gelmesinede gerek kalmazdikonuyu okumadım da şu mesaj dikkatimi çekti. internetten alışveriş için kredi kartı şart değil. banka kartı ile de vadesiz hesaptan alışveriş yapabilirsiniz.
bunlari biliyorum ama bana acil cozum lazimdi yani internetten siparis versem en erken 2 gunde elime gececekti bunlar boyle bir sorun olusacagini bilsem onlemini onceden alirdim internetede babasinin alip gelmesinede gerek kalmazdi
tesekkur ederimyok onun farkındayım, yazmışsınız o mesajda da. bundan sonra için dedim, bilmiyorsanız diye.
benden daha iyi biliyorsunuzdur gerçi biberon ve mama pahalı şeyleranlamamak tamam kabulum ama ayni biberondan neden bidaha alirsin getirirsin markasini bile verdigim internetten resmini bulup yolladigim sutudemi anlamaz bi insan ya
esim.kredi odedigi icin bazen sıkışabiliyor ama cocuk dogunca annem cocugun bez mama gibi butun masraflarini ustlenip bekarken aldigim yetim ayligimi bana vermeye basladi yani cocugun ona yuku yok madden birde ben musrif bir insan degilim her imkani denerim olmuyor diyorsam o gervekten olmuyordur bunu bilir parasi olmasaydida soylerdi zaten ki dedigim gibi cocugun ona bir masrafi yokbenden daha iyi biliyorsunuzdur gerçi biberon ve mama pahalı şeyler
eşiniz evde olanları neden kullandırmıyor bir şekilde diye mi düşündü acaba
bebek dinlemez öyle şeyleri
maddi durumunuz nasıl acaba parası falan mı yeterli gelmedi?
esimin babaligina hakaret edemem bazi seyleri beceremiyor evet sirf bana inat almiyorim dedi evet ama iyi bir baba iyide bir es de insanin ruh halinden anlamiyor bazen sanirim normal sartlar altinda biberon al desem almiyorum dese daha farkli daha sakin karsilardim belki ama kriz aninda ne soyleyecegini bilemeyen bir erkek mantigi iste affettim mi hayir o ayri konu :))Bende bebekten sonra eşimden nefret ettim.
Bazen düşünüyorum neden böyle bir baba seçtim ona diye.
6 ay boyinca hic bir sorun yasamayip yeni numarali mamaya gecince olustu sorun ki denemeden bilemeyecegim birsey biliyo olsam zaten sorun cikmazdi ortaya herseyi bizmi yapacagiz herrseyi zaten hersey bizim omuzumuzda herzaman 6 ayda bir kere bir biberonu mamayi alip getiremiyorsa bu onun sahsi sorunudur insan hergun evde gordugu seyin bir buyugunu alamazmi bu adam odtü mezunu 10 sene tek yasamis nasil bensiz bisey yapamiyor onu anlamiyorumHaklısınızda bu kadar büyüyecek bir şey yok. Konuşma tarzınız çok sert. En ufak bir şeyde boşanma konuşulmaz. Konuştunuz madem, arkasında duracaksınız. Eşinizde sizsiz hiçbir şeyi yapamıyorsa, siz alın bikaç marka bulundurun evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?