Bir garip çöpçatanlık hikayesi

Kuzeninize ettim bi hata deyin, onu bu durumdan kurtarin. 31 yasında adam kız kardeşlerinin elinde oyuncak olmuş valla. Şimdi devam etseler ilerde kesin sorun yaşarlar.
Kuzenim gördü zaten olayın sakatlığını. Amaaan ne diye kalkıştım böyle işe bilmem neyse bana da ders oldu :) geçtim odama açtım dizimi

Ev arkadaşın ile konulup üç hafta daha bu evde olacağını bribrilerini kırmadan bu süreyi tamamlamak istediğini analtabilirsin ve sonrasında görüşürsün ya da görüşmezsin onu sen bilirsin ama bence araya biraz zmaan girmesi lazım kanımca. Onun dışında kuzenine de söyle çok aşırı bir hoşlanma yoksa yol yakınken işlişkiyi bitirsn bu nedir böyle ilk görüşmede görümce abinin kıza arkadaşı bile olmadığı sadece tanıştığı bir insana msj atabiliyor. Ben öyle birşey yapmsan abime abimi geçtim annem babam beni bir güzel haşlar sana ne oluyor diye.Enteresan ya !!

Üfff ben küçükken mahallede bir tane mızmız Bekir vardı. Biz bunu oyuna almayınca, gider halasını getirirdi, beni oyuna almıyorlar diye. Canavar halası da bize hönkürürdü, korkuturdu zorla alırdık.
Bu adam da aynı bizim mızmız gibi. :KK53: Kız benle konuşmuyor abla sen bir el at :D Özel ilişkilerinde basın sözcüsüne ihtiyaç duyan adamdan bir cacık olmaz.

Ev arkadaşın ile konulup üç hafta daha bu evde olacağını bribrilerini kırmadan bu süreyi tamamlamak istediğini analtabilirsin ve sonrasında görüşürsün ya da görüşmezsin onu sen bilirsin ama bence araya biraz zmaan girmesi lazım kanımca. Onun dışında kuzenine de söyle çok aşırı bir hoşlanma yoksa yol yakınken işlişkiyi bitirsn bu nedir böyle ilk görüşmede görümce abinin kıza arkadaşı bile olmadığı sadece tanıştığı bir insana msj atabiliyor. Ben öyle birşey yapmsan abime abimi geçtim annem babam beni bir güzel haşlar sana ne oluyor diye.Enteresan ya !!
Kuzenim abisiyle görüşmeyecek zaten o da çok rahatsız oldu durumdan, benim de arkadaşımla gidip anlayışlı anlayışlı konuşasım yok açıkçası konuşmak isterse buyursun gelsin istemezse odasında takılsın.
Üfff ben küçükken mahallede bir tane mızmız Bekir vardı. Biz bunu oyuna almayınca, gider halasını getirirdi, beni oyuna almıyorlar diye. Canavar halası da bize hönkürürdü, korkuturdu zorla alırdık.
Bu adam da aynı bizim mızmız gibi. :KK53: Kız benle konuşmuyor abla sen bir el at :KK70: Özel ilişkilerinde basın sözcüsüne ihtiyaç duyan adamdan bir cacık olmaz.
İnanır mısın aynen öyle yapmış çocuk ben anlayamadım sen de konuşsana diye :) sonra kuzenim kızı telefonla arayıp şirinlik yapmadığı, yalnızca nazik bir mesaj attığı için çok kırılıp üzülmüş iki kızkardeş ve bu işten soğumuşlar :) allah allaaah düşündükçe sinir geliyor insan biraz haddini bilmeli. Bilmezsen abiciğiniz cam fanusunda yaşamaya devam eder böyle.

Simdiden boyleyse olur da bu is olursa ev arkadasin da dahil herkes bunlarin evlerinin icine de karisirlar. Iki kisilik hayatlari hic bir zaman olmaz. Adam 31 olsa da ergenlikten cikamamis bence. Adam olsaydi kimseyi araya sokmazdi. Kuzenine uzuldum ben. Yol yakinken bence cabuk donsun. Gorumce her ise karisacak gibi. Adam bulunmadik hint kumasi mi?

31 sene kızların içinde yaşaya yaşaya huylarını almış işte. Aman bırak. Kuzenin de kendi bulsun. En güZeli öylesi.

Simdiden boyleyse olur da bu is olursa ev arkadasin da dahil herkes bunlarin evlerinin icine de karisirlar. Iki kisilik hayatlari hic bir zaman olmaz. Adam 31 olsa da ergenlikten cikamamis bence. Adam olsaydi kimseyi araya sokmazdi. Kuzenine uzuldum ben. Yol yakinken bence cabuk donsun. Gorumce her ise karisacak gibi. Adam bulunmadik hint kumasi mi?
Ben ev arkadaşımı severim normalde ama bu yönünü yeni keşfettim. Gerçi sosyal hayatı olmayan odasından çıkmayan ama annesiyle kızkardeşleriyle sürekli telefonda konuşan bir insan o yüzden bu olayda başta afallasam da düşününce şaşırmadım pek. Ben de iyi ki baştan görmüşüz diyorum yoksa başını yakacaktım kuzenin :)

31 sene kızların içinde yaşaya yaşaya huylarını almış işte. Aman bırak. Kuzenin de kendi bulsun. En güZeli öylesi.
Çok doğru tespit çünkü ailedeki tek erkek çocuğu :) kızlar baskın çocuk böyle munis kalmış :)

Ben ev arkadaşımı severim normalde ama bu yönünü yeni keşfettim. Gerçi sosyal hayatı olmayan odasından çıkmayan ama annesiyle kızkardeşleriyle sürekli telefonda konuşan bir insan o yüzden bu olayda başta afallasam da düşününce şaşırmadım pek. Ben de iyi ki baştan görmüşüz diyorum yoksa başını yakacaktım kuzenin :)

Çok doğru tespit çünkü ailedeki tek erkek çocuğu :) kızlar baskın çocuk böyle munis kalmış :)
O yüzden erkenden evden koparıcaksın:KK48:

Konuyu güncelleyeyim dedim.

Çöpçatanlık hikayesi kısa sürdü çok şükür, kuzenim görüşmedi bir daha o çocukla. Annem falan durumu biliyordu da dayanamayıp babama da anlattım ne diye böyle işlere bulaşırsın diye paparayı yedim :KK70:

Ev arkadaşım da ex oldu; normalde asil, hanımefendi, terbiyeli, paraya tamah etmeyen kızımız cebinden para çıkacağını anlayınca tezgahtaki bulaşık süngeri de dahil olmak üzere eşyalarını toplayıp gitti. Laflarını falan bi görecektiniz içinde tam bir çingene yaşıyormuş :) çok şükür kurtuldum evdeki kasvet havası gitti, bu evdeki son günlerimi huzur içinde geçiriyorum:21:

Back
X