bir garip doktor muayenesi

yolcu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.017
477
0
Ankara
merhaba arkadaşlar bugün ilginç bir durum yaşadım. sizlerin görüşlerini almak istiyorum..
sabah bazı jinekolojik şikayetlerim sebebiyle hastaneye gittim. randevusuz olduğum için en az hastası olan bir doktora sıra verdiler. girdim muayenemi oldum. doktor masasına geçip bilgisayardan ilaçlarımı yazdı. o sırada ben de şikayetlerimin sebebi neydi diye sordum. bir şeyler mırıldandı. ama o kadar kısık sesle anlatıyor ki sanki ayıp bir şey söylüyor. tabii ben duyamayınca "dediğinizi duyamadım" dedim. demez olaydım. adam bana önce sert bir bakış attı. sonra da elini sallayıp "illa bağıra bağıra mı söyleyeyim. 10 gün ilişki yasak" dedi. ben şok olmuş bir şekilde reçetemi alıp çıktım. ama o bakışları o söyleyiş tarzını görmeniz lazımdı. kendimi o kadar kötü hissettim ki. sanki doktora değil kasaba gitmişim de beni muayene ediver demişim. böyle birşeyle ilk defa karşılaştım. bundan sonra rastgele bir doktora gidersem iki olsun.

gelişme......
Iyi akşamlar arkadaşlar.
4 günlük cezanın ardından girip cevap yazmam gerekirdi ama malum griple savaş halinde olduğum için anca fırsatım oldu. öncelikle cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Size gelişmelerden bahsetmek istiyorum.
Konumuzun baş kahramanı doktor bey hastalığımı değil açıklamak, söylemek zahmetine bile girmediği için geçtiğimiz pazartesi başka bir doktora göründüm. Bu kez tavsiye üzerine devlette görevli bir doktor hanıma gittim. Muayenemi oldum, hastalığımı öğrendim. Sonra bu durumdan ona da bahsettim. doktor gülümseyerek dinledi ve sonunda bombayı patlattı. Ne çok kader ortağım varmış da haberim yokmuş. Burası küçük bir yer ve neredeyse herkes herkesi tanır. Meğerse bu doktorun kabalığından ve iletişimsizliğinden nasibini alan kadınlar soluğu doktor hanımda alırlarmış. "hepsine söylüyorum sana da söyleyeyim kimsenin kimseye hakaret etme lüksü yok. Hakkınızı arayın" dedi. Bu konuşma bana her yerde olduğu gibi hastanelerde de çürük elmalar olduğunu ve bunları sadece ve sadece aynı meslekten oldukları için can havliyle savunmanın ne kadar komik bir girişim olduğunu göstermiş oldu.

Son düzenleme:
sabah sinirini senden cıkarmıs heralde
şikayetçi olsaydın keşke canım
geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar bugün ilginç bir durum yaşadım. sizlerin görüşlerini almak istiyorum..
sabah bazı jinekolojik şikayetlerim sebebiyle hastaneye gittim. randevusuz olduğum için en az hastası olan bir doktora sıra verdiler. girdim muayenemi oldum. doktor masasına geçip bilgisayardan ilaçlarımı yazdı. o sırada ben de şikayetlerimin sebebi neydi diye sordum. bir şeyler mırıldandı. ama o kadar kısık sesle anlatıyor ki sanki ayıp bir şey söylüyor. tabii ben duyamayınca "dediğinizi duyamadım" dedim. demez olaydım. adam bana önce sert bir bakış attı. sonra da elini sallayıp "illa bağıra bağıra mı söyleyeyim. 10 gün ilişki yasak" dedi. ben şok olmuş bir şekilde reçetemi alıp çıktım. ama o bakışları o söyleyiş tarzını görmeniz lazımdı. kendimi o kadar kötü hissettim ki. sanki doktora değil kasaba gitmişim de beni muayene ediver demişim. böyle birşeyle ilk defa karşılaştım. bundan sonra rastgele bir doktora gidersem iki olsun.

Kusura bakma ama okurken çok güldüm ya kahkahalarla .. Adam belli ki çok sıkılmış işinden insanlarla uğraşmaktan falan .. Bence kesin o yüzden öyle davranmıştır tabiki buna hakkı yok ama yapmış işte ..

Kusura bakma ama okurken çok güldüm ya kahkahalarla .. Adam belli ki çok sıkılmış işinden insanlarla uğraşmaktan falan .. Bence kesin o yüzden öyle davranmıştır tabiki buna hakkı yok ama yapmış işte ..

ayazı güldürdük. o da iyi..:9:
ama ben çok üzgünüm:43:

geçmiş olsun cnm var böyle istisnalar işte ..

Sabim e yazın, doktorun adını, bölümünü fln. Hemen işleme alırlar

ne kadar salak bi drmuş...bence reçetesini de kullanma başka bi dra git...ayy sinir olurum böylelerine....

nefret ediyorum böylelerinden,
sanki bedavaya çalışıyorlar,
doktorluk bu kadar kutsal bir meslekken ne durumlara geldi...
ya paranı verip paşalar gibi muayene olacaksın, ya da afedersiniz köpek gibi azarlanacaksın...
tabi bazıları da var ki, malesef sayıları çok az ve günden güne azalıyor, mesleğini hakkıyla yapanlar
işte onlar aldıklarını kuruşu kuruşuna hakediyor...

var böyle dengesiz doktorlar:1:
7 ay önce filan zona olmuştum(daha önce bu hastalığın adını filan hiç duymamıştım)
karın bölgemde kabarcıklar çıktı kaşınıyorum filan gittim doktora alerji oldum ben galiba dedim gösterdim...
alerji değil bu zona dedi:53:
Tabi ben kaldım olduğum yerde aklımdan bin türlü şey geçiyor:53:
Buda yetmezmiş gibi bilgisayarından bu hastalıkla ilgili resimler gösteriyor bana hepsi felaket:18:
O resimleri görünce dedim heralde cilt kanserinin bir çeşidi:43: (Allah korusun)
Başladım ağlamaya:43::43:
Bana bir bağırdı doktor ne salıyorsunuz kendinizi sanki ucunda ölüm var dedi:45:
Bende ona bağırdım kötü kötü resimler göstermek yerine açıklama yapsanıza kanser oldum sandım dedim:14:
Güldü bana şapşal herif..
Ruh hastasısınız dedim çıktım odasından :1:

bana bağırma cür'etini nereden buldunuz? şimdi şikayet edeceğim sizi deyipkapıyı vurup çıksaydınız keşke.

aynısını bana bir devlet dairesinde memur yaptı ve bende aynen dediğiniz gibi yaptım adam eteklerime yapışıyordu nerdeyse :)hanımefendi ben öyle yapmak istemedim buyrun gelin tekrar yardımcı olayım falan..bazen gerçekten diş göstermek gerekiyor böylelerine.

Benim olay baya farklı ama şapşallığımı anlatmam lazım :9::9:
hani böyle uzanacağımız sağlık ocaklarında yerler olur doktorların odasında .. Başımızı koyacağımz kısımda biraz yüksek olur .. Neyse ben lisedeydim o zaman .. Arkadaşlarımla sağlık ocağına gittik arkadaşımın elinde kırmızı kırmızı benekler vardı şişti ben de sivilcelerim için gittim beraber girdik .. sonra doktor kadındı bana otur dedi :1: ben de bakmadan oturmuşum baya da zorlanmıştım otururken neyse başımızı koyacağımız tarafa oturmuşum meğersem :1: doktor da dedi ki oraya oturanı da ilk kez görüyorum .. Hep beraber çok gülmüştük .. Rezil olmuşştum ama . :1:

Benim olay baya farklı ama şapşallığımı anlatmam lazım :9::9:
hani böyle uzanacağımız sağlık ocaklarında yerler olur doktorların odasında .. Başımızı koyacağımz kısımda biraz yüksek olur .. Neyse ben lisedeydim o zaman .. Arkadaşlarımla sağlık ocağına gittik arkadaşımın elinde kırmızı kırmızı benekler vardı şişti ben de sivilcelerim için gittim beraber girdik .. sonra doktor kadındı bana otur dedi :1: ben de bakmadan oturmuşum baya da zorlanmıştım otururken neyse başımızı koyacağımız tarafa oturmuşum meğersem :1: doktor da dedi ki oraya oturanı da ilk kez görüyorum .. Hep beraber çok gülmüştük .. Rezil olmuşştum ama . :1:

ayy çok tatlısın yaa güldürdün beni akşam akşam:)

devlet hastanesıyse normaldir..

özel hastaneyse paranızla .....siniz,ne diyim..

Özel hastaneydi arkadaslar

sıkayet etceksın..
bız kızımın göz doktoru suratsız ve ters konuşuyor dıye sıkayet etmıstık..
meğer adamdan tum hastalar sıkayetcıymıs..
sonrakı gıdısımızde o doktor o hastanede yoktu..

sen de ona haddini bildirseydin keşke
uyuz oluyorum şu kendini bilmez doktorlara
herkesi azarlayabileceklerini sanıyolar
kaç kere gördüm hastaneden ağlayarak çıkan kadınları
biri bana öyle bağırsa ters davransa anında ben de ona ters davranırım

özel hastaneyse git ciddi bi şekilde şikayet et

Son düzenleme:
Bende bi jinekolog muayenesinde bi talihsizlik yaşamıştım. doktora rahatsızlıgımı anlattım muayene etmem lazım dedi bende utandım sıkıldım muayene etmeden teşhis koyamazmısınız dedim o da bende çok meraklı değilim görmeye demişti bu anlattıgımda özel hastanede yaşandı. ozamanlar günlerce canımı sıkmıştım ama cidden kafaya takılcak şeyler değil. toyluk zamanımdı gık deyip kalmıştım. şimdi olsa lafını verir geçerim. olay orda biter.

Back
X