bir garip doktor muayenesi

hemi de 4 gün:43: sonraki günler de hasta olduğum için yazma şevkim kırıldı. o yüzden anca yazabildim..
caza alma sebebim de doktor hanımlardan biri bana hakkını helal etmeyeceğini! yazmış da ben de şu cevabı yazmıştım.

buradaki inşaat işçisi benzetmesi birkaç kişinin dikkatini çekmiş. yeri gelmişken yazayım dedim. ben işin insani kısmından bahsettim. zaten mesleki olarak eşit oldukları sonucunu çıkaran arkadaşı da anlayamadım. herhalde inşaat işçisine muayene olabilirsiniz anlamında yazdığımı düşünmemiştir.:1: herkes yaptığı işin karşılığını alıyor,, inşaat işçisi de, doktor da.. meslekler üzerinden üstünlük taslayanlara ithafen söyledim. hala da arkasındayım.

ha bu arada sıcak para kısmı da doktorların geneli için değil sadece muhattap olduğum bayanın mesajlarına karşılık olarak, onun zatına yazmış bulunmuşum:1: sanırım ceza da oradan gelmiş..

evet bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı o durumu
ama bence senin yazdıklarından sadece insani açıdan bahsettiğin anlaşılıyodu yani meslek olarak eşit yazmamıştın zaten
herkes istediği yöne çekiyo heralde boşver

evet bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı o durumu
ama bence senin yazdıklarından sadece insani açıdan bahsettiğin anlaşılıyodu yani meslek olarak eşit yazmamıştın zaten
herkes istediği yöne çekiyo heralde boşver

ben de cezalı olduğum için cevap veremiyordum ama çok üzülmüştüm. yani bir cümle ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir. neyseki (tam hatırlamıyorum ama galiba) sadece 2 kişi böyle yazmıştı. yani zorlama bir yanlış anlaşılmaydı.:1:

doktorda staj yapmisdim eskiden, ameliyathanede. bazilari iyiydi..hele bitanesi vardi herkezi azarlardi terbiyesizin tekiydi. kendisini ne zannediyorsa artik. yok haftasonu uyumamismis sanki banane ise. bu ona asla baskalarina bagirma lüksü veremez.demekki kötü bir doktordu

Benım erkek arkadasımla aramda bıseyler gectı ve ılk olmasına karsın kanamam olmamıstı, cok kafama takmıstım bunu snra kadın dogumcuya gıttım, durumumu anlatım muayene olmak ıstedıgımı soyledım, cok anlayıslıydı benı muayene ettı, ustelık evlımısın dıyede sormadı, muayeneden snrada dakıkalarca bana detaylaryla anlatı, cok tatlı dıllı guler yuzlu hos bır doktordu.

Back
X