Bir garip dukan

valla atladım desem yalan olur.Daha ćok zıtladım diğelim hahaha.maşşallah sana 200-300 diye hava atıyorsun da yav ben 30 u zor buldum.Benden de sana afferin:)

nerdesiniz kızlar diyecem günluk sahibi olarak ben neredeyim dimi:))
kendimi kötü hissetmiştim dukanla tahliller yaptırdim.Kan değerlerim oynamış çok ciddi değil ama karaciğer ve böbrekler zorlanmış.iyiki bırakmışım aman aman.
Gelelim yediklerime sabah çavdar ekmeği bir dilim salam peynir vaktim azdı aç aç gitmeyim diye cabucak yidim.
arada tam 15 gün sonra ilk elmamı yedim.
öğlen pek alternatifim yoktu dünkü kıymalı domatese 2 yumurta kırdım yanında yoğurt bir dilim ekmek ve maydanozla.
Akşam gezmedeyim hala dukan yaptıgımi sanıyorlar kolayca pasta börekleri geri çevirebilirim.Yabancı da değiller kendime uygun bir şeyler bulabilirim yiyecek olarak.

mrb günlük biraz ihmal ettim burayı.kan tahlillerimden sonra diyeti biraz düzenledim daha çok yiyorum.Ama iyi haber bugün tartıldım ve 6 lı rakamları gördüm.hayal gibi:)
2 eylül:70.5
7 eylül:69.9
fark:600 gr

mrb günlük biraz ihmal ettim burayı.kan tahlillerimden sonra diyeti biraz düzenledim daha çok yiyorum.Ama iyi haber bugün tartıldım ve 6 lı rakamları gördüm.hayal gibi:)
2 eylül:70.5
7 eylül:69.9
fark:600 gr
Tebrikler canım
Darısı benim başıma ama bu iştahla şimdilik zor görünüyo.
Benim yaşım 33 ve ben de ip atlama yi kestim çok takılıyorum yerimde ip atlar gibi kollarını da çevirerek zipliyorum. 70 li kilolardayken daha kolay zipliyodum ama şimdi zorluyor

Dukanin en güzel yönlerinden biri de misafirlerin gittiginde kendine uygun bişey bulamadığın için hiç bişey yememek. Millet de bilince rahat ediyosun bi nereden bişey olmaz baskısı olmuyo.

Canım ben diyetisyen in listesini bulunca foto Çekicem yazısı biraz kötü ama okursun

bende kendimi bir hazırlarsam dukan değide bir hafta protein diyeti yapmak isterimm

ben diyet değil sağlıklı beslenmeyi bir yaşam şekli haline getirmeyi çalışıyorummmm

şu an herşey güzel 1 ekim kadara hedefim 65 kg olacak inş.

ben spor olarak haftanın iki günü paltese gidiyorum

fırsat buldukça da yürüş yapıyorumm

kahvaltım

1 kepekli sandviç ekmeği arası 25gr peynir
5 zeytin
1 domates
1 fincan yeşil çay

Sağol canım .Bi başla gerisi gelir inan.Bende yerimde zıtlıyom valla çocuklarla beraber.

ben çok güzel ip atlarımmmm
yaşımm 34 datlummm

Gençlik güzel napcan:)

sabah menümüz aynı negüzel.
proteine ağırlik vermek işe yarıyor ama aman dukan gibi olmasın:)

Bugün sabah bir yumurta yiyip okula gittim. Dönüncede 1 adet ev yapımı lahmacun.Yalnız var ya iştahımın yerine gelmesine bu kadar sevineceğimi söyleseler inanmazdım.İnsan kendini hasta hissediyor canı bir şey istemeyince.Bende böyle bi garibim işte:)

En mühimi sağlık canım. Biz isteyince Istahimiza da dur demesini biliriz
Her şey bizim elimizde. Istedik ve basaricaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…