- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.986
- 448
- Konu Sahibi feylesof123
-
Sigarayı bıraktığin için öncelikle tebrik ediyorum seni:) Bu 2 haftada aldığım sonuçtan çok memnunum o yüzden bırakmam kesinlikle.Ama dediğim gibi modifiye etmeyi düşünüyorum açıkçası. Dünden beri müthiş mide bulantısı çekiyorum ama diyetin bu döneminde pek olmamış sanırım ben midemi üşüttüm.Şimdilik bişey yaptığım yok benim. Ama dukanin vücudu disipline soktuğu kesin. Benim tek başarılı olduğum diyet. Ama risklerinin korkuyorum. Diyetisyene gitmiştim dukan tarzı bi diyet yazdı şimdi memleketteyim eve dönünce ayrıntısına yazarım. Diyetisyenimin dediği saf protein vücuda çok zararlı ps günleri zaten bizim de önerdiğimiz beslenme tarzı demişti. Haftada 2 kez saf protein benzer ama mutlaka yanında salata olan bir diyet yazmıştı bana. Ben onu uygulamayı düşünüyorum. Sakın bırakma ben de başlıycam ve 3 ay disimizi sıkıp kurtulacam şu kilolardan. Aylardır hep erteliyorum sigarayı da bıraktım artık bahane yok. Eve dönünce başlıycam .
Takip etmene çok sevinirim.Ben rehber öğretim öğrencilerim 'nerden başlasam bilmiyorum' dediklerinde 'en baştan başla' derim:) Bence sende öyle yap hiç diyet yapmamış yeni başlıyormuş gibi.sizi takip edeceğimm inşallah hedefinize tez zaman da sıkılmadan ulaşırsınızzzzzz
bende başlamam lazım ama nerden başlıyacağımı bilmiyormmm
Katılıyorum en iyisi dengeli beslenmek, tatlının hamurun zaten kimseye faydası yok.Diyeti bırakmaman guzel. Beraber protein ağırlıklı ama sebze de yiyerek zayiflayabiliriz. Kuruyemiş herzaman değil zaten Diyetisyenim mesela kahvaltıda 2 ceviz 2 yumurta vermişti evime döndüğümde listeyi yazıcam. 75 76 oldum sanırım. Evimin tartisi değil ya tam bilemiyorum. Sen kaç kilo dün ve hedefin kaç kg olmak. Boy yaş vs. Ben mi atladım acaba
Takip etmene çok sevinirim.Ben rehber öğretim öğrencilerim 'nerden başlasam bilmiyorum' dediklerinde 'en baştan başla' derim:) Bence sende öyle yap hiç diyet yapmamış yeni başlıyormuş gibi.
Hadi bakalım hep beraber:)günaydınnnnnn
en baştan başla derim çok güzel
artık kilo alıp vermekten yoruldum
bende sizlerle beraber devam edecem
en güzeli yavas yavas başlamak.Tarti gunümüz olsunda benim tartı bozuk:) Siz karar verin gününe ama ben arada bildirim yapamayabilirim tartım tamirden gelene kadarGünaydın kızlar
Bu sabah yuruyus yaptım 4000 adım. Sonra da ailemle çok zengin bir kahvaltı. Henüz diyete baslamadim ama tam buğday ekmeği yedim cayıma şeker atmadim ve ufak ufak başladım. Ben ara öğün tercih etmiyorum. Çok acikirsam akşamüstü yerim bişeyler. Cuma start vericem ve Diyetisyenimin listesine uyucam inşallah. 75.3 idim bu sabah. Tartı günümüz filan olucak mi
Akşamları çok acıkırsam yoğurt yiyorum ben gerçi yarım kalan dukanın etkisi midir dönemsel midir bilmiyorum kac gündür iştahımda yok.Ben sporda hep sınıfta kalırım heralde ödev olarak yaparsak:) Ama deneyebilirizBugünü güzel bitirmişsin benim içi aynı şey söz konusu değil. Aksami yemiycem inşallah. Annemin yemekleri de çok güzel yaa yarın akşam yollara düşüyorum evime dönmek için. Cuma sabahi evimdeyim. O zaman her şey daha düzgün olucak inşallah. Spor için birbirimizi disipline etsek güzel olur. Örneğin bugün 200 kez ip atlayalim yada ziplayalim yada yarım saat yürüme gibi ödevler daha motive edici olur.
Bugün neler yedik.
Sabah çökelekli yumurta.Bu arada ev halkına peynirli pide yaptım ve ağzıma sürmedim afferin bana.
Öğlen 4 yk güveç bir dilim çavdar ekmeği
dukandan kalma alışkanlık cola zero
sağol canım benin bir sıkıntımda ben spor yapsam çocuklarım abartıp iki katım kadar zıplıyorlar sonra terleyip hadii hasta oluyorlar:) Yarın ip atlayacağım yalnız benim ödevi 50 den başlatalım malum hamlık var
ay çok mutlu oldum şimdi ve ip atlamaya gidiyooooooruuuuum.SONA KOCAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?