Bir garip dukan

1 yıl önce 3 ayda 12 kilo vermiştim daha gitmeyince bıraktım sadece kilomu korudum.Bir kaç yeni denemem oldu ama banamısın demedi bende dukana başladım.Valla şimdilik memnunum.en azından tekrar eksileri görüyorum.

Boş vakit bulmuşken neler yaptığımı da yazayım.3 gün atak evresinde saf protein yedim.ama süt yoğurt ürünlerini light kullanmadım.Hala bazı günler light bazı günler normal ürünler kullanıyorum.4.gün proteinin yanına sebze ekliyorsun sonra 1 gün saf protein 1 gün protein+sebze yiyorsun.Buna da seyir evresi deniyor.Kaçamak derseniz dukan da yasak ana ben birer lokmalık kaçamaklarda yaptım.Bu yüzden bir garip dukan koydum diyetimin adını:)

sabah peynirli krep maydanoz salatalık domates gezmeye gelmeden de ton balıgı salata gezmedede ayyy midem kötü falan kurtardım bol sıvı ile birazda peynir domates salatalık ev sahibinden:)midem ağrıyor ya

üf bu gecede uyku yok.Yarın ne yesem diye düşünürken buluyorum kendimi uyku kaçınca.Neyse iyi geceler günlük.Bu arada kimse desteğe gelmemiş bana hayırdır inşallah.

seyirin 8. günü tartım tamirde kilomu bilmiyorum.Sıkıcı bir gün evde herskes hasta allahtan ben ilk hastalandım da ayaklandım biraz.
Yediklerim sucuklu yumurta hindi salam öğlen 4 adet köfte yoğurt bol sıvı.Dukanamca sitesinin brownie tarifini denedim yulaf hakkı için ama çok komik oldu tatsız brownie haha bir dilim yedim gerisini döktüm.

merhaba günlüğün hayırlı olsun. dilerim istediğin kiloya ulaşırsın.benim çokça dukan denemelerim oldu. güzel sonuç alıyorsun ama biraz gevşeyince hemen geri alıyorsun. bana öyle oldu maalesef. sana yolunda başarılar. takip ediyorum seni bu arada.

merhaba günlüğün hayırlı olsun. dilerim istediğin kiloya ulaşırsın.benim çokça dukan denemelerim oldu. güzel sonuç alıyorsun ama biraz gevşeyince hemen geri alıyorsun. bana öyle oldu maalesef. sana yolunda başarılar. takip ediyorum seni bu arada.
teşekkür ederim ilk ziyaretçim demekki görünüyormuş konum:) Ben aslında sahte dukan yapıyorum gibi çünkü kurallarına tam uyarsan bıraktığında banada kilo alınan bir diyet gibi görünüyor.mesela neredeyse hiç yağ şeker vs almıyorsun ve ilk kaçamakta vücut kendini şaşırıyor.Sana da başarılar diliyorum.:)

Bu günüme gelince sabah dünden yaptığım yulaflı bazlama peynir domates salatalık yumurta.
öğlen yine dünden kalan balık.
Bir dukan kek denemesinin daha çöpe gidişi (Anladım ki bana tatlı yok bu diyette damak tadıma aslaa uymadı)

Kolay gelsin canım. Arada merak edip okuyorum. Diyet geçmişine baktığımda sadece dukan la 65 e düşebilmistim. O zaman 3 hafta hiç kaçamak yapmadım. Güzel netice alınıyor ama çok zor ve sağlıksız. Sen dukan dan farklı neler yapıyorsun. Ben de 1 2 meyve ve kuruyemiş koyarak dukan gibi mi yapsam diyorum. Çok kilo aldım yaaa bişeyler yapmam lazım ama resmen diyet yapamıyorum nasıl asicam bu durumu

Kolay gelsin canım. Arada merak edip okuyorum. Diyet geçmişine baktığımda sadece dukan la 65 e düşebilmistim. O zaman 3 hafta hiç kaçamak yapmadım. Güzel netice alınıyor ama çok zor ve sağlıksız. Sen dukan dan farklı neler yapıyorsun. Ben de 1 2 meyve ve kuruyemiş koyarak dukan gibi mi yapsam diyorum. Çok kilo aldım yaaa bişeyler yapmam lazım ama resmen diyet yapamıyorum nasıl asicam bu durumu
Merhaba.Teşekkür ederim yorumun için.Tamda dukan olmaktan çıkıyor diyetim yazacaktım ki msj nı gördüm.Açıkçası şu 13 günde ciddi incelme hissediyorum vücudumda hem de orantılı. Ammaa bu banada çok sağlıklı gelmemeye başladı.Hem kısa sürede bu sonuç hemde sanki artık vücudum bazı tepkiler veriyor gibi hissediyorum.

kaşıntı en çok ve ruhsal olarak mutsuzluk.Bende halsizlik yapmadı çok.Bende uzun süre kilo veremeyince başladım dukana etraftanda etkilenerek:) Şimdi protein ağırlıkli ama sebzeyi çiğ olarak protein günlerine ekleyerek devam etmeyi düşünüyorum.Meyve ve kuruyemiş katma bence öncelikli olarak proteini arttır vücudunu disipline sokuyor açıkçası bu dukan

Bu gün saf pro günu ama ben bir domates 2 sivri biber de yedim akşamda mantar eklemeyi düşünüyorum proteinlerimin yanına.Sebzesiz olmaz arkadaş buna kanaat getirdim:(

sizi takip edeceğimm inşallah hedefinize tez zaman da sıkılmadan ulaşırsınızzzzzz

bende başlamam lazım ama nerden başlıyacağımı bilmiyormmm

Back
X