- Konu Sahibi feylesof123
- #1
Neden bir garip dukan çünkü kurallarına tam uymadan da olsa 10 gündür dukancı oldum. 3 gün atakta 1.5 kilo 7 günde de 1 kilo verdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ilk ziyaretçim demekki görünüyormuş konum:) Ben aslında sahte dukan yapıyorum gibi çünkü kurallarına tam uyarsan bıraktığında banada kilo alınan bir diyet gibi görünüyor.mesela neredeyse hiç yağ şeker vs almıyorsun ve ilk kaçamakta vücut kendini şaşırıyor.Sana da başarılar diliyorum.:)merhaba günlüğün hayırlı olsun. dilerim istediğin kiloya ulaşırsın.benim çokça dukan denemelerim oldu. güzel sonuç alıyorsun ama biraz gevşeyince hemen geri alıyorsun. bana öyle oldu maalesef. sana yolunda başarılar. takip ediyorum seni bu arada.
Merhaba.Teşekkür ederim yorumun için.Tamda dukan olmaktan çıkıyor diyetim yazacaktım ki msj nı gördüm.Açıkçası şu 13 günde ciddi incelme hissediyorum vücudumda hem de orantılı. Ammaa bu banada çok sağlıklı gelmemeye başladı.Hem kısa sürede bu sonuç hemde sanki artık vücudum bazı tepkiler veriyor gibi hissediyorum.Kolay gelsin canım. Arada merak edip okuyorum. Diyet geçmişine baktığımda sadece dukan la 65 e düşebilmistim. O zaman 3 hafta hiç kaçamak yapmadım. Güzel netice alınıyor ama çok zor ve sağlıksız. Sen dukan dan farklı neler yapıyorsun. Ben de 1 2 meyve ve kuruyemiş koyarak dukan gibi mi yapsam diyorum. Çok kilo aldım yaaa bişeyler yapmam lazım ama resmen diyet yapamıyorum nasıl asicam bu durumu