- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.169
- 113
Ortalama tipteki kadınlar kusura bakmayın, hepiniz başka bir kadına hayalkırıklığı olmuşsunuz.
MissCherryBlossom
çok iyi yorumdu. Çok güldüm. Ama doğru bir tespit 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cümleyi yazan o parmakları seveyim bir kişi anladı (şükür) .kardeşim faceden engellemedi diye barışmış, senin yüzünden barıştık sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı. Dedi .Evlensin demedim arkasinda dursun yaptiginin dedim.yani ikili oynamasin bi halt yediyse arkasinda dursun soylesin ve kararini versin..karsi tatafida aiyide oyalamasin.jatasini kabul edip yok cizmeli..bu ne boyke kardesi face den engellemedi diye barismismis
Ortalama tipteki kadınlar kusura bakmayın, hepiniz başka bir kadına hayalkırıklığı olmuşsunuz.
MissCherryBlossom çok iyi yorumdu. Çok güldüm. Ama doğru bir tespit
![]()
Peki siz neden engellemediniz onu da anlam veremedim ben?Bu cümleyi yazan o parmakları seveyim bir kişi anladı (şükür) .kardeşim faceden engellemedi diye barışmış, senin yüzünden barıştık sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı. Dedi .
Allahım sana şükür bir kişi anladı bu cümleyi bu cümlede ki gariplik dikkatini çekti ALLAH'a şükür
Beni anlayanların sayısı hızla artıyor şükür.Anneniz abinizi evlendirme niyetinden vazgeçsin bence.Kaç yaşında bilemiyorum ancak zeka yaşı çok düşük evlense bile bi evliliği yürütecek sorumluluğa zekaya sağduyuya sahip değil.
Ayrıca suçu neden size atmış çok saçma senin yüzünden görüştüm de bilmem ne de filan? Siz hiç kendinizi suçlu hissetmeyin bence alakası yok sizinle olayın.
Kız ayrı saçma abiniz ayrı saçma bir insan evlenseler bile umarım üremezler.
Ama garipligin sebebide ortada deilmi...barismis ve kimbilir nekadar zamandir gorusuyor...yani size oyle desede onunlada gorusmeye devam ediyor.ikili oynuyor tutarsiz bi abiniz var.ve sizin olumsuz elestirileriniz onu bu tutarszliga itmis olabilir diyor buradaki herkesBu cümleyi yazan o parmakları seveyim bir kişi anladı (şükür) .kardeşim faceden engellemedi diye barışmış, senin yüzünden barıştık sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı. Dedi .
Allahım sana şükür bir kişi anladı bu cümleyi bu cümlede ki gariplik dikkatini çekti ALLAH'a şükür
Anneniz abinizi evlendirme niyetinden vazgeçsin bence.Kaç yaşında bilemiyorum ancak zeka yaşı çok düşük evlense bile bi evliliği yürütecek sorumluluğa zekaya sağduyuya sahip değil.
Ayrıca suçu neden size atmış çok saçma senin yüzünden görüştüm de bilmem ne de filan? Siz hiç kendinizi suçlu hissetmeyin bence alakası yok sizinle olayın.
Kız ayrı saçma abiniz ayrı saçma bir insan evlenseler bile umarım üremezler.
Ben değil kardeşim. Ayrıca niye engelleyeyim diyecegi varsa desin. Bitti deyip telefonu kapatmak faceden engellemek bunlar mı normal olan. O'da söylesin içindekileriPeki siz neden engellemediniz onu da anlam veremedim ben?
Bence abisi kizi gorunce koynuna aliyor eve gidince sen faceden engellemeseydin aklima dusmiycekti diye eve patliyor.kizi gorunce yine ayni sey oluyor derken uzayip gidiyor+1
Elanur mu git görüş demiş ne alaka yani? Abinin davranışlarının hiçbirini zaten anlayamadım. Kız yine anlaşılır şekilde arıza, evlenmek için çıngar çıkarıyor peki abi ne yapıyor işte bütün mesele bu:)
O da doğru gerçi her şey engellemekle olmuyor.Valla anlayamadım ben abinin amacını ne diyeyim hayırlısı hakkınızda.Ben değil kardeşim. Ayrıca niye engelleyeyim diyecegi varsa desin. Bitti deyip telefonu kapatmak faceden engellemek bunlar mı normal olan. O'da söylesin içindekileri
Bende konuda gecen kiz gibi 1.60 boyunda 60 kiloym.demek benim kv de ondan benden hic hazetmiyorBenim tipim birazcık daha gençken ortalamanın çok çok üstüydü ama alan çıkmadı işteçatlayın patlayın kv ler
![]()
Kız ben evleneli 6 sene olacak hala ortalamanın üzerindeyimBenim tipim birazcık daha gençken ortalamanın çok çok üstüydü ama alan çıkmadı işteçatlayın patlayın kv ler
![]()
Kız ben evleneli 6 sene olacak hala ortalamanın üzerindeyimama eşim ortalama
Enayimiyim ben ya
Aşkın kör gözüne ben şimdi...![]()
Senin annen kardeslerin bilememis canim ne yapmasi gerektigini.onlara kiz.sizin yuzunuzden evlendim niye gozumu acmadiniz diyeKendini sana kakalamış panpa enişte uyanıkmış çocuklar akıllı olur negzel![]()
Bu cümleyi yazan o parmakları seveyim bir kişi anladı (şükür) .kardeşim faceden engellemedi diye barışmış, senin yüzünden barıştık sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı. Dedi .