Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok karışık şimdi anladım Kahvecim :)
Ama bu haliyle de saçma ya hu. Kız kilolu yaşı büyük diye istememişler. Ben olsam inadına kancayı takardım![]()
Çok karışık şimdi anladım Kahvecim :)
Ama bu haliyle de saçma ya hu. Kız kilolu yaşı büyük diye istememişler. Ben olsam inadına kancayı takardım![]()
Brezilya dizisi çakması. O soğuk ge ce de![]()
Kızlar soylediklerinizde haklısınız. Aileniz tanımadan kızı istememiş çomak sokmuşsunuz falan diyosunuz. Evet tanımadık tanımadığımız için dış görüntü olarak begenmedigimizi söyledik abim kararlı olsaydı eminim ki illa bu kız olacak derdi.
konu sahinin kendisi zaten 84'lü liseli kız mı arıyolardı n'apıyolardı anlamadım
Valla nişanlı olduğum süre boyunca da adamın aklına girer, bir güzel doldururdum. Görürlerdi kaç bucakmış dünya.Kız da inat etmiş takmış kancayı zaten. Ben olsam nikah masasında terk ederim. Erkek tarafina masrafin alayini yaptir sonra Hayır de gelinligini tutarak kaç Ayy pek heyecanlı olurdu. Bu kızı bulalım![]()
Bu kadar kolay yani tanimiyoruz bari dış görüntüsünden yola çıkalım... gerçekten cok ayip ,bu düşünceler yüzünden doğuştan ya da sonradan farklıligi olan insanlar kendini soyutluyor... daha bugün bir konu vardi 17 yaşındaki kiz gözündeki sorun yüzünden hayattan soğumuş...Kızlar soylediklerinizde haklısınız. Aileniz tanımadan kızı istememiş çomak sokmuşsunuz falan diyosunuz. Evet tanımadık tanımadığımız için dış görüntü olarak begenmedigimizi söyledik abim kararlı olsaydı eminim ki illa bu kız olacak derdi.
Daha guzel anlatilamazdiOkuyamadım sonuna kadar. Kızı tuhaf bulmakla birlikte sizi de tuhaf buldum kusura bakmayın. En tuhafınız abimiz olmakla birlikte ödülü ona layık gördüm.
Valla herkes haddini bilecek diyorum. Bir insanı yaşıyla, görüntüsüyle yargılamak kimseye düşmedi.
Teyzeye kaynanaya neyse artık, kızın tipini beğenmemişler. Sanki bu ikisi evlenecek kızla
Valla nişanlı olduğum süre boyunca da adamın aklına girer, bir güzel doldururdum. Görürlerdi kaç bucakmış dünya.
Ben de ne zehirli hatunum be![]()
Agabiniz ne istediğini bilmeyecek kadar şaşkın. Asla evlendimeyin gelini ilk gece bırakır kaçar kızın hayatı mahvolur..agabiniz in karakteri tam oturmamış
Fakat şimdi düşündüm de zaman harcamaya değmez diyorum.Zehir zehir maşallah :)
Fakat şimdi düşündüm de zaman harcamaya değmez diyorum.
Benim sevgilimin annesi beni beğenmediğini söylese, sevgilim de kem küm etse tekmeyi basarım. Daha evlenmeden laf ettiren erkek, evlenince hiç arkamda durmaz.
Size düşmedi, ben o kadar süredir görüşüyorum, bana göre dünyanın en güzel kadını o deyip susturacaktı milleti.
Fakat şimdi düşündüm de zaman harcamaya değmez diyorum.
Benim sevgilimin annesi beni beğenmediğini söylese, sevgilim de kem küm etse tekmeyi basarım. Daha evlenmeden laf ettiren erkek, evlenince hiç arkamda durmaz.
Size düşmedi, ben o kadar süredir görüşüyorum, bana göre dünyanın en güzel kadını o deyip susturacaktı milleti.