• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip durum

Ben eşimle ayni yastayim.84 lu yani esimin saçları dökülmüş bildigin kel ( ailemle tansirkende keldi☺), doğuştan yarik dudak var yakışıklı mi bana evet ama baskasina değildir ailem eğer bişey deseydi cok üzülürdüm... bu arada 1 tane cocuğum var anomalileri yok ama ikinci çocuğu düşünemiyorum ( yarik dudak riski var) sirf sizin gibi birileri yavrumu üzer diye bi konuya üzüldüm

Agbinde kizda anormal
Iyi iste tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş

ama abi sürekli korku içerisinde akrabalara bile her yerden engelletmeler
kızla ailenin iletişimini kesmeler belki de evlenicez diye beraber oldu ondan bu kadar korkuyo
İşte bu sebeplerden ötürü yaramaz diyorum ya. :KK14:
Valla Kahvecim, adam hiç mücadele etmemiş ki. En ufak çaba yok baksana, hemen kızı ortada bırakmış cart diye. Sonra duramamış geri görüşmeye başlamış, şimdi az daha çirkin desinler kıza yine kaçar bu. :olamaz:

Ayip etmissiniz. hic mi ah almaktan korkmazsiniz anlamadim.
Kizin da anormallikleri var ama siz de eksik kalmamissiniz.

Kız da kurbanlık koyun gibi kendisini görmeye gelmelerine izin mi veriyormuş ? Hamama da goturseymissiniz.

İşte bu sebeplerden ötürü yaramaz diyorum ya. :KK14:

Valla Kahvecim, adam hiç mücadele etmemiş ki. En ufak çaba yok baksana, hemen kızı ortada bırakmış cart diye. Sonra duramamış geri görüşmeye başlamış, şimdi az daha çirkin desinler kıza yine kaçar bu. :olamaz:

Ailesinin aklına uymus işte. Belki kız çok iyiydi belki çok durusttu. Sırf şişman diye yapılacak şey mi bu ayıp vallahi ayıp

yazık ben kıza üzüldüm ya o kadar aşağılandığı yetmiyormuş gibi
bi de millete laf anlatmaya çalışacak

Türk ailelerindeki dış güzelliği beğenmeyip istememe huyunu hic anlamiyorum siz mi evleneceksiniz ailecek? Abiniz kizi kullaniyor baska birini bulamayip ona donuyor sanirim. Baska bi kiz bulup onun hayatini da bu dengesizliginize bulastirmayin bence.

Ailesinin aklına uymus işte. Belki kız çok iyiydi belki çok durusttu. Sırf şişman diye yapılacak şey mi bu ayıp vallahi ayıp
Kız biraz tuhaf ama, bazısı kolay vazgeçemiyor. Yani birçok kez şahit oldum, ayrılığı olgunca kabul edemeyen çok insan var.
Kimisi kan kusar ama belli etmez. Kimisi yedi düvele duyurur. O yüzden kıza pek kızamadım ben Kahve.
Yani adam ne kadar süredir kızla görüştü, ne kadar zamanda evlilik beklentisi verdi bilemiyorum ama, kızın dağılmasından anladığım kadarıyla bayağı bir süredir diyorum.

Siz karpuz seçmeye mi gittiniz?
Kısaymış da şişmanmış da
Abin Holywood yıldızı mı da layık göremediniz?

Bir adım ileri gitmiyor bazı insanların zihniyeti

Ulan elin oğlu uzayda marul yetiştiriyor bizimkiler nelerle uğraşıyor

Hepiniz ayrı tuhafsınız

Etme bulma dünyası unutma bunu

Kimsenin hayalleri ile böyle oynayamazsınız

Abin evlenmesin

Siz ona bi oyun ablası bulun
Kumda oynasın o....

Kız biraz tuhaf ama, bazısı kolay vazgeçemiyor. Yani birçok kez şahit oldum, ayrılığı olgunca kabul edemeyen çok insan var.
Kimisi kan kusar ama belli etmez. Kimisi yedi düvele duyurur. O yüzden kıza pek kızamadım ben Kahve.
Yani adam ne kadar süredir kızla görüştü, ne kadar zamanda evlilik beklentisi verdi bilemiyorum ama, kızın dağılmasından anladığım kadarıyla bayağı bir süredir diyorum.

Ben kıza hiç kizmiyorum valla. Kimbilir ne hazırlıklar yaptı Çeyiz seçti özendi. Inandirdi kendini. Kabullendi. Sonra noldu adam git anasını kız kardeslerine inan kızı ortada şey gibi bırak. Olacak is mi.

Kızın dış görünüşü mesele değilde abin sevmiyor belli ama ne yaptığı da belli değil bu işin böyle arap saçi olmasinin sebebi abiniz..

Ailecek sorunlu olan sizsiniz. Abiniz kıza ümit veriyor. Geri çekiliyor. Dengesiz tavırlar sergiliyor. Sizler görüşüp duruyorsunuz. Sonra bir havayla beğenmedik triplerine giriyorsunuz. Müdahale ediyorsunuz falan. Sonra da bu kız sorunlu ve vasat görünümlü diye damga yapıştırıyorsunuz. Bir empati yapın bakalım. Siz ne hissederdiniz? Psikolojiniz bozulmaz mıydı bu olaylar karşısında?

Ben kıza hiç kizmiyorum valla. Kimbilir ne hazırlıklar yaptı Çeyiz seçti özendi. Inandirdi kendini. Kabullendi. Sonra noldu adam git anasını kız kardeslerine inan kızı ortada şey gibi bırak. Olacak is mi.
Valla ben de öyle düşünüyorum şimdi Kahve :)
Bu karakter meselesi Kahve, adamın karakteri kaçmak üzerine kurulu. Her zorlandığında kaçan birisi, yarın öbür gün evliyken olsa bir şey yine kaçacaktır. Bir kez kaçan hep kaçar. Güven yoksa hiçbir şey yoktur diyorum. O nedenle inşallah kız uyanır tez zamanda da evlenmez diyorum.

Kiza nasil uzuluyorsunuz benim devreler yandi. Yani belzi istenmiyor, adam yari yolda birakiyor normal bir insan tum herkesi rahatsix eder mi? Hadi adami ara, bagir, cagir donmesini iste ama diger yapilanlar? Ya hu kadin resmen aileyi taciz etmis. Ah maj yani bu normal mi? Ben şok. Kardesimin sevgilisi bana boyle bir mesaj atsa verilmis sadakamiz varmis derim. Bu tur abarti haraketler yapanlar, duygularinda asiriya kacanlar tozutuyor yav.

Back
X