• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip durum

Ela sende surekli gorusmelere gidiyodun erkeklerle. Hepte olumsuz oluyodu. Bu konu aydinlatti bizi sagol.

Abinle sevgilisi tencere kapak bence. Cok uyumlular.
agzınıza saglık bi konusunda da bizim ailemizin durumu iyi ama onların ki kötü gibi bişey yazmış

Bu olayda hepiniz anormalsiniz.
Abiniz breat pitt mi kizi yakistiramadiniz yanina,abiniz cocuk akkili siz vaz gec diyorusnuz vaz geciyor kiz ariyor geri donuyor tutarsiz biri,kizda fazla gurursuz.
Benzer olayi en yakin arkadasim yasadi.sevgilisinin ailesi geldi istedi,eve gidince arayip kizinizn boyu kisa oglumuza layik degil istemiyoruz dediler.
Oglanda abiniz gibi bir gitti bir geldi.arladasim cok aci cekti o donem.
Sonuc;oglan annesinin buldugu kizla evlendi 1yil sonra bosandi.
Arkadasimda baska biriyle evlendi bir kizi var gayet mutlu.

Çok kötüsünüz gerçekten. Bir kadın olarak nasıl başka bir kadını yok kısa yok şişman diye eleştirebiliyorsunuz? Yüzü güzele doyulur da huyu güzele doyulmaz demişler. He kız da tuhaf. Bu garipliklerini gördükten sonra istemiyoruz deseydiniz eyvallah. Ama sırf kısa ve şişman diye birini istememek çok vicdansızca. Abiniz de kusura bakmayın da karaktersiz birine benziyor. Kızla oyuncak gibi oynamaya hakkı yok.

Kızda dahil olmak üzere hepiniz anormalsiniz.
Özellikle abinize sana layık değil bu kız demek hiç hoş olmamış.
Kız da bi garip ama belli ki abiniz de olgun değil.
Abiniz kararlı bir erkek olsa tüm aileyi susturur kızla devam ederdi.

Kızlar bir konu var içinden çıkamıyorum.
Konu Abim .Annem abime evlen evlen diye söylenir hep, uzaktan bir akrabamizin kızına bakmaya gidecegini söyledi abimde benim konuştuğum biri var dedi ona gidelim hem bi tanışmış olursunuz hemde kızı görürsünüz dedi , annemde tamam madem konuştuğun biri var gidelim bir tanisalim dedi. ben annem abim kız kardeşim gittik. Kız kısa boylu biraz kilolu yaşı büyük bir kız ( açık söyleyeyim beğenmedik kızı, daha doğrusu birbirlerine uygun bulmadık görüntü olarak) eve geldiğimizde annem beğenmedim vazgeç bu kızdan dedi. Abimde niye beğenmedin falan diye uzattı konuyu. Sonraki günlerde halam ile annem yine gittiler ( abim illa gidin dediği için ) halam da beğenmedi kızı, sana layık görmedim dedi (bu cümleye kızmayın lütfen çünkü insan görüntü olarak bile çiftlerin birbirine uygun olmasını ister ). Annem bu işin olmayacağını uygun bir dille söyle dedi , abim "anlamaz ki" dedi . Söyledi kıza ailem uygun bulmadı diye, sonra bir yerde buluşmuşlar Ağlamış kız, ceyizlerimi hep çöpe atıcam , daha kimseyle evlenmem ben falan demiş daha ne konuşuldu bilmiyoruz tabi .eve geldi ben bu kızla evlenicem dedi bizimkiler de abimi kararlı görünce mecburen kabul ettiler .bir kaç hafta sonra isteme töreni oldu. Kız evinden eve geçiyoruz asansörde abim " kız çok feci ya, güya da kuaföre gitmiş o saçının başının hali neydi öyle" dedi :KK57: . Bir kaç gün ağzını bıçak açmıyor abimin pişman oldu , konuştuk istemiyorsan vazgeç dedik anlamaz ki diyor . O gün karar verdi " bu işin olmayacağını soyluycem "dedi gece söylemiş kıza sonrada telefonunu kapatmış (abim) kız gece yarısı evi aramaya başladı bu sefer. Ertesi gün annesi aradı biraz söylendi (haklı olarak )yüzüğü geri gönderdiler konu kapandı sandık biz. Abim numarasini değişti o beni rahat bırakmaz dedi, bizlere de faceden engelleyin onu dedi bizde engelledik ama kardeşim engellememiş . Bir hafta geçmeden bizim karşıda ki cafe'ye gelmiş kız :KK57: facede fotoğrafını gördüm . Evimizi başka bir kız arayıp abimin numarasini istemeye başladı (kesinlikle o kız aratıyor, abim de öyle söyledi ,numaramı ogrenmeye çalışıyor dedi) . Bir kaç hafta geçti kardeşime faceden msj atmış kız abine söyle beni arasın aramazsa sizin oraya gelip rezillik çıkaracağım diye . Kardeşimde buyur gel ne rezilligi cikaracaksin demiş. Ben sizi Allah'a havale ediyorum Allah koymasın hakkımı ve intaar edecem falan falan birsürü şey yazmış. Annem de kendine bişey eder diye annesini aradı böyle böyle diye söyledi sonra kız bizim evi aradı anneme bir dünya laf saydı özellikle intaar edeceğini söylüyor sonra bitti Konu kapandı sanıyoruz biz yine 4 ay falan geçti üstünden, annem yine abime evlendireyim seni inşallah deyince abim o kızla yine görüştüğünü :KK57: ve onla evleneceğini söyledi. Karşımıza aldık abimi konuştuk. Nasıl olduğunu falan söyledik abimde , kardeşimin yüzünden olduğunu ona face'den engelle dediğim halde engellememiş gelip rezillik çıkaracam yazınca bende konuşmak için yanına gittim sonra yine başladı dedi ve kardeşime de bir dünya söylendi hep senin yüzünden falan diye:KK57: sana kaç defa söyledim engelle diye dedi ve yine görüşmeye başlamışlar Annem kesin bir dille söyledi ben o kızı bu eve gelin getirmem diye, ya anne çok kötü değil iyi ya fena değil yani falan diyor eminim ki sevse kesin bir dille bu kız olacak der ama kararlı değil .çözemedim bu işi sizce ne yapmaya çalışıyor bunlar? ??

Kızlar aileme kizmakta haklısınız evet, biz ama ilk gördüğümüzde söyledik begenmedigimizi sonrasında hiçbişey söylemedik eminim ki sevse bizleri karşısına alırdı. Ben özellikle abimin kız kardeşime sana faceden engelle dediğim halde niye engellemiyorsun, rezillik çıkaracam deyince bende konuşmak için gittim yeniden başladık senin yüzünden oldu. Bu cümleye takılın ve yorumu bunun üstünden yapın lütfen
Valla ben sizin ailenizi hic kinamiyorum kizi begenmemis olabilirler yada iclerine sinmemis olabilir bunda kotu birsey yokki . ama abiniz resmen zorunlu bir evlilik yolunda sirf beni rezil etmesin diye dusunuyor bence sakladigi birseyler var . kiz da hakli bi anda yasanmislar var bi anda anneniz siz begenmedinz diye abinin ona soguk davranmasi zoruna gitmistir yada gercekten seviyodur abinizi . insallah hakkinizda hayirlisi olsn.

E tabi abinin kafası karışır siz begenmedik demişsiniz anneniz eve almam onu gelin diye demiş olacak işi dış görünüş için bozmussunuz yeterki mutlu olsunlar önemli olan bu dış görünüş gecer gider...

Kızlar ben anlatamıyorum galiba ben yaptığımız yanlışın farkındayım evet bir insanın dış görüntüsüne bakarak uygun görmedik ama heralde hicbiriniz ilk defa gördüğünüz bir insanı kişiliği üzerinden evet bu iyi bir insan yada kötü bir insan diye yorum yapmıyorsunuz değil mi?bizde görüntüsünü begenmedik (yanlış ta olsa böyle oldu) ama abim sevseydi bu kızı eminim kararlı olurdu ve son cümlede dikkat ederek yorum yapın rica ediyorum. Ve sende 84'lüsün, daha önceki konularına baktım diyenler siz farkında değilsiniz heralde konu ben DEĞİLİM buraya dikkat

Valla ben sizin ailenizi hic kinamiyorum kizi begenmemis olabilirler yada iclerine sinmemis olabilir bunda kotu birsey yokki . ama abiniz resmen zorunlu bir evlilik yolunda sirf beni rezil etmesin diye dusunuyor bence sakladigi birseyler var . kiz da hakli bi anda yasanmislar var bi anda anneniz siz begenmedinz diye abinin ona soguk davranmasi zoruna gitmistir yada gercekten seviyodur abinizi . insallah hakkinizda hayirlisi olsn.
Teşekkür ederim vijdansızca eleştirmediğin için, ben konuyu özellikle anlatmaya çalışıyorum her yorum yazan kişi dış görüntüsünden dolayi nasıl böyle söylediniz cumlesine takıldı gidiyor

Teşekkür ederim vijdansızca eleştirmediğin için, ben konuyu özellikle anlatmaya çalışıyorum her yorum yazan kişi dış görüntüsünden dolayi nasıl böyle söylediniz cumlesine takıldı gidiyor
Bosver sen yorumlari oku herkesin fikri kendini ilgilendirir . burda herkes fikrini soylemekte ozgurdur tabi hakaret baska .. Siz size yatkin kisilerin yorumlarini ddgerlendirin

Ya Allah aşkına burda kaç kişi çirkin bulduğu biriyle evlenir ya. Saçma sapan yok dış güzellik önemli değil vs diyemezsiniz. Önemli. Ama kime göre neye göre. Bana göre kocan çok yakışıklı ama başkasına göre çirkin. Bana göre ben çok çirkinim başkasına göre çok güzel. Birini tanımadan bal gibi de dış görünüşüne bakarız. Isınmamız lazım önce. Belli ki konu sahibinin annesi ısınamamış. Ne var bunda gayet normal. Güzellik çirkinlik bir kalıp değildir herkese göre farklıdır. Abiniz de bence o kızla bişeyler yaşadı bırakamıyor.

Ben bu hikayede kimsenin normal olmadığını düşünüyorum
Öncelikle kimse kimseyi tipi yüzünden eleştiremez, onunla evlenicek olan kişi beğenmişse kimseye söz düşmez
Ayrıca abiniz bi garip bi istiyor bi istemiyor daha büyümemiş sanırım
Kız da bi garip zaten

Ya Allah aşkına burda kaç kişi çirkin bulduğu biriyle evlenir ya. Saçma sapan yok dış güzellik önemli değil vs diyemezsiniz. Önemli. Ama kime göre neye göre. Bana göre kocan çok yakışıklı ama başkasına göre çirkin. Bana göre ben çok çirkinim başkasına göre çok güzel. Birini tanımadan bal gibi de dış görünüşüne bakarız. Isınmamız lazım önce. Belli ki konu sahibinin annesi ısınamamış. Ne var bunda gayet normal. Güzellik çirkinlik bir kalıp değildir herkese göre farklıdır. Abiniz de bence o kızla bişeyler yaşadı bırakamıyor.
Yalniz şu noktayi kacirdiniz oğlanin annesi degil oglan kizla evlenecek.
Yani kizi annesinin degil erkegin begenmesi onemli degil midir? Adam demekki begenmis o yuzden evlilik karari almis.

Önceden görüşmüş kızla iyi de, sevgilisiymiş. Onca zaman dank etmedi de anası çirkin deyince mi çark etti?
Erkeğin bir duruşu olacak, kararlı olacak. Öyle herkesin ağzına bakıp karar değiştirmeyecek.
Bunlar dış görünüşten önemli meziyetlerdir bazılarımız için.

Ama adam gibi adam olsa size ne ben begendim evlenicem diyebilirdi.
Benim arkadasima da erkek arkadasinin ailesi tanismaya geldiler.
Oglanin annesi kizin boyu kiza şişman falan demis oglan da bunu arkadasima demis ve ayrildi.
Sanki anasi demeden once kizin kisa ve şişman oldugunu bilmiyordu ve oysa neler yapti o kiz icin super evlenme teklifi etti.
Ama annesi begenmedi diye de kestirip atti arkadasim cok zor atlatti durumu. Daha da kendine gelemedi.
Yani anneler mi evlenecek ben anlamiyorum

Evet tanımadığımız bir insanı elbetteki görüntüsüne bakıcaz burda herkes ahkam kesiyor şu anda ama eminim ki hiç kimse dış görüntüsü önemli değil (kafadan bacaklı da olsa içi güzel olsun) düşüncesinde değil burda ahkam kesiyor herkes . Ve şunu görmüyorlar biz başta begenmemiste olsak abim evlenicem deyince isteme oldu karşılarında durmadık ama vazgeçti abim sevse vazgeçer mi

Kızlar ben anlatamıyorum galiba ben yaptığımız yanlışın farkındayım evet bir insanın dış görüntüsüne bakarak uygun görmedik ama heralde hicbiriniz ilk defa gördüğünüz bir insanı kişiliği üzerinden evet bu iyi bir insan yada kötü bir insan diye yorum yapmıyorsunuz değil mi?bizde görüntüsünü begenmedik (yanlış ta olsa böyle oldu) ama abim sevseydi bu kızı eminim kararlı olurdu ve son cümlede dikkat ederek yorum yapın rica ediyorum. Ve sende 84'lüsün, daha önceki konularına baktım diyenler siz farkında değilsiniz heralde konu ben DEĞİLİM buraya dikkat
Tamamda siz eve gelip bu olmaz bu çirkin demediniz mi sonra teyzeyi alip yine aynı tavırlar... sevseydi bırakmazdı diyorsunuz eeee şimdi geri birlikte . Bu yaptığınız onur kırıcı sizle birlikte olan biri evlenme vaadiyle birlikte olsa sonra ailem çirkin buldu dese ne hissedersiniz

Back
X