Bir Garip Ev Arkadaşları

metamfetamin benden başka herkes biliyormuş maşaallah.
Kendimi çok cahil hissettim.

canım bence de mehtanfetamine ( yanlış yazmış olabilirim) bence kimseye bir şey sorma bir parça al peçeteye sar doğru karakola git. Ben bir apartta kalıyorum ve banyoda sürekli buna benzer,şeyler buluyorum. Ev arkadaşlarım da çok geç saatlerde geliyor, korkmaya başladım bu tehlikeli birşey olabilir mi? Diye sor. Zaten uyuşturucuysa ev arkadaşlarını bir güzel paketlerler.

Tamperli cam kırığı gibi duruyor banyo esnasında bir yerden sürüklenip geliyor olabilir.

Bence sert plistik gibi birşey bu.

Meth bi kere mavi olur.
şeffal olanları da mevcut maalesef. Ve aynen böyle sanki kırılmış temperli cam parçası gibi. Etrafımda çok sayıda ergen öğrencim olduğu için bu tur şeyleri araştırırım ordan biliyorum.

şeffal olanları da mevcut maalesef. Ve aynen böyle sanki kırılmış temperli cam parçası gibi. Etrafımda çok sayıda ergen öğrencim olduğu için bu tur şeyleri araştırırım ordan biliyorum.

Ben de breaking bad den biliyorum yoksa nereden bileceğim methi

Arkadas hakli.
Kesinlikle metamfetamin bunlar.
Ve her seferinde yerler bunlarla dolu diyosan ordakiler bunun ticaretini yapiyor.
Polise haber verilmeli

Kızlar herkes de biliyormuş meth i
Banyoya baktım iyice. Gerçekten de sabunluk düşmüş. Çünlü duvarda sabunluğun takılacağı demirler kalmış sadece.

Ama bir kere daha görürsem dediğiniz gibi polise giderim :)

Arkadas hakli.
Ve her seferinde yerler bunlarla dolu diyosan ordakiler bunun ticaretini yapiyor.
Polise haber verilmeli

O kadarını sanmıyorum
Biz evdeyken neden banyoda bıraksınlar
Hemde duşa girince erir gider

bu kadar çok uyuşturucuyu neden banyoda herkesin gözünün önünde tutsun ki?

Bence banyoda kafayi cekiyor ve kendinden geciyor. Yari baygin odasina giderken farkinda olmadan saga sola savuruyor. Cunku bu seyler ucuz degildir, bilerek savurmasi imkansiz.

O kadarını sanmıyorum
Biz evdeyken neden banyoda bıraksınlar
Hemde duşa girince erir gider

Bi onceki mesajimda acikladim canim.
Bence kendinden geciyor dedigim gibi.
Ve eridigini nerden biliyosun?
Bunlari limon tuzu gibi dusun.
Hic gordunmu limon tuzu?
Suya degince hemen erimez, bol bol sicak su lazim.

Arkadas hakli.
Polise haber verilmeli

Yalnız meth çok pahalı ve temin edilmesi zor birşey. Zerresini bırakmazlar.

Konu sahibi bence sakin bisey soyleme simdilik evdekilere.
Bence arkdaslar banyodan ciktiginda yanlarin git.
Methamfortamin gozleri diye bisey var.
Asagida sekil gibi.
Resim ekliyorum.
Evdekilerdede varmi bak bi.
Goz bebekleri asiri sekilde buyuyor iyi bakarsan. Donuk donuk bakiyorlar, senin dedigini cok gec algiliyorlar ve uzunca cevap vermiyorlar.

Her seferinde sabunluk mu alıyorlar bence bu işin peşini birakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…