- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
canım bence de mehtanfetamine ( yanlış yazmış olabilirim) bence kimseye bir şey sorma bir parça al peçeteye sar doğru karakola git. Ben bir apartta kalıyorum ve banyoda sürekli buna benzer,şeyler buluyorum. Ev arkadaşlarım da çok geç saatlerde geliyor, korkmaya başladım bu tehlikeli birşey olabilir mi? Diye sor. Zaten uyuşturucuysa ev arkadaşlarını bir güzel paketlerler.Merhaba kızlar,
Ben bir arkadaşımla bir apartta iki kişilik odaya çıktım. (Bilmeyenler için apart bir dairenin her odasının farklı kişilere kiralanmasıdır)
Apartta toplamda beş kişiyiz.
Geldiğim günden beri, banyoda sürekli cam buluyorum.
Banyonun gider deliğinde yani duşa kabinin deliğinde ve içinde yayılmış biçimde mermer kadar kalın keskin olmayan cam gibi saydam kırıklar var.
İlkinde bir şey düşmüştür dedim, temizledim.
Ama bu kaçıncı oldu. İnsan her seferinde kıramaz. Hem banyoda duş alırken kırılacak eşyanın işi ne...
Ev arkadaşlarına sor demeyin çünkü kendilerini göremiyorum. Gece yarısı geliyorlar ben uyurken.
Oda arkadaşımla biraz korktuk. Yani uyuşturucu aparatı falan mı acaba diye düşündük. Çünkü 1 değil 2 değil sürekli oluyor...
Sizce ne olabilir?
Edit: Fotoğraf ekleyemedim ama bu linkte görebilirsiniz
http://www.directupload.net/file/d/4258/vk7nx6re_jpg.htm
şeffal olanları da mevcut maalesef. Ve aynen böyle sanki kırılmış temperli cam parçası gibi. Etrafımda çok sayıda ergen öğrencim olduğu için bu tur şeyleri araştırırım ordan biliyorum.Bence sert plistik gibi birşey bu.
Meth bi kere mavi olur.
metamfetamin benden başka herkes biliyormuş maşaallah.
Kendimi çok cahil hissettim.
şeffal olanları da mevcut maalesef. Ve aynen böyle sanki kırılmış temperli cam parçası gibi. Etrafımda çok sayıda ergen öğrencim olduğu için bu tur şeyleri araştırırım ordan biliyorum.
Cok degsik uyusturucu desen okadar kucuk camla nasil olucak eee banyoda cam niye kirilir hemse bi kac sefer cok enteresanmis acaba onlar cam degilmi iyice baktinizmi metamfetamin diye bi uyusturucu maddesi var Cam parcalarina benze kristal gibiacaba o olmasin baska bir aciklamasi yok cunku
canım bence de mehtanfetamine ( yanlış yazmış olabilirim) bence kimseye bir şey sorma bir parça al peçeteye sar doğru karakola git. Ben bir apartta kalıyorum ve banyoda sürekli buna benzer,şeyler buluyorum. Ev arkadaşlarım da çok geç saatlerde geliyor, korkmaya başladım bu tehlikeli birşey olabilir mi? Diye sor. Zaten uyuşturucuysa ev arkadaşlarını bir güzel paketlerler.
Arkadas hakli.
Kesinlikle metamfetamin bunlar.
Ve her seferinde yerler bunlarla dolu diyosan ordakiler bunun ticaretini yapiyor.
Polise haber verilmeli
Bence sert plistik gibi birşey bu.
Meth bi kere mavi olur.
bu kadar çok uyuşturucuyu neden banyoda herkesin gözünün önünde tutsun ki?
O kadarını sanmıyorum
Biz evdeyken neden banyoda bıraksınlar
Hemde duşa girince erir gider
Arkadas hakli.
Kesinlikle metamfetamin bunlar.
Ve her seferinde yerler bunlarla dolu diyosan ordakiler bunun ticaretini yapiyor.
Polise haber verilmeli
Yalnız meth çok pahalı ve temin edilmesi zor birşey. Zerresini bırakmazlar.
Her seferinde sabunluk mu alıyorlar bence bu işin peşini birakma.Kızlar herkes de biliyormuş meth i
Banyoya baktım iyice. Gerçekten de sabunluk düşmüş. Çünlü duvarda sabunluğun takılacağı demirler kalmış sadece.
Ama bir kere daha görürsem dediğiniz gibi polise giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?