Bir garip foto çekme kavgası...

filozoffelsefeci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
33
1
86
35
Arkadaşlar direk konuya giricem, objektif yorumlarınızı bekliyorum.

Geçen gün nişanlımın annesi nişanlım ve ben onlarda oturuyorduk. Nişanlım yorgunluktan uzanmış uyukluyordu bende oturduğum yerden fotosunu çektim çaktırmadan, sonra ona gösterirm komik diye :) sonra baktım yan koltukta da annesi oturuyor bende hiç fotosu yoktu,tv izlerken onuda çektim 1tane.Normal oturup tv izleme pozuydu uygunsuz bir şey değildi yani. ve ben fotoğrafları gösteremeden yada bir şey diyemeden hemen kalktık. Sonra nişanlım bu iki fotoyu gördü ve benim yaptığımın normal olmadığını insanların gizli gizli fotoğraflarını çekmekle mi suçlanmadım, hastalıklamı. halbuki benimki normal masum bir fotoydu kötü niyetsiz. Açıklıyorum ama anlamıyor okadar sinirlenmiş ki. Benim bunu normal karşılamam onu çok sinirlendirmiş. Ama ben aileminde öyle otururken çekerim fotolarını yani onun annesinide annem olarak gördüğüm için bana çok normal geldi.
Ben annesi ile görüştüğümüzde fotoyu gösterip eğer yaptığım hata ise özür dileyeceğimi belirttim. Ama adam anlamıyor.
Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda. Haksızm mıyım,yaptığım kötü bir şey mi gerçekten?

Komik diye gosterdiginde o an guldumu? Yoksa bisey yapmadimi?
Ben olsam bende annesinin yaninda konuyu acardim. Bakalm nolucak.

Madem fotograflari yok beraber fotograf cekilin yani habersize ne gerek var. Ben de sevmem habersiz cekilenleri o bakimdan boyle yorumluyorum.o yuzden bende kiyameti kopartabilirim.

kiz allasen kvnin fotosu sende olsa ne olur deli :KK19:

hoşlanmamış ve dile getirmiş, bunda yanlış bir şey yok,
sizde de hata yok, kötü niyetli değilsiniz sonuçta,
ama hoşlanmıyorsa bir daha yapmamak güzeldir.

yalnız sizi itham edişi ve seçtiği şekil baya abartı geldi bana, ki çok önemli bir mesele bile değil.
ne bileyim, korkardım ben bu kişiden muhtemelen.

Ben de nefret ederim gizlice fotoğrafımın çekilmesinden.
Annem babam bile çekse kızarım.
Nişanlın abartmamış.

Siz kendi aile bireylerinin fotoğraflarını çekebilirsiniz bu normal olabilir
Ama bu nişanlınızın annesi ! nişanlınıda geçtim yani,ki belki bu durumda nişanlının annesi hoşlanmayabilir.
Zaten hata olduğunu anlamışsınız neden bu kadar uzatıyor ki ?
Yok hani ileri açısından baktığımızda küçük bir konuda bu kadar uzatacaksa işiniz var diyebilirim

Hadi nişanlını anladım da kız napcan kaynananın tv izlerken fotosunu alemsin :KK70: Ben eşimin benim telefondan çektiği fotoları bile siliyorum anası varsa, her açtığımda galeride kaynanamı görmeyi tercih etmiyorum.

ya seviyorum yani kaynanamı ne bileyim böyle tepki görcem

Siz kendi aile bireylerinin fotoğraflarını çekebilirsiniz bu normal olabilir
Ama bu nişanlınızın annesi ! nişanlınıda geçtim yani,ki belki bu durumda nişanlının annesi hoşlanmayabilir.
Zaten hata olduğunu anlamışsınız neden bu kadar uzatıyor ki ?
Yok hani ileri açısından baktığımızda küçük bir konuda bu kadar uzatacaksa işiniz var diyebilirim

ama ben nişanlımın ailesini de kendi ailem oalrak gördüm hep onlarda beni öyle gördü.Yanılmışım demekki kendi ailem gibi tutmamalıydım belkide. Ben yaptığımın anormal olmadığını savundum,eğer anormalse de buna annen karar versin anlatayım göstereyim fotoyu dedim ama adam ayrılığa kadar götürdü olayı yani.

Kadini sanki soyunurken falan yakaladin da cektin abartilcak bisey yok ustelik bu derece ancak samimi olmadigim birine kizarim ki sen nisanlisisin hastalikli diye suclancak ne var bunda

Ayy ben gizli gizli cook cekerim. Hatta en kotu pozlari yakalarim. Kimse de bi sey demez sadece oturup guleriz.
Nisanlin fazla abartmis bence..

Kadini sanki soyunurken falan yakaladin da cektin abartilcak bisey yok ustelik bu derece ancak samimi olmadigim birine kizarim ki sen nisanlisisin hastalikli diye suclancak ne var bunda

Ya ben her gittiğim misafirlikte insanların fotolarını çekmekle itham edildim resmen. ki kendisi telefonuma istediği gibi bakabilir yani,gizli bişi yapsam göze alırmıyım bunu.

Back
X