• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip gülme krizi.. Sizce normal mi , yoksa bi sorunummu var?

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
İyi geceler kızlar, sizlerle paylaşmak istedigim birsey var..
Psikoloji okuyan veya bu konuda bilgisi olan var mi aranizda?
Kizlar bi süredir geceleri özellikle gülme krizleri geliyor.
Yani hic sebep yokken, düşünün gece oluyor, uyucaz eşimle, eşim tatli tatli nefes alip verirken ben kıkır kıkır gülme krizine giriyorum. Oyle bir iki kıkırdama degil, baya baya katila katila gülüyorum.. Uzun vadede 6aydir falan olmaya başladi, ama en cok bu iki ayda oldu. Acaba diyorum bu bi sorun mu?
Çünkü krizler bazen hayatima taş oluyor. Dün gecede geldi ayni kriz. Eşimle koklaşıyoruz adamın nefesini yüzümde hissediyorum ve pat diye gülme geliyor.. 1hafta öncede oldu, yine gece, yine gülme krizi. Bi kerede yine koklaşırken tutamadim agzinin ortasina tükürüklü falan genzime kaciyodu az daha. Öyle bi gülme düşünün. Hapşuruk gibi, gelince patliyoo. Eşime karşı garip hissediyorum, umarim beni yanliş anlamiyodur. Kizlar derdim bu iste...
Zor günler yaşıyorum ama bu bana yaşadıklarımdan daha garip geliyor. Acikcasi bi gün eşim *ne gülüyon komik birsey mi var* dese aciklama yapamam. Yine başlarım gülmeye. Offf, keske tek derdimiz boyle seyler olsa . aman ya ne biliyim, psikopata bagliyorumdur belkide :)
Fikri olan yada bilgisi olan var mi aranizda???
Paylaşırsaniz cok sevinirim kizlar...
İyi geceler

Simdi banada bi gulme geldi okurken :)
Ama bu hayra alamet degil canim en onemliside farketmisin ve takinti yapmisin bunu yani tetikleyici bekliosun gulmek icin.. doktora git rahatlarsin buyutme gozunde keske her pisikolojik sıkıntilar bukadar ufak olsa

Ay ne biliyim ya, bi başliyor kikirdamayla, sonra kahkaha oluyor. Bu gülme krizi yüzünden eşim kaç defa benim susmami bekledi uyumak icin. Hayir sebep ne onuda anlayamadim :/

takipteyim.benim oglumdada bu birkac aydir bu huy var.kikir kikir kikiriyor.agzindan salyalari akiyor hatta.ben kiziyorum yok yine ayni.kizsam guluyor,itsem guluyor.gulmedigi zamanlarda ya bizimle kavga ediyor yada bir seye bahane agliyor.

Ama bu hayra alamet degil canim en onemliside farketmisin ve takinti yapmisin bunu yani tetikleyici bekliosun gulmek icin.. doktora git rahatlarsin buyutme gozunde keske her pisikolojik sıkıntilar bukadar ufak olsa
Evet banada biraz garip geldi. Yani tabiki her insan gibi bissürü sorunla boğuşuyorum fakat buna anlam veremedim. Bi ara eşime dedim ki *sanirim tahtalar eksiliyor * oda dediki *hayir ondan degil, ben yanindayim ya, sevgimi veriyorum sana,şefkatimi veriyorum,mutluluktan gülüyorsun*dedi. Bi kere daha düsündüm :)

Evet banada biraz garip geldi. Yani tabiki her insan gibi bissürü sorunla boğuşuyorum fakat buna anlam veremedim. Bi ara eşime dedim ki *sanirim tahtalar eksiliyor * oda dediki *hayir ondan degil, ben yanindayim ya, sevgimi veriyorum sana,şefkatimi veriyorum,mutluluktan gülüyorsun*dedi. Bi kere daha düsündüm :)

Yaa ben de hep isve cilve kısmında kikirdiyom. Eşim başlayınca hep oluyar bu 1 senedir. Adam resti çekti bana içine ettin Romantizmin artık diyor son zamanlar. ve dediğin gibi ben de sorgular oldum kendimi. İstek falan da yok bu bir kaç aydır bende. Adam soğudugumu düşünecek neredeyse. yorgunluktan benimki de kikirdememi ben de bilemiyorum.

Benimde öyle olur bazen, yine tiklendim diyorum:D o anda eşim sarılmak istese falan kikirdemekten nefesim gidiyo :D
Ama öyle nefes alıp verirken falan değil yani keyifliysem keyifli bi sohbette falan oluyo yani :)

Normal değil bence,ortada bir şey yokken durupdururken ağlandığında nasıl pskolojim iyi değil ağlıyorum herşeye diye ,endişe ediliyorsa gülmek için bir sebep yokkende bu şekilde gülme krizi normal değil.

Yaa ben de hep isve cilve kısmında kikirdiyom. Eşim başlayınca hep oluyar bu 1 senedir. Adam resti çekti bana içine ettin Romantizmin artık diyor son zamanlar. ve dediğin gibi ben de sorgular oldum kendimi. İstek falan da yok bu bir kaç aydır bende. Adam soğudugumu düşünecek neredeyse. yorgunluktan benimki de kikirdememi ben de bilemiyorum.
Gel canim birer bardak cay icip konusalim bunu. Bende esim yanlis anlicak diye korkuyorum. Acayip olan ise gercekten mutlu mutlu kahkaha atiyorum fakat kontrolsuz. Sebep yok, oylece pat diye

Ya okadar banada oluyo mesela ben karsimda biri bagirinca sinirlenince ben gülüyorum yalnis anlasiliyorum hatta hep mudurum bile bana bikere ne guluyon diye kismisti :) ama iste bunu takinti haline getirince gidio o tahtalar takinti haline getirmesen bi sorun yok

10 yasinda.hayirdir ,bir fikrin varsa soyle.
ben rahatsizim bu durumdan
Canim ben 21yasindayim. Benim krizlerim le oglunun krizleri bence ayni sebepten degil. Cocuk yasta tramva etkisi veya sarsici bi olayin sonucu olabilir. Sana garip gekiyorsa bence sen hemen bi cocuk pskiyatre git. Ve erteleme. Gulmek dunyanin en guzel seyidir ama garipse sorun olabiliyor.

Bu gülme krizi ben evliyken benim de basima geliyordu. Özellikle bosanma kararimi almama yakin zamanlarda, gece sizin hesap katila katila gülüyormusum uykumda. Öyle diyordu eski kocam mûsvettesi.. doktora sordum, sinir bosalmasi yasiyorsun dedi, vücudun bir reaksiyonuymus efendim bu gülme krizi olayi gece gece.
Sizinkide öyle birsey olmasin sakin?

Bunun disinda, sinirlerim cok bozuldugu zaman, helede icime atiyorsam, paylasip agresyonlarimi cikarmiyorsam eger, gündüz gözüylede giriyorum gülme krizine :halay:

Sizi okadar iyi anliyorum ki, insan kendini cok tuhaf hissediyor.
Sinirinizi veya üzüntünüzü icinize atmayin derim.

Ya okadar banada oluyo mesela ben karsimda biri bagirinca sinirlenince ben gülüyorum yalnis anlasiliyorum hatta hep mudurum bile bana bikere ne guluyon diye kismisti :) ama iste bunu takinti haline getirince gidio o tahtalar takinti haline getirmesen bi sorun yok
Takinti yapmiyorum ki. Sıklaştikca düşündürdü beni. Bence bu normal degil. Tabi illede bi sorun var demekte degil ama ani ve zamansiz olunca ne biliyim ya iste..

içine attığın bişey varsa böyle patlak veriyor olabilir mi

Back
X