- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
Kizlar iyi aksamlar. Direk konuya gireyim ben. Bir evlilik gecirdim, cok severek evlendim ilk askimdi baya zorlu bir surecten gectik ayril baris vs en sonunda ayrildik kizimla yasiyorum. 3 senedir de yalnizdim. 1 yil once hayatima biri girdi, ilk goruste ve konusmada ben sevdim aşık oldum. Onu bilemiyorum. Arkadas gibi konustuk ve gorustuk. Calistigim ofise surekli gelirdi bir bahane ile. Ilgisini baya hissediyordum ama hic itiraf etmiyordu, belki de bana oyle geliyodu bilemem. Neyse. Bir gun yine bi yerde oturuyoruz, sakin bir yerdi kimse yoktu. Birden öptu beni :)) guzel bi aksamdi yani ama hani onun uzerine hic konusmamistik (opmeyle ilgili yada ne hissettigimiz ile) o gunden sonra daha cok bulusmaya gorusmeye basladik, en az iki gune bir. Ve yine yakinlasiyoruz (cinsellik yok, benim icin onemli degil ama henuz oyle birsey yasanmadi). Bende o konulari konusmayi hic beceremem hani biz neyiz diye sormaya cekiniyorum. Oda acmiyor hic. Ne biliyim bi seni seviyorum der insan yuzume soyleyemiyosa msjla soyleyebilir. Ama ilgisi guzel. Mesela hastaydm gelir bakardi yemek getirirdi gibi gibi. Veya cikip gezdigimizde surekli suraya da gidelim buraya da gidelim. Ne biliym ya anlamadm :)) liseli de degiliz ki ikimizin de cocuklari var ne bilim yasimiz da artik 20 degil yani :) Simdi kizlar ben ne yapiyim? Bekliym mi? Oyle dan diye soramam. Kafam karisti