Bir garip ilişki

Esra ezmeciyi takip edip kitaplarına bir göz atın bence 😄 bu durumlarda asla ne oldğnuzu sormayın, arada dönmeyin geç cevap verin ama trip atmayın; sorduğunda da mantıklı bahaneler sunun kafası karışsın diyor. Daha pek çok şey diyor bu kadwr güzel elektriği olan bir ilişki biraz çabayı hakediyor bence umarım doğru yola evrilir 😄

Valla bende yazdm mesajimda zaten, koskoca insanlariz. Ama gelgelelm ben cekiniyorum sormaya 😀 hani oda mi cekiniyo dicem, sanmiyorum. Red edilme ihtimalinin olmadigini biliyo sonucta her zaman birlikteyiz niye cekinsin. Soramam da. Kafam daha da allak bullak oldu :)

Benden emin degildir kismi yanlis bence emindir ya anliyodur benim tepkilerimden herseyimden ona bos olmadigimi. Ben ona nasil davraniyorsam oda bana oyle davraniyo.
yanii ilgi duymadığı birine niye yakınlaşır ki insan ? daha emin olmadığı bir durum yoktur .Sonuçta ortada bir arkadaş ilişkisi yok burası kesin :d belki de adı konmayan ilişki daha az sorumluluk hissetiriyor olabilir bilemem ..

Böyle erkekleri boğasım geliyor vallahi bıktımmm . Biz neyiz diye sorguladıkça da kem küm edecektir eminim ..
Arada bir mesafe iyidir bencee :)

Esra ezmeciyi takip edip kitaplarına bir göz atın bence 😄 bu durumlarda asla ne oldğnuzu sormayın, arada dönmeyin geç cevap verin ama trip atmayın; sorduğunda da mantıklı bahaneler sunun kafası karışsın diyor. Daha pek çok şey diyor bu kadwr güzel elektriği olan bir ilişki biraz çabayı hakediyor bence umarım doğru yola evrilir 😄
Umarim 😀 bi goz gezdiricem tesekkur ederim. Taktikler icin de ayrica tesekkur ederm 😀

yanii ilgi duymadığı birine niye yakınlaşır ki insan ? daha emin olmadığı bir durum yoktur .Sonuçta ortada bir arkadaş ilişkisi yok burası kesin :d belki de adı konmayan ilişki daha az sorumluluk hissetiriyor olabilir bilemem ..

Böyle erkekleri boğasım geliyor vallahi bıktımmm . Biz neyiz diye sorguladıkça da kem küm edecektir eminim ..
Arada bir mesafe iyidir bencee :)
Aynen vallahi. Dogru dediginiz. Herkes ayni seyi soyluyor. Mesafe :)) uygulucam yarindan itibaren bakalim.

Cunku dedigim gibi surekli beraberiz yada konusuyoruz ama bir kere olsun beni sevdigini soylemedi. Yada nasil desem hep ismimle hitap ediyor.

Tamam peki siz?
Sevdiğinizi söylediniz mi yada ismi dışında bir hitap kullandınız mı?
Benden emindir dediğiniz için soruyorum bunu. Ben nasıl davranıyorsam o da bana öyle davranıyor yazdınız ya. Sizin davranış şekliniz onun emin olmasını sağlıyorsa aynı davranıyorsa sizinde ondan emin olmanız gerekmez mi?
Anlatabildim umarım🙈
Bir daha öpüştünüz mü peki?

Cunku dedigim gibi surekli beraberiz yada konusuyoruz ama bir kere olsun beni sevdigini soylemedi. Yada nasil desem hep ismimle hitap ediyor.
Erkekler bizler gibi ilgiye o kadar da ihtiyaç duymazlarr .. İlgimi belli etmediğim biri aylarca peşimden koştu tam böyle ben de artık içimden geldiği gibi davranayım dedim ortadan kayboldu.. Dengesiz varlıklae iştee :D

Kizlar iyi aksamlar. Direk konuya gireyim ben. Bir evlilik gecirdim, cok severek evlendim ilk askimdi baya zorlu bir surecten gectik ayril baris vs en sonunda ayrildik kizimla yasiyorum. 3 senedir de yalnizdim. 1 yil once hayatima biri girdi, ilk goruste ve konusmada ben sevdim aşık oldum. Onu bilemiyorum. Arkadas gibi konustuk ve gorustuk. Calistigim ofise surekli gelirdi bir bahane ile. Ilgisini baya hissediyordum ama hic itiraf etmiyordu, belki de bana oyle geliyodu bilemem. Neyse. Bir gun yine bi yerde oturuyoruz, sakin bir yerdi kimse yoktu. Birden öptu beni :)) guzel bi aksamdi yani ama hani onun uzerine hic konusmamistik (opmeyle ilgili yada ne hissettigimiz ile) o gunden sonra daha cok bulusmaya gorusmeye basladik, en az iki gune bir. Ve yine yakinlasiyoruz (cinsellik yok, benim icin onemli degil ama henuz oyle birsey yasanmadi). Bende o konulari konusmayi hic beceremem hani biz neyiz diye sormaya cekiniyorum. Oda acmiyor hic. Ne biliyim bi seni seviyorum der insan yuzume soyleyemiyosa msjla soyleyebilir. Ama ilgisi guzel. Mesela hastaydm gelir bakardi yemek getirirdi gibi gibi. Veya cikip gezdigimizde surekli suraya da gidelim buraya da gidelim. Ne biliym ya anlamadm :)) liseli de degiliz ki ikimizin de cocuklari var ne bilim yasimiz da artik 20 degil yani :) Simdi kizlar ben ne yapiyim? Bekliym mi? Oyle dan diye soramam. Kafam karisti 😀
10 kusur sene önce buna benzer bir ilişkiye başladım. Yaklaşık 3 ay falan takıldık öyle. Havadan sudan, şurdan burdan 7/24 mesajlaşma.. sürekli buluşma, bir süre sonra iş ilerledi, öpüşme vs falan..Bir gün cesaret geldi, biz şimdi neyiz diye sordum. Cevap vermedi 😶 resmen geçiştirdi.
Şimdi evliyiz, 2 de çocuk Allah uzun ömür versin..

Tamam peki siz?
Sevdiğinizi söylediniz mi yada ismi dışında bir hitap kullandınız mı?
Benden emindir dediğiniz için soruyorum bunu. Ben nasıl davranıyorsam o da bana öyle davranıyor yazdınız ya. Sizin davranış şekliniz onun emin olmasını sağlıyorsa aynı davranıyorsa sizinde ondan emin olmanız gerekmez mi?
Anlatabildim umarım🙈
Bir daha öpüştünüz mü peki?
Yok bende soylemedim, bende ismiyle hitap ediyorum. Tamam kadin erkek ayrimi yapmiyorum ama ben ondan bekliyorum ilk. Ilk o desin 😀 Evet bi kac kez. Yada beni eve biraktigi zamanlar bi opucuk kondurur sadece. Arabada giderken elimi alir tutar.

10 kusur sene önce buna benzer bir ilişkiye başladım. Yaklaşık 3 ay falan takıldık öyle. Havadan sudan, şurdan burdan 7/24 mesajlaşma.. sürekli buluşma, bir süre sonra iş ilerledi, öpüşme vs falan..Bir gün cesaret geldi, biz şimdi neyiz diye sordum. Cevap vermedi 😶 resmen geçiştirdi.
Bu soruya cevap alabilen yoktur bence :KK70:
Sonrasında o mu adım attı :)

Yok bende soylemedim, bende ismiyle hitap ediyorum. Tamam kadin erkek ayrimi yapmiyorum ama ben ondan bekliyorum ilk. Ilk o desin 😀 Evet bi kac kez. Yada beni eve biraktigi zamanlar bi opucuk kondurur sadece. Arabada giderken elimi alir tutar.

E tamam işte sevgilisiniz.
Sürekli berabersiniz eve bırakırken öpücük var yatana kadar mesajlaşma konuşma var.
Daha ne olsun😅

Her gun gorusuyorsunuz,mesajlasiyorsunuz yani.e opmus,ilgili..sevgilisiniz iste daha ne gerekiyor illa emin olmaliyim diyorsan mesajda sevgilim falan yaz bakalim ne diycek
Asla yazamam 😀 yazabilsem yanlis anlamayin burayi cok seviyorum ama o cesaret olsa zaten konu acmazdim 😀😀😀 o yazmadan ben asla yazmam

Masallah. Ne kadar guzel demek ki olabiliyor bu tur erkekler de var.

Back
X