Bir garip iş görüşmesi stresi !

iş başvurusu yaptığınız yer elbetteki sizi çağıracak madem bu kadar strese giriyorsunuz plaza tarzı yerler seçmeyin ,sonuçta siz cv yolluyorsunuz onlar çağrıyor.

iş başvurusu yaptığınız yer elbetteki sizi çağıracak madem bu kadar strese giriyorsunuz plaza tarzı yerler seçmeyin ,sonuçta siz cv yolluyorsunuz onlar çağrıyor.

İş ilanlarında işyerinin plaza' da oluğu belirtilmiyor hanımefendi. Firma adını google' a yazdığımızda adrese bakıp öğreniyoruz.

İş ilanlarında işyerinin plaza' da oluğu belirtilmiyor hanımefendi. Firma adını google' a yazdığımızda adrese bakıp öğreniyoruz.

tırnak çıkarmadan cevap verelim sakin ve relax.bilindik firmalar merkez ofis ise plazalarda olduğnu herkes biliyor ,önce internetten adrese bakıp öyle başvuru yaparsınız strese de girmezsiniz

Son düzenleme:
Çevrendekiler değil de sen kendi kendini eziklemişsin. Bi güven kendine bacım :)
Karşında oturup seninle konuşacak ukala sandığın kız belki dünyalar tatlısı gelecek o an, ve onlar plaza da çalışıyor diye senden üstün değil. Hiç öyle düşünme. Kötü düşünceleri at kafandan. :)

benimde eşim iş arıyor
senelerdir tecrübesi var ve hakkaten işe ihtiyacımız var
bulup girerse kendini sağlama alasın çocuk yapaacağız o kadar yani..

siz bulmuşta bunuyor gibisiniz resmen
kimse işyerine giderken kırmızı halıyla karşılanmıyor
neler yaşıyoruz hoş sizde yaşamışsınızdır
gerçekten çalışmak istiyorsanız gidip görüşün
istemiyorsanızda çevrenize canım istemedi diyin
yada iş görüşmesi için arandığınızı söylemeyin

ben sizin yerinizde olsam onlar beni kücümseden ben üstten bakar onlarin moralini bozardim.madem cok umudunuz yok nasilsa kaybedecek bir seyim yok diye icinizden nasil geliyorsa öyle davranin.bakarsiniz bu durum hoslarina gider ise alinirsiniz.baskalari sizi ezecek karekterdeyse ezilmeye müstehaktirlar.yoksa ben gayet hümanist bir insanim.ama tepeden bakan insanlara da haddini bildiririm.siz de öyle yapin.

iş görüşmesine git, ama giderken kafan rahat git. Hatta rahat ol ve bunu karşı tarafa ver, o kapıdan girerken zaten işsizsin, çıkarken en kötü ihtimal geldiğin gibi geri dönmen olur ki bu da kaybedecek hiç bir şeyin olmadığı anlamına gelir.

Gerçekten sizle iş görüşmesine gelen bir aday sizin moralinizi bozabilir miydi?
Hani siz ve bazı arkadaşlar demiş ya haddini bildir,ezilme ez vs. gibi.
Mesela biri gelip bana artistlense ben açıkçası arkasından güler geçerim,hiç de kendimi kötü hissetmem.

Onun gibi kaç kişiyle muhatabım,her birini güzel kafama takarsam ohoooooo...
Hani yanlış anlaşılmasın da verilen akıllar bir bana mı garip geldi nedir?
Kibarlık ve efendilikten hiç kimse hiç bir şey kaybetmez bence.

Kuzum sen benım lafımı dınle, o gorusmeye gıt. İnan hissettiğin gibi olmayacak, hem olsa bıle ay bır daha gormeyecegın ınsanlar yanı karsındakıler bosveeer. Bız senle aynıyız valla benımde yarın gorusmem var aynı cekınceler bendede var senı anlıyorum o tarz hısler ama ınan boş..
Sen lafımı dınle ve git nolursa olsun bana bırsey olmayacak de :)

İki bira çakıp da gidin bak nasıl rahat oluyorsunuz

Dediginiz gibi herkes kibar ve efendi olsa zaten problem yok.Sorun öyle olmamalarindan kaynaklaniyor zaten.Zaten dis görünüse, sunuma önem verilen günümüz dünyasinda dalga gecip ciddiye almayalimda ne yapalim.Her sey sahte her sey para pul.Her sey kendini ne kadar iyi pazarlayabildiginle alakali.Bunlari kabullenemeyenlerde iste toplumda yer edinemiyorlar.Bugüne kadar yasadiklarimdan cikardigim ders bu.

Size cevap vermek istemistim ama alintilamayi unutmusum:)

Hayırlısı olsun vivelamour.Bu stresin yarısı regldense diğer yarısı da içine sinmeyen bir pozisyon olması sanırım.
Belki kıza sinir olmanın sebebi de budur.Hakettiğin yerde olsan ondan daha üst seviyede olacağını düşünüyorsundur.
Boşver bunları,denemekten zarar gelmez,hayırlıysa olsun.Belki bu iş sana basamak olur,bir kez adım attıktan sonra önün açılır.Bence o konuştuğun kız profesyonel bir üslup geliştirmiş olabilir.Kimbilir kaç kişiyle konuşuyor,ne saçma cevaplarla karşılaşıyor.Normalde öyle konuşmuyor olabilir:)

hiçbir grup mülakatını geçemeyen biri olarak grup mülakatlarına gitmiyorum ama aşmam gerek..

bireysel mülakatlarda ik cı bayılıyo sanki ama grup mülakatlarında sevdiremiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…