- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
O plaza ağzının orta yerine edesim varBu gazla gidip kızları dövermişim çat çat
![]()

Et tabi,inan tanışınca ne olduklarını anlayacaksın,ve gözünde büyüttüğün için kendine kızacaksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O plaza ağzının orta yerine edesim varBu gazla gidip kızları dövermişim çat çat
![]()
Sorma bende de var hatta birinden simdj geldim ☺☺☺☺
iş başvurusu yaptığınız yer elbetteki sizi çağıracak madem bu kadar strese giriyorsunuz plaza tarzı yerler seçmeyin ,sonuçta siz cv yolluyorsunuz onlar çağrıyor.
İş ilanlarında işyerinin plaza' da oluğu belirtilmiyor hanımefendi. Firma adını google' a yazdığımızda adrese bakıp öğreniyoruz.
Merhaba hanımlar. Sanırım herşeyi bu kadar büyüterek erken öleceğim. Şimdiki derdim de gitmek istemediğim iş görüşmesi hakkında.
Bir süredir iş arıyorum tahmini yüz tane başvurum var, ilanların çoğu halen aktif ve ben gerçekten çalışmak istiyorum. Hatta kendimi asalak gibi hissediyorum diye bir konum da mevcut. Ve Cuma günü gerçekten büyük bir şitketten telefon geldi yarın görüşmeye çağırdılar. Şirket büyük ama pozisyon küçük. Ama firma gerçekten kurumsal ve sanırım 8-5 mesaisi var. ( Birazdan küfür edeceğinizi duyar gibiyim ) Ama benimle konuşan ik yetkilisi inanılmaz ukala bir kızdı. Ve ben gidip sırf plazada çalıştığı ve büyük bir firmada olduğu için ukalalıkta master yapmış biri tarafından ezilmekten korkuyorum. Çünkü iş tecrübem olduğu kadar iş arama ve iş görüşmesi tecrübem de var ve korkuyorum. Nedense içimde kötü bir his var, gidip sükutu hayale uğrayacak gibi hissediyorum.
Dert kısmına gelince Cuma eşimin ailesiyle beraberdik ve onlara söyledim görüşmeyi. O ara annem aradı ona da söyledim. Şimdi yarın gitmezsem insanlar " vive de hem iş arıyor hem gitmiyor" diyecek diye korkuyorum. Hatta eşimden de çekiniyorum. Görüşmeye gitmeyebilir beklemeye devam edebilirim ama insanların ne diyeceğini düşünmek gerdi beni başıma ağrılar girdi.
Şirket dediğim gibi çok büyük bir firma. Gıdadan tekstile kozmetiğe bir çok alanda faaliyetleri var ama nedense içimde kötü hisler var ayaklarım gitmiyor. Ama dediğima gibi annem soracak naptın diye, kayınvalidem soracak, görümcem soracak, eşim soracak. Ve ben ezileceğim.
Bilmiyorum çok bunaldım regl oldum bu ay çok ağır geçiriyorum bunun da etkisi var mı bilmiyorum ama konuya çok taktım.
Bu arada eşimin ailesinde çalışan kadın yok. Kayınvalidem zaten emekli görümcem de çalışmıyor ev kadını. Yani eleştirecek durumda değil beni. Başıma ağrılar girdi hanımlar ne yapayım söyleyin ?
Gerçekten sizle iş görüşmesine gelen bir aday sizin moralinizi bozabilir miydi?ben sizin yerinizde olsam onlar beni kücümseden ben üstten bakar onlarin moralini bozardim.madem cok umudunuz yok nasilsa kaybedecek bir seyim yok diye icinizden nasil geliyorsa öyle davranin.bakarsiniz bu durum hoslarina gider ise alinirsiniz.baskalari sizi ezecek karekterdeyse ezilmeye müstehaktirlar.yoksa ben gayet hümanist bir insanim.ama tepeden bakan insanlara da haddini bildiririm.siz de öyle yapin.
İki bira çakıp da gidin bak nasıl rahat oluyorsunuzKuzum sen benım lafımı dınle, o gorusmeye gıt. İnan hissettiğin gibi olmayacak, hem olsa bıle ay bır daha gormeyecegın ınsanlar yanı karsındakıler bosveeer. Bız senle aynıyız valla benımde yarın gorusmem var aynı cekınceler bendede var senı anlıyorum o tarz hısler ama ınan boş..
Sen lafımı dınle ve git nolursa olsun bana bırsey olmayacak de :)
İki bira çakıp da gidin bak nasıl rahat oluyorsunuz![]()
Bi rahatlık geliyo beele.Ya ahahahahDeli
Hem belki o zaman oo alemciymiş bunlar alalım derler dimi![]()
Bi rahatlık geliyo beele.
Allah ne verdiyse sırıtaraktan cevaplıyon soruları,sonrası Allah kerim,
Ağız kokusu için de naneli sakız
Naabıyonuz la gapçık ağaazlılar diye dalarmışsın sohbeteahahah
valla benım mulakat tecrubem yok sayılır bide tam rahatlarsam ahahha![]()
Gerçekten sizle iş görüşmesine gelen bir aday sizin moralinizi bozabilir miydi?
Hani siz ve bazı arkadaşlar demiş ya haddini bildir,ezilme ez vs. gibi.
Mesela biri gelip bana artistlense ben açıkçası arkasından güler geçerim,hiç de kendimi kötü hissetmem.
Onun gibi kaç kişiyle muhatabım,her birini güzel kafama takarsam ohoooooo...
Hani yanlış anlaşılmasın da verilen akıllar bir bana mı garip geldi nedir?
Kibarlık ve efendilikten hiç kimse hiç bir şey kaybetmez bence.