- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
-
Ayni seyi söyledim. Aslaa vazgecmem dedim. Son bir hafta kalmis bana bunu yapamazsin dedim. Ama canim.yaniyo iste. Hamileligimin son gunleeini heyecanla gecirmem gerekirken bu konu yüzünden hic keyfim yokBen olsam vazgeçmem. Doğum belgesini vermem, eğer bi şekilde nüfus cüzdanı çıkarmaya gidersen dava açar değiştiririm o ismi derdim.
Aynısını diyecektim. Doğum belgesini asla vermem. İkna edin yanına onunda istediği bir isim koyunBen olsam vazgeçmem. Doğum belgesini vermem, eğer bi şekilde nüfus cüzdanı çıkarmaya gidersen dava açar değiştiririm o ismi derdim.
Kayinvalidem ikili oynamayi o kadar cok iyi beceriyoki. Bana ismi sordugunda guzel isimmis kizim vs dedi. Esim gitti geldi is değişti. Onceden sen bilirsin diyodu simdi asla koymam diyo.Kesinlikle sen haklisin eziyeti ceken sensin isim koymada sana duser.esin bencillik yapmis.doldurusa gelmis.su kv isi gucu yok zaten dedikodu yapma yuva yikma meraklilar.hepsi elibosluktan ugras yok.tek ugraslari ogullari ve gelinleri
Kp ismini mi istiyorlar acaba ondan comak soktuKayinvalidem ikili oynamayi o kadar cok iyi beceriyoki. Bana ismi sordugunda guzel isimmis kizim vs dedi. Esim gitti geldi is değişti. Onceden sen bilirsin diyodu simdi asla koymam diyo.
Yok hayir. Bi yakinlari var onun ismi olsun istiyolarmis. Ben de koymam dedim..Kp ismini mi istiyorlar acaba ondan comak soktu
Kayinvalidemin bi huyu vardir ben varken ogluna asla olumsuz bi sey demez. Ben yokken benim hakkimda konusur. Esime göre annesi iyi niyetli. Bide bana asla soylemezler ben yokken esim tekken soylerler ne diyeceklerse.Enişteyle son anda mı bozuştular, çocuğun adını son anda mı öğrendiler?
Neden baştan hımm, iyi deyip sonradan son dakika herşeyin içine etme çabasına giriyorlar?
Açıp sorsanıza kayınvalideye?
Kayinvalidemin bi huyu vardir ben varken ogluna asla olumsuz bi sey demez. Ben yokken benim hakkimda konusur. Esime göre annesi iyi niyetli. Bide bana asla soylemezler ben yokken esim tekken soylerler ne diyeceklerse.
Konuşma doğuma küs girMerhaba arkadaslar.. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Doğumuma 5 gün var. Su an annemdeyim. Memlekette. Sezeryan olacagi icin ben geldim. Kayinvalidem doguma gelemem gelsemde kalamam dedi. Burayada gelsen soguk zor olur dedi. Annemde ben gelaem 10 günden fazla kalamam sen gel 40 in cikana kadar kalirsin dedi. Her neyse geldim anneme. Esimde doğumdan 1 gun once gelecek 10 gun kalacak. Gelelim asil meseleye. Oğluma bi isim bulmustuk. Daha dogrusu ben buldum esimde olumli olumsuz pek bi sey demedi. Bi kac gun once esim ailesinin yanina gitti 3 gunlugune. Ordan dönünce benim koyacagim isme asla koymam demeye basldi. Sebep ailesinin sevmedigi bi enisteleri var. Onun adiymis. Her seyi hazır. Kapi süsü icin isim yadirdim. Hediyeliklere isim yazdirdim. Soranlara da bu ismi koyacagiz dedim. Kayinvalidem esimin kardesleri vs hepsi ismi biliyordu. Ama esim koye gidince ne olduysq asla o ismi koymam diyo. Kimlige sacma sapan bi sey yazdiririm yinede o ismi koymam diyo. Bu konuda tartistik ve 3 gündür hic konuşmuyoruz. Ne o beni ariyo ne ben onu ariyorum. Hamileligin son günlerinde maalesef böyle bi sey yaşıyorum. Inanin bastan tamamen hayir dese vazgecerdim ama doguma kalmis bi hafta bana o ismi koymam.diyo. ben de arama beni dedim. 3 gündür konusmadik. Ve ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ve bu bebege isim koyma hakkimin oldugunu dusunuyorum. Onlarin sevmedigi enisteleri beni ilgilendirmez. Siz olsaniz ne yapardiniz. Nasil ikna etneye çalışırdiniz esinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?