bir garip isim meselesi

nurella3449

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
197
181
103
36
Merhaba arkadaslar.. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Doğumuma 5 gün var. Su an annemdeyim. Memlekette. Sezeryan olacagi icin ben geldim. Kayinvalidem doguma gelemem gelsemde kalamam dedi. Burayada gelsen soguk zor olur dedi. Annemde ben gelaem 10 günden fazla kalamam sen gel 40 in cikana kadar kalirsin dedi. Her neyse geldim anneme. Esimde doğumdan 1 gun once gelecek 10 gun kalacak. Gelelim asil meseleye. Oğluma bi isim bulmustuk. Daha dogrusu ben buldum esimde olumli olumsuz pek bi sey demedi. Bi kac gun once esim ailesinin yanina gitti 3 gunlugune. Ordan dönünce benim koyacagim isme asla koymam demeye basldi. Sebep ailesinin sevmedigi bi enisteleri var. Onun adiymis. Her seyi hazır. Kapi süsü icin isim yadirdim. Hediyeliklere isim yazdirdim. Soranlara da bu ismi koyacagiz dedim. Kayinvalidem esimin kardesleri vs hepsi ismi biliyordu. Ama esim koye gidince ne olduysq asla o ismi koymam diyo. Kimlige sacma sapan bi sey yazdiririm yinede o ismi koymam diyo. Bu konuda tartistik ve 3 gündür hic konuşmuyoruz. Ne o beni ariyo ne ben onu ariyorum. Hamileligin son günlerinde maalesef böyle bi sey yaşıyorum. Inanin bastan tamamen hayir dese vazgecerdim ama doguma kalmis bi hafta bana o ismi koymam.diyo. ben de arama beni dedim. 3 gündür konusmadik. Ve ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ve bu bebege isim koyma hakkimin oldugunu dusunuyorum. Onlarin sevmedigi enisteleri beni ilgilendirmez. Siz olsaniz ne yapardiniz. Nasil ikna etneye çalışırdiniz esinizi

Ben olsam vazgeçmem. Doğum belgesini vermem, eğer bi şekilde nüfus cüzdanı çıkarmaya gidersen dava açar değiştiririm o ismi derdim.
Ayni seyi söyledim. Aslaa vazgecmem dedim. Son bir hafta kalmis bana bunu yapamazsin dedim. Ama canim.yaniyo iste. Hamileligimin son gunleeini heyecanla gecirmem gerekirken bu konu yüzünden hic keyfim yok

Kesinlikle sen haklisin eziyeti ceken sensin isim koymada sana duser.esin bencillik yapmis.doldurusa gelmis.su kv isi gucu yok zaten dedikodu yapma yuva yikma meraklilar.hepsi elibosluktan ugras yok.tek ugraslari ogullari ve gelinleri
Kayinvalidem ikili oynamayi o kadar cok iyi beceriyoki. Bana ismi sordugunda guzel isimmis kizim vs dedi. Esim gitti geldi is değişti. Onceden sen bilirsin diyodu simdi asla koymam diyo.

Bir benzerini kendi ailem zoruyla ben yasadim o ismi koydum ve pismanim.esim boynu bukuk kaldi o yuzden.sanki bir guc savasina ceviriyorlar.esinle uzlas son gunlerini zehir etme baskalari icin

Bir de ben sen yanina istedigin bi ismi koyabilirsin bu ismi soylemeyiz onu soyleriz dedim ama yok. Illaki ikna olacak oyle ya da böyle. Eger gidip kimlige sacma sapan bi sey yazdirirsan dogum iznim bitene kadar gelmem ailenin yaninada bebgi asla goturmem dedim. Bir hafta kala isim mi degisir dedim.

Kayinvalidemin bi huyu vardir ben varken ogluna asla olumsuz bi sey demez. Ben yokken benim hakkimda konusur. Esime göre annesi iyi niyetli. Bide bana asla soylemezler ben yokken esim tekken soylerler ne diyeceklerse.

Kayinvalidemin bi huyu vardir ben varken ogluna asla olumsuz bi sey demez. Ben yokken benim hakkimda konusur. Esime göre annesi iyi niyetli. Bide bana asla soylemezler ben yokken esim tekken soylerler ne diyeceklerse.

Siz de yüzleşin o zaman. Konuşun, niye ikili oynuyorsun, baştan neden söylemedin de son dakika huzurumuzu kaçırıyorsun diye...

İlk bebeğime ismini ben koydum,ikincisine ablası koydu.Analik hakkı diye birşey var,arkadaş kendi anasını saymayı biliyor da senin analog inan neden saygı duymuyor.Sen bebeğinin keyfini yaşa,tavır yaparsa esin kendi kaybeder

Konuşma doğuma küs gir

Kendi istememesi değil onların gazıyla reddediyor.
Sinir oldum
Bana bakma Sen güzellikle ikna et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…