bir garip isim meselesi

istediğin ismi koy kesinlikle taviz verme.bugün isme karışan yarın herşeye karışır çocuğun hakkında.babası istemeseydi baştan neyse de dolduruşa gelerek son anda fikir değiştirmesi iyi değil.

Siz de yüzleşin o zaman. Konuşun, niye ikili oynuyorsun, baştan neden söylemedin de son dakika huzurumuzu kaçırıyorsun diye...
Esim bana annem istemiyo demedi demezde. Koyden dondugu aksam isim konusunda ne dusunuyosun dedi.konu oyle acildi. Yok o bizim dusmanimizin adi aileme cok sikintilar yasatan adamin adi vs diyince anladim. Orda acilmis konu ve onlar istememis

Koymak istediğiniz isim ne merak ettim.
Ayrıca isim koyma sizin Hakkı'nız kv değil, ne isterseniz onu koyun

İlla onu koyma diyorsa da ve değiştireceksen yine onların dediği ismi koyma kendin seç yeni bir isim.

Ayni seyi söyledim. Aslaa vazgecmem dedim. Son bir hafta kalmis bana bunu yapamazsin dedim. Ama canim.yaniyo iste. Hamileligimin son gunleeini heyecanla gecirmem gerekirken bu konu yüzünden hic keyfim yok
Oğlumun ismini ben koymuştum.dediğin gibi bebek şekerine filanda yazdırmıştım.sonra kızımın ismine çok benzediği için karıştırmaya başladık.ben vazgeçtim karışacak diye.sonra eşimle başka bi isim bulup koyduk.yani çocuk doğduktan sonra karar verdik.ortak içinize sinen başka bi isim bulun bence.

Yanina 2. Isim olsun dedim zaten onu deriz dedim. O isim senin istedigin bi isim olsun dedim. Kabul etmiyo. Ben de vazgecmiyorum. Çünkü ismi cok benimsedim

Bu dedeler-nineler torun isimlerine neden bu kadar müdahale ediyorlar anlayamıyorum.
Bırakın da 9 ay karnında taşıyan doğduktan sonra 7/24 bakacak olan anne koysun ismi

Bu dedeler-nineler torun isimlerine neden bu kadar müdahale ediyorlar anlayamıyorum.
Bırakın da 9 ay karnında taşıyan doğduktan sonra 7/24 bakacak olan anne koysun ismi
Diger torunlarin hic birine karisilmadi. Ilk kaynim dedi bana ben bunismi koycam yigenime diye. Bende anne baba koyar ismi dedim. Kv ve kp bana hoc bi sey demediler. Sunu koy bunu koy diye. Ama anladimki gizliden esime diyolar. Bide esimin 5 kardesi var evliler bizimki ilk erkek torun. Onlardada erkek torun hevesi var ondan bu kadar karisildigini dusunuyorum

Yanina 2. Isim olsun dedim zaten onu deriz dedim. O isim senin istedigin bi isim olsun dedim. Kabul etmiyo. Ben de vazgecmiyorum. Çünkü ismi cok benimsedim
Yani bence bu kadar sorun yapmayın.isim bi boncuk derler bizde.birde yıllar sonra olmuş.önce bi sağlıkla alın kucağınıza.hamileliğinizin en heyecanlı günlerini böyle geçirmeyin bence.tamam o olmasın ama yine de ben koyucam ismini deyin.yine sizin istediğiniz olsun.

Bence doğduktan sonra birlikte tekrar karar verin.
Bi kere tatsızlık çıkmış
Yeni ortak bi isim bulabilirsinz beraber.

Milleti karıştırmadan..

Yazıklar olsun doğumuna günler kalan kadını bu şekilde geren herkese.
Yazıktır günahtır ya..
Nefret ediyorum böyle insanlardan.
O enişte sülaleye dün gece girmedi heralde. Çocuğun adı belirlenmiş. Hediyeleri hazırlanmış. Şimdi mi düştü tasası. Sırf bizim dediğimiz olsun muhabbeti. Vallahi asabım bozuldu.

doğuma beş gün kala isim için karısıyla kavga eden adam nadir bulunur heralde.
sağlıkla doğuma girip çıkın bir sağlıkla kucaginiza alın.
susleri astirin ve doğum sonuna kadar bu konuyu konuşmayın bence.
hastanedeki halinizi görünce belki vicdana gelir de orta yolu bulursunuz.
bu arada çok benzeri komsumun başına gelmişti.
adam bir süre kimliği cikaramadi.
evdekiler kadının istediği ismi söyledi ısrarla her yer öyle süslendi.
adam başka isim.
sonuç: iki isim koydular.
:)

Erkeklerin şu “sevmedigim kisinin ismini koydurmam “ takintisi yok mu. Cok gerizekalilar ya suan varya gicik oldum gercekten. Cunku benimkinde de o potansiyel var. Biz de hala isim bulamadik. Hangi ismi begensem o olmaz bi tanidigim var aoyleydi. Bu olmaz bi akraba var boyleydi. Delirecem ya. Bana yapilsaydi bu sey var ya sinir stresten gozume uyku girmezdi o derece sinirlenirdim. Zaten cok kolay sinirlenen bir yapim var. Çıldirirdim.

Ha doğurdu ha doğuracak karısını üç gündür merak edip aramayan bi adam... İyi bir koca değil anlaşılan ama İnşallah iyi bi baba olabilir. Bu isimden daha önemli çünkü.
Canimi acitanda bu zaten. Gerci ben o kadar sinirlendimki ailenin agziyla bana boyle yaklasamazsin diye bana ulaşabileceği.her yerden engelledim. Annemi arayabilirdi. Aramadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…