- 29 Ocak 2018
- 643
- 852
- 18
- 33
- Konu Sahibi nurella3449
-
Esim bana annem istemiyo demedi demezde. Koyden dondugu aksam isim konusunda ne dusunuyosun dedi.konu oyle acildi. Yok o bizim dusmanimizin adi aileme cok sikintilar yasatan adamin adi vs diyince anladim. Orda acilmis konu ve onlar istememisSiz de yüzleşin o zaman. Konuşun, niye ikili oynuyorsun, baştan neden söylemedin de son dakika huzurumuzu kaçırıyorsun diye...
Oğlumun ismini ben koymuştum.dediğin gibi bebek şekerine filanda yazdırmıştım.sonra kızımın ismine çok benzediği için karıştırmaya başladık.ben vazgeçtim karışacak diye.sonra eşimle başka bi isim bulup koyduk.yani çocuk doğduktan sonra karar verdik.ortak içinize sinen başka bi isim bulun bence.Ayni seyi söyledim. Aslaa vazgecmem dedim. Son bir hafta kalmis bana bunu yapamazsin dedim. Ama canim.yaniyo iste. Hamileligimin son gunleeini heyecanla gecirmem gerekirken bu konu yüzünden hic keyfim yok
AliKoymak istediğiniz isim ne merak ettim.
Ayrıca isim koyma sizin Hakkı'nız kv değil, ne isterseniz onu koyun
Yanina 2. Isim olsun dedim zaten onu deriz dedim. O isim senin istedigin bi isim olsun dedim. Kabul etmiyo. Ben de vazgecmiyorum. Çünkü ismi cok benimsedimOğlumun ismini ben koymuştum.dediğin gibi bebek şekerine filanda yazdırmıştım.sonra kızımın ismine çok benzediği için karıştırmaya başladık.ben vazgeçtim karışacak diye.sonra eşimle başka bi isim bulup koyduk.yani çocuk doğduktan sonra karar verdik.ortak içinize sinen başka bi isim bulun bence.
Diger torunlarin hic birine karisilmadi. Ilk kaynim dedi bana ben bunismi koycam yigenime diye. Bende anne baba koyar ismi dedim. Kv ve kp bana hoc bi sey demediler. Sunu koy bunu koy diye. Ama anladimki gizliden esime diyolar. Bide esimin 5 kardesi var evliler bizimki ilk erkek torun. Onlardada erkek torun hevesi var ondan bu kadar karisildigini dusunuyorumBu dedeler-nineler torun isimlerine neden bu kadar müdahale ediyorlar anlayamıyorum.
Bırakın da 9 ay karnında taşıyan doğduktan sonra 7/24 bakacak olan anne koysun ismi
Yani bence bu kadar sorun yapmayın.isim bi boncuk derler bizde.birde yıllar sonra olmuş.önce bi sağlıkla alın kucağınıza.hamileliğinizin en heyecanlı günlerini böyle geçirmeyin bence.tamam o olmasın ama yine de ben koyucam ismini deyin.yine sizin istediğiniz olsun.Yanina 2. Isim olsun dedim zaten onu deriz dedim. O isim senin istedigin bi isim olsun dedim. Kabul etmiyo. Ben de vazgecmiyorum. Çünkü ismi cok benimsedim
Canimi acitanda bu zaten. Gerci ben o kadar sinirlendimki ailenin agziyla bana boyle yaklasamazsin diye bana ulaşabileceği.her yerden engelledim. Annemi arayabilirdi. Aramadi.Ha doğurdu ha doğuracak karısını üç gündür merak edip aramayan bi adam... İyi bir koca değil anlaşılan ama İnşallah iyi bi baba olabilir. Bu isimden daha önemli çünkü.
Insaallah cok tesekkur ederimHayırlı doğumlar bu arada sinirden yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?