bir garip isim meselesi

Benim ilk oglumda bir isim secmistim. Tesadüfen esimin babasinin da ismi. Yani o isimi hep severdim. Ben esimin annesi babasi sevinir diye beklerken hic beklenmedik bir sekilde veto yedim istemediler. Baska isim daha iyi olur dediler. Esim bana istesen yine koy dedi,ama ben inat etmedim ve baska bir isim sectim. Ve ne söyliyim: Sonradan sectigim isim ogluma daha da güzel uydu ve yakisti. Esinizin tutumu üzücü gercekten.bence siz icinizden geldigi gibi hareket edin. Ama bu saatten sonra cocuk ile ilgili net tavrinizi da gösterin. Insallah bebeginiz sag selim kucaginiza gelir. Bende su anda ikinci bebegimi bekliyorum. En önemlisi onlar ve saglikli dogmalari

Sinorden gunlerdir uyumuyorum.zaten. hamilelk agirlastim onun zorluguda var. Takmamaya calisiyorum cunku hayatta en cok istedigim seye bi evlada sahip olmama gunler kalmis sinirlenmek strese girmek istemiyorum ama olmuyo isye

Sinorden gunlerdir uyumuyorum.zaten. hamilelk agirlastim onun zorluguda var. Takmamaya calisiyorum cunku hayatta en cok istedigim seye bi evlada sahip olmama gunler kalmis sinirlenmek strese girmek istemiyorum ama olmuyo isye
Esin cok ayip etmis bu konuda. Yani 9 ay ses cikartmayim son gunler asla demesi dusuncesizlikten baska bicbir sey degil. Erkekler gercekten bazen cok dusuncesiz olabiliyor.

İsim ne merak ettim. Kendi fikri yok gibi aile ağzıyla sizi üzüyor. Son günler zaten kavuşmaya az kalmış. Ne gerek var böyle tatsızlık çıkarmaya.

Nasıl 3 gündür aramaz? Siz ne heyecanlısınızdır şimdi. O süsler hazırlanırken aklı neredeymiş? Hey allahım, olacak iş mi? Kadınları derler ama erkekleri de anlamak çok zor.

Belki de dogum yapinca kiyamaz size. Ama bugunleri unutmayacaksiniz. İyice doldurmuslar.

Ay valla haklısınız bu isim konuları çok can sıkıcı... Bence bu hak kesinlikle anneye ait. Baba önerir ama anne isterse koyar olmalı adet. Hele büyüklerin isim koyma bide kendi isimlerini koyma çabaları deli ediyo. Ay düşününce yine ensemden ateş fırladı.

Ah ah şu konuları okuyunca benim kızımın isim meseleleri aklıma geliyor sınır küpüne dönüyorum.
Size tek tavsiyem ismini ne yapın edin kendiniz koyun!!!

Eniştenin adını yeni mi öğrenmişler? Farkında değiller miymiş onun adı olduğunun? Gerçekten var mı böyle bir enişte yoksa başka isim koydurmak için sizi mi kandırıyorlar? Zaten başka birinin adını istiyorlarmış, dertleri sevmedikleri enişte olsa bunu koy diye isim önermezler o ismi koyma da ne koyarsan koy derler.

Eşiniz bu konuda kesinlikle haksız asla vazgeçme
Benimde çocuğum tüp bebek ve eşim isim konusunda hiç zorluk çıkarmadı
O 9 ayın sizin için ne kadar zor geçtiğini benden iyi kimse bilemez

İsim hakkı size ait zaten anlaşmışsınızda her Ali birmi olacak peygamberlerden birinin adıda Ali odamı kötüymüş benim kvdede babasının adını koymak istedi senin baban varsa benim anamın babamında babası var olmaz dedim biz karar verdik dedim çocuk doğdu eşim hoca getirdi adını okusun diye bu sefer hocayı arkasına almaya çalıştı başka isim koyalım diye olmaz dedim sonuç benim istesiğim oldu ki o anda bile eşim yan çizmeye çalıştı bikerede sözünde dur ne konuştuysak o dedim sustu hatta annesine kızım olursa adını koyarım dedi hiç söz verme kızımız olursa onunda adı hazır dedim kestim önünü

Kesinlikle taviz vermeyi dusunmuyorim. Heleki 3 gündür beni arayip.sormayan bi adama asla taviz vermeyecegim. Isim konusundan daha cok bana yaptigi sey zoruma gidiyo. 10 ay once birlikte doktora gittigimizde sen asla hamile kalamazsin dedi doktor. Tup bebekle bile sansin yok dedi. Esim biliyo benim ne zorluklar yasadigimi hatta en iyi o biliyo buna ragmen boyle yapmasi benim daha cok canimi yakiyo.

Bu arada ben özel hastanede sezeryan ile doğurdum ve dogumumu oradaki hemşireler telefonum ile çektiler.Doktoruma bebeğin adını ve göbek adını kulağına soylettimHadi nüfusta başka isim koysun

bebeğinize ne kadar zor kavuşmuşsunuz.Lütfen bunları düşünerekte bebeğinizi üzmeyin.Elinizi karnınıza koyup istediğiniz isimle konuşun ve verdiği tepkiyi dinleyin bebeğiniz kendi ismini kendi de seçmiş olur.:)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…