- 3 Şubat 2018
- 25.950
- 111.673
- 598
- Konu Sahibi nurella3449
-
Sinorden gunlerdir uyumuyorum.zaten. hamilelk agirlastim onun zorluguda var. Takmamaya calisiyorum cunku hayatta en cok istedigim seye bi evlada sahip olmama gunler kalmis sinirlenmek strese girmek istemiyorum ama olmuyo isyeErkeklerin şu “sevmedigim kisinin ismini koydurmam “ takintisi yok mu. Cok gerizekalilar ya suan varya gicik oldum gercekten. Cunku benimkinde de o potansiyel var. Biz de hala isim bulamadik. Hangi ismi begensem o olmaz bi tanidigim var aoyleydi. Bu olmaz bi akraba var boyleydi. Delirecem ya. Bana yapilsaydi bu sey var ya sinir stresten gozume uyku girmezdi o derece sinirlenirdim. Zaten cok kolay sinirlenen bir yapim var. Çıldirirdim.
Esin cok ayip etmis bu konuda. Yani 9 ay ses cikartmayim son gunler asla demesi dusuncesizlikten baska bicbir sey degil. Erkekler gercekten bazen cok dusuncesiz olabiliyor.Sinorden gunlerdir uyumuyorum.zaten. hamilelk agirlastim onun zorluguda var. Takmamaya calisiyorum cunku hayatta en cok istedigim seye bi evlada sahip olmama gunler kalmis sinirlenmek strese girmek istemiyorum ama olmuyo isye
Aliymis. Cok da guzel bir isimİsim ne merak ettim. Kendi fikri yok gibi aile ağzıyla sizi üzüyor. Son günler zaten kavuşmaya az kalmış. Ne gerek var böyle tatsızlık çıkarmaya.
Ali birçok kişide var zaten. Nadir bir isim diye düşünmüştüm ben de. Hey Allahım.Aliymis. Cok da guzel bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?