bir garip isim meselesi

İsmi Ali olan peygamber mi varmış

Hangi dinin peygamberi?

benim esimde istedigim ismi istemedi
son gune kadar isim dusunduk
cok israr ettim ama sonunda baska isme karar verdik
kizim 6 aylik inan gecen ay guzel gelmeye basladi isim
Iki isim koymayi teklif edebilirsin

Bilmiyorum herkeste aynı taktik işe yarar mı ama ben genelde "Senin fikrin benim için çok önemli hayatım, sen ne düşünüyorsun?" diye başlarım ve hep benim istediğim olur. Eşim de inatlaşsam asla kabul etmez bir adam. Ama bir isim meselesi yüzünden nasıl hamile karısını aramaz adam?

Su erkeklerin ailelerinin agzina bakmasi kadar sevimsiz bisey var mi ya. Koskoca adam olmus artik baba olacak kendi akliyla hareket etmekten aciz. Ben olsam anasina babasina torun yuzu gostermezdim.

Sevmediği eniştenin adını yeni mi hatırlamış? Kendisi şu olsun diyor mu mesela? Siz yeni bir isim teklifinde bulunun bakalım ona ne diyecek? Yani eşinizdeki olay "bizimkilerin istediği isim olsun" tarzında bir anlayış mı ondan emin olamadım.

Tup bebek tedavisinin ne kadar zorlu bir surec oldugunu esiniz unutmus sanirim. Siz daglari tepeleri asmissiniz ufacik suda bogulacaksiniz kim oldugunu bilmediginiz bi tanidik yuzunden boyle tartisilir mi?
Allah.im keske evlat hasreti ceken ailelere de nasip etse saglikli hayirli bir bebek...

Arkadaslar bu aksam annem aniden rahatsizlandi. Ambulans geldi hastaneye gittiler. Kalp krizi şüphesiyle. Beni goturmediler. Evde aglayarak kaldim. Cok sukur su an iyi. Tansiyonu yukselmis biraz. Ama ömrümden ömür gitti resmen. Onlar hastanedeyken esim aradi. Agliyodum zaten. Isim faln umrumda degil o sırada. Cok konusamadim kapattik telefonu. Annemler geldiler annem cok iyi cok şükür. Esimde mesaj atti. Bak annen iyi uzulme. Aliyide uzme hissediyo seni diye. Allahim dedim ben ne kadar basit bi konu icin kendimi uzmusum. Annemj ilk defa boyle gördüm. Cpk şükür ki su an cok iyi

Geçmiş olsun. İyi bari sizin herif ikna olmuş bu vesile ile.

Bi karışmadıkları bu kalmıştı .

Sen bildiğinden saşma .

Okdr eziry çek daha doğucak bir ton uğraşıcaksın .
Bide son anda sana bu zulmü yapsınlar ..
PES!

Edit : kabul etmiş sanırım gözünüz aydın . Annenizede çook geçmişler olsunnn

Geçmiş olsun
Hiçbişey sağlığa benzemiyor böyle zamanlarda anlaşılıyor işte.
Eşinizde normale dönmüş sevindim.
Sizede hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

annene geçmiş olsun. sanırım bu sayede eşinde senin üzülmene kıyamadı, inandından vazgeçti. inşallah öyledir yine saçmalamaz anasının ağzıyla. sağlıkla gelsin ali

Beni yıllar öncesine götürdünüz. Eşimle nişanlıyken bir oğlumuz olursa şu ismi koyarız diye konuşmuştuk. Ve rabbim bize bir erkek evlat bağışladı. İsimde netiz. Ancak doğumuna 15 gün falan kala televizyonda engelli bir sporcumuzun hayat hikayesini veriyorlardı. Çocuktaki azime yaşam sevincine hayran kaldım.

Akşamına eşim geldi . Herşeyi anlattım dedim ki oğlumuzun ismini onun ismi koysak . Olur dedi .çocuk doğdu kulağına isim okundu . Ama bu arada dede ve babaanne öyle isimmi olurmuş biz istemiyoruz gibilerden sitem etmişler. Bana eşim bunu uzun bir süre sonra söyledi. Çocuk liseye gidiyor düşünün hala tam adıyla çağırmazlar. Zerre kadar kırılmadım. Tek farkımız eşim dik durdu cancağazım benim.

Evladınız adıyla yaşaşın . Hayırlı evlat olsun. Ve bırakın konuşan konuşsun. Kabullenen kabullensin. Vucudu, beyni, vicdanı sağlıklı evlat yetiştirmeye bakın

1. İsim senin istediğin 2. İsim onun istediği olsa olmaz mı?

adamın diğer tarafla ne yaşadığını bilmiyoruz

sizin oğlunuz ise onun da oğlu
2. bir isim koysun bari
tek taraflı düşünmeyin

hayırlısıyla bir avazda doğurun sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…