- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi nurella3449
-
Hahaha sen yaparsin ablam :)Nufus cuzdanina sacmasapan bir isim yazdiririm diyor he
O kocaya inat enisteye ulasirim,doguma cagiririm cocugu dogurur kucagina veririm
İsmi sizin isminiz olacak enistecigim size hayranim o yuzden derim
Boyle kocaya boyle kariHahaha sen yaparsin ablam :)
İsim hakkı size ait zaten anlaşmışsınızda her Ali birmi olacak peygamberlerden birinin adıda Ali odamı kötüymüş benim kvdede babasının adını koymak istedi senin baban varsa benim anamın babamında babası var olmaz dedim biz karar verdik dedim çocuk doğdu eşim hoca getirdi adını okusun diye bu sefer hocayı arkasına almaya çalıştı başka isim koyalım diye olmaz dedim sonuç benim istesiğim oldu ki o anda bile eşim yan çizmeye çalıştı bikerede sözünde dur ne konuştuysak o dedim sustu hatta annesine kızım olursa adını koyarım dedi hiç söz verme kızımız olursa onunda adı hazır dedim kestim önünü
Sevmediği eniştenin adını yeni mi hatırlamış? Kendisi şu olsun diyor mu mesela? Siz yeni bir isim teklifinde bulunun bakalım ona ne diyecek? Yani eşinizdeki olay "bizimkilerin istediği isim olsun" tarzında bir anlayış mı ondan emin olamadım.Merhaba arkadaslar.. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Doğumuma 5 gün var. Su an annemdeyim. Memlekette. Sezeryan olacagi icin ben geldim. Kayinvalidem doguma gelemem gelsemde kalamam dedi. Burayada gelsen soguk zor olur dedi. Annemde ben gelaem 10 günden fazla kalamam sen gel 40 in cikana kadar kalirsin dedi. Her neyse geldim anneme. Esimde doğumdan 1 gun once gelecek 10 gun kalacak. Gelelim asil meseleye. Oğluma bi isim bulmustuk. Daha dogrusu ben buldum esimde olumli olumsuz pek bi sey demedi. Bi kac gun once esim ailesinin yanina gitti 3 gunlugune. Ordan dönünce benim koyacagim isme asla koymam demeye basldi. Sebep ailesinin sevmedigi bi enisteleri var. Onun adiymis. Her seyi hazır. Kapi süsü icin isim yadirdim. Hediyeliklere isim yazdirdim. Soranlara da bu ismi koyacagiz dedim. Kayinvalidem esimin kardesleri vs hepsi ismi biliyordu. Ama esim koye gidince ne olduysq asla o ismi koymam diyo. Kimlige sacma sapan bi sey yazdiririm yinede o ismi koymam diyo. Bu konuda tartistik ve 3 gündür hic konuşmuyoruz. Ne o beni ariyo ne ben onu ariyorum. Hamileligin son günlerinde maalesef böyle bi sey yaşıyorum. Inanin bastan tamamen hayir dese vazgecerdim ama doguma kalmis bi hafta bana o ismi koymam.diyo. ben de arama beni dedim. 3 gündür konusmadik. Ve ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ve bu bebege isim koyma hakkimin oldugunu dusunuyorum. Onlarin sevmedigi enisteleri beni ilgilendirmez. Siz olsaniz ne yapardiniz. Nasil ikna etneye çalışırdiniz esinizi
Arkadaslar bu aksam annem aniden rahatsizlandi. Ambulans geldi hastaneye gittiler. Kalp krizi şüphesiyle. Beni goturmediler. Evde aglayarak kaldim. Cok sukur su an iyi. Tansiyonu yukselmis biraz. Ama ömrümden ömür gitti resmen. Onlar hastanedeyken esim aradi. Agliyodum zaten. Isim faln umrumda degil o sırada. Cok konusamadim kapattik telefonu. Annemler geldiler annem cok iyi cok şükür. Esimde mesaj atti. Bak annen iyi uzulme. Aliyide uzme hissediyo seni diye. Allahim dedim ben ne kadar basit bi konu icin kendimi uzmusum. Annemj ilk defa boyle gördüm. Cpk şükür ki su an cok iyi
Geçmiş olsunArkadaslar bu aksam annem aniden rahatsizlandi. Ambulans geldi hastaneye gittiler. Kalp krizi şüphesiyle. Beni goturmediler. Evde aglayarak kaldim. Cok sukur su an iyi. Tansiyonu yukselmis biraz. Ama ömrümden ömür gitti resmen. Onlar hastanedeyken esim aradi. Agliyodum zaten. Isim faln umrumda degil o sırada. Cok konusamadim kapattik telefonu. Annemler geldiler annem cok iyi cok şükür. Esimde mesaj atti. Bak annen iyi uzulme. Aliyide uzme hissediyo seni diye. Allahim dedim ben ne kadar basit bi konu icin kendimi uzmusum. Annemj ilk defa boyle gördüm. Cpk şükür ki su an cok iyi
Merhaba arkadaslar.. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Doğumuma 5 gün var. Su an annemdeyim. Memlekette. Sezeryan olacagi icin ben geldim. Kayinvalidem doguma gelemem gelsemde kalamam dedi. Burayada gelsen soguk zor olur dedi. Annemde ben gelaem 10 günden fazla kalamam sen gel 40 in cikana kadar kalirsin dedi. Her neyse geldim anneme. Esimde doğumdan 1 gun once gelecek 10 gun kalacak. Gelelim asil meseleye. Oğluma bi isim bulmustuk. Daha dogrusu ben buldum esimde olumli olumsuz pek bi sey demedi. Bi kac gun once esim ailesinin yanina gitti 3 gunlugune. Ordan dönünce benim koyacagim isme asla koymam demeye basldi. Sebep ailesinin sevmedigi bi enisteleri var. Onun adiymis. Her seyi hazır. Kapi süsü icin isim yadirdim. Hediyeliklere isim yazdirdim. Soranlara da bu ismi koyacagiz dedim. Kayinvalidem esimin kardesleri vs hepsi ismi biliyordu. Ama esim koye gidince ne olduysq asla o ismi koymam diyo. Kimlige sacma sapan bi sey yazdiririm yinede o ismi koymam diyo. Bu konuda tartistik ve 3 gündür hic konuşmuyoruz. Ne o beni ariyo ne ben onu ariyorum. Hamileligin son günlerinde maalesef böyle bi sey yaşıyorum. Inanin bastan tamamen hayir dese vazgecerdim ama doguma kalmis bi hafta bana o ismi koymam.diyo. ben de arama beni dedim. 3 gündür konusmadik. Ve ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ve bu bebege isim koyma hakkimin oldugunu dusunuyorum. Onlarin sevmedigi enisteleri beni ilgilendirmez. Siz olsaniz ne yapardiniz. Nasil ikna etneye çalışırdiniz esinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?