Anlamaz eminim, bide kavga çıkartırrrrrr:SKarşınıza alın direkt sorun size neden böyle davrandığını...
Iletişime geçmek her sorunu çözer...
Baktınız anlamıyor sizde mesafeli davranırsınız. Görüşmezsiniz.
Evet ama artık o kadar sık görüşmüyoruz arada gelir bakar sever giderBu kadar yakın oturmayı nasıl kabul ettiniz? Gerçekten hele sürekli bi arada olmak falan aklım almıyor gerçekten.
Anlamaz eminim, bide kavga çıkartırrrrrr:S
Aynen öyle, eşimin yanındada normalde nasılsa öyle pekte fark yok yanimisafir geldiğinde kıskanıyor....misafir gidince iyi...eleştirmesi bu yüzden sanki...eşiniz yanınızda olunca nasıl ki....
kv. sözünü hiç esirgemiyor anlattığınıza göreAynen öyle, eşimin yanındada normalde nasılsa öyle pekte fark yok yani
Evett kesinlikle hiç esirgemez hicccc. Haklısınız en iyisi mesafe sanırımkv. sözünü hiç esirgemiyor anlattığınıza göre....olabildiğiniz kadar mesafeli olun. ...sizde sözlerinizi yerine göre söyleyin ki; kendinizi koruyun....
Ay aynen öyle yaaa , kızımı evlendircekmis büyüyünce daha:)Bu kaynanalarda bizi gömünce rahat edecekler. İçim şişiyor vallahi
Benim ki 60 yaşında genç diye üzülüyordum. Senin durum daha vahim 45 yaşında
Çıldırmamak elde değil kaynanamın anası 95 yaşında vefat etmiş. Ortalama öyle olsa daha 35 sene var. Off ben deliriyorum sanırım. Kötü kötü düşünceler başladı. Psikolojim bozuldu.Ay aynen öyle yaaa , kızımı evlendircekmis büyüyünce daha:)
Çok haklısınız zaten ne zaman çıkmamaya başladım ozamandan beri böyle . Çok zor biri maalesef. Arkadaşımda onu bozdu " ben yabancimiyim sanki x'in Samimiyetini bildiğim için yapıyorum biz hep böyleyiz dedi bozuldu. Ondan beri kızada gıcık:)))zor bir kaynananiz var belliki.
gorumceyle küsüp yukarı çıkmadığıniz için fena dert ediniyor.bunuda bu şekilde size laf sokarak ezerek açığa vuruyor.
değişmesinin sebebi artık onun kurallarının geçmemesi.
bunun farkinda ki başkalarının yanında kusuyor içindekileri.
misafirin yanında bişey deyince sizde misafire cevap verin.direk musafirle muhatap olun onu araya katmayin fırsat vermeyin.
yalnızken bişey söylemeyin.
böylelikle hem siz rahatlarsiniz o baskalarinin yanında bozulmanın nasıl olduğunu anlarsa birdaha yapmaz belki...
fazla sessizlikte iyi değil.
saygısızlık yapmadan kendinizi savunmayı öğrenin.
Delirmemek elde değil ki keşke iyi olsalarda bu düşünceleri getirmeseler dimi ama.Çıldırmamak elde değil kaynanamın anası 95 yaşında vefat etmiş. Ortalama öyle olsa daha 35 sene var. Off ben deliriyorum sanırım. Kötü kötü düşünceler başladı. Psikolojim bozuldu.
Normalde iyiydik bizde ama kv çok dedikoducu kimsenin iyiliğini istemez. Bana karşı bir yanlışı yoktu ama milleti savunduğum için benimle kötü oldu. Bi de oğluna çok düşkün benşm yanımda olsun hemen küser.Delirmemek elde değil ki keşke iyi olsalarda bu düşünceleri getirmeseler dimi ama.kendide biliyo bana bi kere kızım dese ben kendi kızından iyiyim ona karşı ama işte böyle olunca kötü oluyorum demekki
Sorma yaaa aynı bizimkide oğluna düşkün kızıma düşkün yolda bile hiç gormuyomus gibi sever misafirin yanında seviyo çocuk Benle tek kalıyo diye bana bağlı olcak diye korkuyo, kızım onun kucağında bana bakıyo yok diyo o sana bakmıyo, siyah renge gidiyo gözü, sana hiç benzemiyo, biri bana benzetse haaaayyyyiiirrrr ona benzemiyo halasinaaa benziyoooooor "çok şaşıyorum tabiki sevsin ne mutlu bana ama ben ailemde öyle görmedim tuhafıma gidiyo benim kızımın bana benzemesini istemiyo bu nası is :)Normalde iyiydik bizde ama kv çok dedikoducu kimsenin iyiliğini istemez. Bana karşı bir yanlışı yoktu ama milleti savunduğum için benimle kötü oldu. Bi de oğluna çok düşkün benşm yanımda olsun hemen küser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?