- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Çatacak çok yanlış adres buldun canım benim hadi hadi. Burdan sana ekmek çıkmaz.İyide bundan size ne?? Buraya konu açacak kadar önemsiyorsanız kıskanıyorsunuz bence çok düşündüğünüz kuzeninizi ?
Çünkü kardeş gibi büyüdüm. Iyi olmasını, sağlıklı kararlar vermesini en çok ailesi ister.Üzerinize elzem olmayan şeyleri neden dert ediyorsunuz bilsem...
Doğru soylemedigini emin olmasak burada bu konu olmazdı.Belki de dogru soyluyor olamaz mi?
Ayrica daha yasca buyuk ve guclu erkek seviyor belli ki,bundan size ne ki?daha neler ya
Asla müdahale etmiyoruz fakat uyarıyoruz. Ablasıyız. Sonunda elbette haklı çıkıyoruz.Yalan söyleme kısmına ne yapılır bilmiyorum ama ikili iliskilerine müdahale edemezsiniz ki..
Noldu sende eğlendin baya herhalde.Sizinle dalga geciyor, kendince egleniyor, bu kadar kafa yordugunuza gore bu konuda basarili
Karışmasını asla istemiyorum fakat buraya gelip kıskanıyorsun, sanane diyene de cevabim olur elbetteBuralar karışır
Yanı ufacık bir ima bile kabul etmiyor.Bence bi uzmana danışmakta fayda var. Ilk önce siz gidip uzmana durumu anlatın. Bu durumda tedavi gerekir mi diye yol yordam öğrenin. Sonra gerekirse kuzeni de bi psikolga götürürsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?