- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yanı bu çocukla birlikte olmadığına emindik ama karşımızda saatlerce şu konuda kavga ettik diye anlatıyordu fakat o zamanlar çocuk başka bir kız ile sevgiliydi görüyorduk fotoğraflarınıMitoman mı deniyordu ?
Böyle yalan söyleyene,yanlış yazdıysam düzeltiverin
Evet o durum gerçekten sıkıntı ,bir psikologdan yardım alabilirsiniz, yol göstermesi açısındanAsla müdahale etmiyoruz fakat uyarıyoruz. Ablasıyız. Sonunda elbette haklı çıkıyoruz.
Bizim için sorun gerekli ve gereksiz durumlarda ihtiyacı olmadığı halde yalanlar söylemesi.
Şöyle bir örnek vereyim.kuzeninizin hayatına neden bu kadar müdahil oluyorsunuz ki? bırakın iyi olur allahtan kötü olur kuldan..
Ben size hak verdim neden bu kadar tepki var anlayamadım. Insan kuzenini dusunemez mi bu bile suç olmuş saka gibi gerçektenÇünkü kardeş gibi büyüdüm. Iyi olmasını, sağlıklı kararlar vermesini en çok ailesi ister.
Bize ünlü biri hakkında illa konserime gel diye bana yazıyor diyordu peki bu kişiyi nereden tanıyorsun dediğimizde de daha ilginç yalanlar söylüyordu.Ben size hak verdim neden bu kadar tepki var anlayamadım. Insan kuzenini dusunemez mi bu bile suç olmuş saka gibi gerçekten
Sizinle dalga geciyor, kendince egleniyor, bu kadar kafa yordugunuza gore bu konuda basarili
bu sorun psikolojik bence. bunun bir adı vardı tam olarak hatırlamıyorum. aslında kaygınızı da doğal buluyorum ama keşke ikili ilişkilerini anlatmasaydınız yani reel olan yaşça olgun ilişkileriniŞöyle bir örnek vereyim.
Biz kuzenimin o çocuk ile gerçekten sevgili olmadığına emindik. Anlattıklarının doğru olmadığını da biliyorduk. Fakat sanki bir sebepten kavga etmişler gibi saatlerce karşımızda ağlıyordu. Yanı olmayan bir ilişkinin kavgasını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu
Ciddi anlamda bir sıkıntısı var bence. Saatlerce olmayan ilişkiye ağlaması falan çok ilginç. Kesinlikle bir psikolojik rahatsızlığı çıkacak kuzeninizinBize ünlü biri hakkında illa konserime gel diye bana yazıyor diyordu peki bu kişiyi nereden tanıyorsun dediğimizde de daha ilginç yalanlar söylüyordu.
Peki şöyle örnek vereyim size. Ailesine arkadaşımda kalmaya gidiyorum diyor arkadaşının evi 20 dakika mesafede. Fakat kuzenim buradan saatlerce uzaklıkta bir otelde adamla kalıyor. Siz buna endişelenmez misiniz?bu sorun psikolojik bence. bunun bir adı vardı tam olarak hatırlamıyorum. aslında kaygınızı da doğal buluyorum ama keşke ikili ilişkilerini anlatmasaydınız yani reel olan yaşça olgun ilişkilerini
Biz o yaşta biri ile olmasının ailevi ilişkilerini çok zedeleyeceğini ve o adamın kendisine zarar vereceğini uygun bir dille anlatmıştık ve çok geçmeden de bunları gördükBenim kuzenim de böyle yalancı nasıl düzelir bilmiyorum. Daha çocukken birlikte oyun oynadığımızda inanılmaz hikayeler, yalanlar uydururdu. O zamanlar inanırdım ama büyükdükçe anlattığı her şeyin yalan olduğunu fark ettim. Doğduğundan beri yalan söylüyor sanki başka bir dünyada yaşıyor gibi. Hayal ürünü sevgililer, kavgalar, ayrılmalar, barışmalar daha neler neler... En küçük şeyler için bile yalan söylüyor. Aa gelirken bakkala mı uğradın desek hayır asla gitmiyorum o bakkala der ama elinde ekmek poşeti vardır. Bunun için neden yalan söylenir ki sadece sohbet için sorulmuş bir soru. Bu psikolojik bir rahatsızlık ama kimse kabul etmiyor. Yalancı sadece diye geçiştiriyorlar. Kuzenim yıllardır böyle o yüzden artık çok nadir görüşüyoruz.
Kuzeninizin ikili ilişkileri için bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Konuşup akıl vermekten başka ne yapabilirsiniz ki?
Kız 19 yaşında hanımefendi.30 yasinda kizin hayatindan size ne?
Dikkatli olmasi konusunda uyarirsiniz gerisi sizi ilgilendirmez
Anasi babasi dusunsun gerekirse.
Biraz kiskanclik mi var ne?
Herkese merhaba.
Benim çok güzel alımlı bir kuzenim var. Çocukluğumuz birlikte geçti ve ben ondan 5 6 yaş kadar büyüğüm. Kendisi başarılı iyi bir okulda iyi bir bölümü kazandı. Herkesin ilgisini çekebilecek bir kız yani.
Kuzenimi çok beğenmeme rağmen ve gayet dikkat çekici bir kız olmasına rağmen ütopik yalanlar söylüyor ve bazı konularda takıntısı var
Ve ben ablası ile artık bu durumdan endişeleniyoru..
Ornek vermek gerekir ise. Kendisi bundan 1-2 sene önce dershanelerinde 1. Olan bir çocuk ile görüşmeye başladığını söyledi. Çocuğu biliyoruz yani reelde böyle bir insan var ve bir milletvekili oğlu.Kendisine pahalı hediyeler aldığını, hatta ona bir ev satın aldığını fakat bu evi istemediğini,bağışladığını vs. Söyledi. Biz tabiki inanmadik ama yuzune de diyemedik yalan söylediğini düşündüğümüzü.. Kendisi işin boyutunu arttırıp çocuğun pahalı arabasını vurduğunu paramparça ettiğini iddia etti. Ve en son ayrıldıklarını çocuğun evine gidip bütün eşyaları mahvettiğini söyledi. Biz kuzenimin bu çocuk ile birlikte iken hiç fotoğraflarını görmedik. Ve hatta sosyal medyada birbirlerini dahi takip etmiyorlardı. Kuzenimin böyle yalanlara ihtiyacı yoktu fakat kafasında bir hayal dünyası kurup bizi de buna inandırmaya çalıştığını düşünüyorum.
Bir başka konu ise kendisinden 14 yaş büyük bir iş adamı ile görüşmeye başladığını söyledi bize. Adam boşanmış ve bir çocuk babası. Kuzenim arkadaşında kalmaya diye defalarca bu adam ile şehir dışında kalmış. Biz uyardık fakat dinlemedi. En sonunda ise kendisi ayrıldı.
Şimdilerde ise yine kendisinden 5 6 yaş büyük olan ve asla onun tipi olmayan fakat prestijli bir işi olan birisi ile birlikte.
Ben kuzenimin ikili ilişkilerinde en önce prestije önem verdiğini farkettim. Fakat bende istiyorum ki. Kendi yaşıtı olan insanlar ile birlikte olsun. Birlikte vakit geçirsin.
30lu yaşlarda bir tanıdığımız hakkında kendisine yazdığını ve hatta isterse kendisinde kalabileceğini söylediğini söyledi. Bende görüşmeyi kestim tersledim bana asıldı resmen dedi. Bizde adam ile görüştük hesap sorduk ve bana Benim daha önce 30 yaşında sevgilim vardı nolcak dediği için bende açıkçası yürüdüm dedi.
Kuzenimi seviyorum. Ilgi çekmek için bunları yapmasına asla gerek yok gerçekten çok güzel bir kız. Fakat yaşadığı durum psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum. Biz mi abartıyoruz acaba. Söylesek yardım asla kabul etmez.
Insan alay etmek için başkasının karşısında olmayan şeyler için saatlerce ağlar mı pekiBenim de ilk aklima bu geldi.
Ee soyleseydin hemenYanı bu çocukla birlikte olmadığına emindik ama karşımızda saatlerce şu konuda kavga ettik diye anlatıyordu fakat o zamanlar çocuk başka bir kız ile sevgiliydi görüyorduk fotoğraflarını
Olsun tabiki en iyisini hak ediyor. Biz zaten karışamayız ama dışarıdan bir göz daha objektif olabilir bazen.Belli ki okumuş olmakla olmuyor zeka akıl, kuzeninizin evliliği belli zengin parası olan her hengi biriyle evlenirha buna karışabilirmisiniz sanmiyorum
Ee soyleseydin hemen
Madem kardes gibi buyudun; canim ne salliyon sen ya adam baskasiyla cikiyonerden cikiyo bu yalanlar seklinde sakayla karisik sorsana.
Sonucta kardes gibi kuzenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?