Bir garip kuzen vakası

Asla müdahale etmiyoruz fakat uyarıyoruz. Ablasıyız. Sonunda elbette haklı çıkıyoruz.
Bizim için sorun gerekli ve gereksiz durumlarda ihtiyacı olmadığı halde yalanlar söylemesi.
Evet o durum gerçekten sıkıntı ,bir psikologdan yardım alabilirsiniz, yol göstermesi açısından

kuzeninizin hayatına neden bu kadar müdahil oluyorsunuz ki? bırakın iyi olur allahtan kötü olur kuldan..
Şöyle bir örnek vereyim.
Biz kuzenimin o çocuk ile gerçekten sevgili olmadığına emindik. Anlattıklarının doğru olmadığını da biliyorduk. Fakat sanki bir sebepten kavga etmişler gibi saatlerce karşımızda ağlıyordu. Yanı olmayan bir ilişkinin kavgasını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu

Çünkü kardeş gibi büyüdüm. Iyi olmasını, sağlıklı kararlar vermesini en çok ailesi ister.
Ben size hak verdim neden bu kadar tepki var anlayamadım. Insan kuzenini dusunemez mi bu bile suç olmuş saka gibi gerçekten

Belli ki okumuş olmakla olmuyor zeka akıl, kuzeninizin evliliği belli zengin parası olan her hengi biriyle evlenir ha buna karışabilirmisiniz sanmiyorum

bu sorun psikolojik bence. bunun bir adı vardı tam olarak hatırlamıyorum. aslında kaygınızı da doğal buluyorum ama keşke ikili ilişkilerini anlatmasaydınız yani reel olan yaşça olgun ilişkilerini

Bize ünlü biri hakkında illa konserime gel diye bana yazıyor diyordu peki bu kişiyi nereden tanıyorsun dediğimizde de daha ilginç yalanlar söylüyordu.
Ciddi anlamda bir sıkıntısı var bence. Saatlerce olmayan ilişkiye ağlaması falan çok ilginç. Kesinlikle bir psikolojik rahatsızlığı çıkacak kuzeninizin

Parali erkeklerle ilgileniyor demek ki. Ilgilensin, bunda dert edecek bisey yok ki? Yalan konusuna gelince, kendi hayati hakkinda atip tutuyo. Sizin hakkinizda orda burda atip tutsa konunun boyutu degisir. Herkes kendi bilir hayatina nasil yon verecegini. Cok seyapmamak lazim.

30 yasinda kizin hayatindan size ne?
Dikkatli olmasi konusunda uyarirsiniz gerisi sizi ilgilendirmez
Anasi babasi dusunsun gerekirse.

Biraz kiskanclik mi var ne?

Benim kuzenim de böyle yalancı nasıl düzelir bilmiyorum. Daha çocukken birlikte oyun oynadığımızda inanılmaz hikayeler, yalanlar uydururdu. O zamanlar inanırdım ama büyükdükçe anlattığı her şeyin yalan olduğunu fark ettim. Doğduğundan beri yalan söylüyor sanki başka bir dünyada yaşıyor gibi. Hayal ürünü sevgililer, kavgalar, ayrılmalar, barışmalar daha neler neler... En küçük şeyler için bile yalan söylüyor. Aa gelirken bakkala mı uğradın desek hayır asla gitmiyorum o bakkala der ama elinde ekmek poşeti vardır. Bunun için neden yalan söylenir ki sadece sohbet için sorulmuş bir soru. Bu psikolojik bir rahatsızlık ama kimse kabul etmiyor. Yalancı sadece diye geçiştiriyorlar. Kuzenim yıllardır böyle o yüzden artık çok nadir görüşüyoruz.

Kuzeninizin ikili ilişkileri için bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Konuşup akıl vermekten başka ne yapabilirsiniz ki?

bu sorun psikolojik bence. bunun bir adı vardı tam olarak hatırlamıyorum. aslında kaygınızı da doğal buluyorum ama keşke ikili ilişkilerini anlatmasaydınız yani reel olan yaşça olgun ilişkilerini
Peki şöyle örnek vereyim size. Ailesine arkadaşımda kalmaya gidiyorum diyor arkadaşının evi 20 dakika mesafede. Fakat kuzenim buradan saatlerce uzaklıkta bir otelde adamla kalıyor. Siz buna endişelenmez misiniz?

Biz o yaşta biri ile olmasının ailevi ilişkilerini çok zedeleyeceğini ve o adamın kendisine zarar vereceğini uygun bir dille anlatmıştık ve çok geçmeden de bunları gördük

Olmayan şeyleri yaşamış gibi anlatması ruh hastalığı da olabilir basit bir ilgi çekme çabası da, bilemeyiz.

İkili ilişkileri sizi ilgilendirmez. Kendinden yaşça büyük, olgun, işi gücü oturmuş adamlardan etkileniyor olabilir, bu normal. Anormal bir durum yok ortada.

Yanı bu çocukla birlikte olmadığına emindik ama karşımızda saatlerce şu konuda kavga ettik diye anlatıyordu fakat o zamanlar çocuk başka bir kız ile sevgiliydi görüyorduk fotoğraflarını
Ee soyleseydin hemen
Madem kardes gibi buyudun; canim ne salliyon sen ya adam baskasiyla cikiyo nerden cikiyo bu yalanlar seklinde sakayla karisik sorsana.

Sonucta kardes gibi kuzenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…