- 5 Mart 2017
- 198
- 203
- 23
- 32
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Insan alay etmek için başkasının karşısında olmayan şeyler için saatlerce ağlar mı peki
Peki şöyle örnek vereyim size. Ailesine arkadaşımda kalmaya gidiyorum diyor arkadaşının evi 20 dakika mesafede. Fakat kuzenim buradan saatlerce uzaklıkta bir otelde adamla kalıyor. Siz buna endişelenmez misiniz?
Sizin kız kardeşiniz annenizden babanızdan habersiz kendisinden 14 yaş büyük bir adamla başka bir şehirde otelde kalacak ve siz buna normal mi diyeceksiniz. Hiç sanmıyorumOlmayan şeyleri yaşamış gibi anlatması ruh hastalığı da olabilir basit bir ilgi çekme çabası da, bilemeyiz.
İkili ilişkileri sizi ilgilendirmez. Kendinden yaşça büyük, olgun, işi gücü oturmuş adamlardan etkileniyor olabilir, bu normal. Anormal bir durum yok ortada.
Bu tarz yalanlari cogu genc kiz soyliyor.
Arladasimda kalicam deyip sevgilide kalmak gibi
Ac telweon yanlis yoldasin kardesim.
Basina birsey gelecek
Gerekirse annene soyliycem de
Madem bu kadar endiselisin
Kac yasinda?Yaşadığımız şehirden 5 saat uzaklıkta bir şehirde kaldılar. Ve biz bunu sonradan öğrendik. Bize arkadaşında gibi internetten bulduğu sofra resimleri atmış.
Bence çok iyi bir kuzensiniz ki onun sıkıntısını kendi sorununuz gibi düşünüp endişeleniyorsunuz. Hiç karşılaşmadığım bişey ama kızın bir sıkıntısı oldğu belli ailesine anlatamaz mısınız siz tek başınıza bişey yapamazsınız gibi anne baba da bilmesi gerekiyorŞöyle bir örnek vereyim.
Biz kuzenimin o çocuk ile gerçekten sevgili olmadığına emindik. Anlattıklarının doğru olmadığını da biliyorduk. Fakat sanki bir sebepten kavga etmişler gibi saatlerce karşımızda ağlıyordu. Yanı olmayan bir ilişkinin kavgasını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu
endişelenirim onun adına üzülürüm ama bu kadar dahil olmam buraya konu açacak kadar. neticede kendi kararlarını verebilecek yasta resit bi insan. üzülürüm sadecePeki şöyle örnek vereyim size. Ailesine arkadaşımda kalmaya gidiyorum diyor arkadaşının evi 20 dakika mesafede. Fakat kuzenim buradan saatlerce uzaklıkta bir otelde adamla kalıyor. Siz buna endişelenmez misiniz?
Kuzenim 19 yaşındaKac yasinda?
Ben zaten en önce yalan söyleme huyundan bahsettim ama insanlar istedikleri noktadan baktıkları için sadece ikili ilişkilere yöneldilerendişelenirim onun adına üzülürüm ama bu kadar dahil olmam buraya konu açacak kadar. neticede kendi kararlarını verebilecek yasta resit bi insan. üzülürüm sadece
Alican karsina konusucan canimKuzenim 19 yaşında
Reşit değilse de onluk bir durum yok bence. Anası var babası var. Memlekette dert yokmuş gibi dert aranıyor insanlar kendine...Kuzeniniz reşit ise, sizlik bir durum yok. Siz kendi yaşıtınızla birlikte olun madem tercihiniz bu yönde. O da kendine böyle bir hayat layık görmüş demekki.
Ben bastan 30 yasinda anlamisim nedenseKuzenim 19 yaşında
Ablası biliyor onunla konuşuyoruz fakat ne yaparız ederiz bilmiyoruz. Çok alıngan karşımıza alıp konuşamayız.Bence çok iyi bir kuzensiniz ki onun sıkıntısını kendi sorununuz gibi düşünüp endişeleniyorsunuz. Hiç karşılaşmadığım bişey ama kızın bir sıkıntısı oldğu belli ailesine anlatamaz mısınız siz tek başınıza bişey yapamazsınız gibi anne baba da bilmesi gerekiyor
Ne sizin derdiniz ya. Dert olarak görmüyor isen okumazsın yorum yapmazsın.Reşit değilse de onluk bir durum yok bence. Anası var babası var. Memlekette dert yokmuş gibi dert aranıyor insanlar kendine...
Sizde yorum yapmaya üşenmemişsiniz hemde hiç bir yardımı olmayacak yoruma !! TebriklerBen buraya kndi derdimi yazmaya üşeniyorum valla !! tebrikler konu sahibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?