• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip mesajlasma.. Fikir verir misiniz?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayda mesajlarda ben bir gariplik kirilacak bir seyde görmedim.
Bazen erkekler anlamazlar. Hem bastan alistirmayin öyle izin onay olaylarina..
İzin almadim :)
Sorun yok dimi demek ona verdigim degeri gosteriyodu aslinda ama hoduk anlamadi!!

Nasil bir kafada sizce? Acar misiniz biraz?
Canım adam sorun mu çıkarmak istiyorsun filan demiş izin verip vermemek umrunda bile değilmiş haber ver yeter ben gidiyorum diye ne bu izin alayım yok onay versin gitme dese dizini kırıp evinde mi oturacaktın?Sevgiliniz olduğunda bir birey olduğunuzu unutmayın lütfen boyunduruk altına aldıklarında seviyor olmuyorlar.

acaba şey demesini mi bekledin içten içe, şimdi oraya gidiyosun ama beni unutursun vs gibi. yani biraz kıskanılmak istemiş olabilir misin:KK66:

Canım adam sorun mu çıkarmak istiyorsun filan demiş izin verip vermemek umrunda bile değilmiş haber ver yeter ben gidiyorum diye ne bu izin alayım yok onay versin gitme dese dizini kırıp evinde mi oturacaktın?Sevgiliniz olduğunda bir birey olduğunuzu unutmayın lütfen boyunduruk altına aldıklarında seviyor olmuyorlar.
Peki canim ben nasil davranmaliyim yazayim mi hicbisey olmamis gibi?
Yani ben nasil davranacagimi bilmiyorum ince davranayim derken oduna carptim sanirim.

acaba şey demesini mi bekledin içten içe, şimdi oraya gidiyosun ama beni unutursun vs gibi. yani biraz kıskanılmak istemiş olabilir misin:KK66:
Hayir :)
Konuyu o acti zaten ben de birkac foto attim akabinde :) filan devam ettik oyle..
İnce bir davranis yapim dedim de olmadi simdi sikinti bende mi?

boşverin. hayatınızın merkezi yapmayın.
merak eden yazar zaten.
ve inanın öyle de oluyo. eğer 2 günden fazla yazmıyosanmerak etmiyodur. gerçi seiz baya sevgilisiniz o zaman durum farklı.
siz yazmayın.

Bastan ipleri vermeye calismissin ama allahtan tutmamis ipleri:) kiskanilmak hos bisey ama bunu onay almakla karistirma bebegim.

Peki canim ben nasil davranmaliyim yazayim mi hicbisey olmamis gibi?
Yani ben nasil davranacagimi bilmiyorum ince davranayim derken oduna carptim sanirim.
Valla çocuk gayet ince bana göre kızmamış laf etmemiş siz kendinizce öyle davransın mı istiyorsunuz artık karışsa sevilme hissine mi kapılacaksınız ben onu anlamadım yani neyse.Bu konu hakkında konuşmayın artık bence kapatın zaten adam ilgilenmiyor.Adam nasıl konu açarsa öyle devam et onu bekle bence sen gene bir şey yazsan konu oraya gider filan kötü olur.

Valla çocuk gayet ince bana göre kızmamış laf etmemiş siz kendinizce öyle davransın mı istiyorsunuz artık karışsa sevilme hissine mi kapılacaksınız ben onu anlamadım yani neyse.Bu konu hakkında konuşmayın artık bence kapatın zaten adam ilgilenmiyor.Adam nasıl konu açarsa öyle devam et onu bekle bence sen gene bir şey yazsan konu oraya gider filan kötü olur.
Bana beni tersliyor gibi geliyor oysa ki cok basit bir sekilde kapatabilirdik konuyu ama zora sokmayacagim durumu.

Back
X