- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Nerden anladiniz?Bence sizden çok etkilenmemiş arayıp sormayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladiniz?Bence sizden çok etkilenmemiş arayıp sormayın.
Tersliyorsa hiç ses etme artık bırak yazma o seni merak etsin bir de sakın bir daha izin alayım onaylasın deme bak sonra seni bırakır ha her an elinden uçacakmış gibi ol böyle hemen verme ipleri ha sonra daha böyle çok ilgisizliğini görürsün.Bana beni tersliyor gibi geliyor oysa ki cok basit bir sekilde kapatabilirdik konuyu ama zora sokmayacagim durumu.
Ama bu cok normal degil mi :) yani artik sevgiliyiz.. Ve birbirimizden haberdar olmaliyiz ve bu uzak iliski ise..Siz ona sorun yok dimi derken onun hayatinda oldugunuzu vurguladiniz.oysa bunda baski yaratti. Ve kacti..
Hayir :)
Konuyu o acti zaten ben de birkac foto attim akabinde :) filan devam ettik oyle..
İnce bir davranis yapim dedim de olmadi simdi sikinti bende mi?
Tskler gorusunuz icin biz gorustuk icini bilemem tabiiki ama tanimaya calisiyorum boyle boyle..chat sıtesınden tanıştığınız adamın umrumda oldgunuzumu sanıyorsunuz??? eleştirmek ıcın yazmıyorum sız doğru erkeği dısarda bulamamışsınızdır aşık olayım evleneyim dıye orlarda gezınırsınız ama erkekler chat sıtelerınde başka sebeplerle gezınır kanımca...sızın gbı kaç tanesiyle konuşuyordur emınım...zaman harcamayın...
Daha yeni tanısmıssınız böyle bir konuşmadan sonra size tavır yapmaması gerekirdi çünkü. Etkilenseydi alttan alırdı.Nerden anladiniz?
İste uzun sure konustuk diye guvendim guven verici davrandi diyebiliriz.Chatten tanıştığın bir erkekten ne bekliyorsun ki?
Ben güvenemezdim açıkçası. İyi cesaret.
Hayir ama ben zaten izin almak icin yazmadim onu.. Nuansi yakalayamadiniz. Sorun bende mi simdi?
Teyzenizin yazligina gideceksiniz hayatınizdaki insandan onay alırcasına bişi diyor musun diye soruyorsunuz ,anneniz babanızdan bu şekilde izin almazsiniz ,onlar hayatınıza müdahele etmeye kalksa kaç yaşında insanım diye atar yaparsınız, ama sevgili adı altında hayatınızda olan insandan onay almak istersiniz ,bukadar özgürlüğünüze müdahele edilmesine izin vermeyin zira onlari yarın birgün evlendiginizde sokağa bile çıktığınizda sizden onay almanızı bekleyen insanlara dönüstürüyorsunuzSelam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.
Yani incelik dedigim sudur aslinda;Sürekli "incelik yapmak istedim" demişsiniz de...
İncelik böyle olmaz, mesela başka kızların sorun çıkardığı bir konuyu siz mesele yapmazsınız, buna incelik denebilir.
Bir de "insan bazen hayatındaki insandan onay almak ister" demişsiniz.
Mesleki bir pozisyonda kararsız kalırsınız, sevgiliniz niteliklerinizi bildiği için "başarabilir miyim" diye ona sorarsınız, o da onaylar, hayatındaki insandan onay almak budur.
Birkaç kişinin iddia ettiğini inkar etmişsiniz ama sizin incelik ve onay anlayışınız erkek egosunu besleyen ve kadınları geri planda tutan hatta ezen tavırlar, siz çok modern bakıyorsunuzdur ve aklınızdan bunlar geçmez belki ama dışarıdan görünen bu, o da bunu görmüş ama egosunu tatmin için dahi oralı olmamış, ya çağdaş, eşitlikçi bir erkek olduğu için bu tutumunuz onu itmiş ya da aranızdaki durum onu sizin önemsediğiniz kadar ilgilendirmiyor.
Ben ortaokul arkadaşımla seneler sonra konuşmuştum 19 yaşımdayken yaklaşık iki yıl, ama yinede güvenemedim çünkü güven öyle üç beş soru sormakla olmuyor. Yani tanıdığım biri bile uzakta olunca sorun yapıyorum chat olayına girmiyorum bile. Dediğim gibi iyi cesaret, çok umutlanma derim. Çünkü oraya takılan erkekler laylaylom herkesle konuşan tiplerdir. Birini bulayım sadık kalayım diye düşünmezler. Hayal kırıklığına uğrama sonra.İste uzun sure konustuk diye guvendim guven verici davrandi diyebiliriz.
Yoksa uc ay konusmasaydik muhtemelen bulusmazdim.
Yani ilgileniyor da ilgilenmiyormus gibi mi yapiyor?Erkekler ilgilendikleri zaman normalde kıskanmayacak, rahat karakterde bile olsalar kıskanıyormuş gibi yapmayı çok iyi beceriyorlar merak etmeyin, hoşumuza gittiğini biliyorlar.
Sizinle ilgilenmiyor.
Yani incelik dedigim sudur aslinda;
Artik hayatimdasin ve sana da birseyler yaparken soruyorum danisiyorum.. Ben hata yaptigimi dusunmuyorum, bence danismak iletisim halinde olmak guzel ben i gulup gececegim bir konuda dusundurmek zorunda birakti.
Cok umutlandigim soylenemez. Ciddi bir iliski arayisinda oldugunu soyledi geldiginde guzel de gecti.. Ancak uzak olmasi bnmde kafami karistiriyor iyi taniyamiyorsun maalesef o yuzden kalbimin bir kapisi hep acik o yuzden.Ben ortaokul arkadaşımla seneler sonra konuşmuştum 19 yaşımdayken yaklaşık iki yıl, ama yinede güvenemedim çünkü güven öyle üç beş soru sormakla olmuyor. Yani tanıdığım biri bile uzakta olunca sorun yapıyorum chat olayına girmiyorum bile. Dediğim gibi iyi cesaret, çok umutlanma derim. Çünkü oraya takılan erkekler laylaylom herkesle konuşan tiplerdir. Birini bulayım sadık kalayım diye düşünmezler. Hayal kırıklığına uğrama sonra.
Yani ilgileniyor da ilgilenmiyormus gibi mi yapiyor?